Dali je moguce da svaki put kada dodjem na forum, neki od "bisera" mora da me spomene po bilo kom - obicno nepovoljnom osnovu i to bez ikakvog pokrica.
Poslednji put vam kazem (a oni na koje se ovo odnosi ce se prepoznati, videcete): Sami ste zasluzni za nacin na koji vam se obracam ma kakav on bio! Smatrajte se obavestenim!
Ajmo redom:
@ Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju? Rekao si sta si imao, ja sam uradio isto i smatrao sam da smo se razumeli! Video si kakav je moj stav u slucaju bilo kakvog epiloga po pitanju problema entuzijazma! Vidim da me i dalje prozivas? Sta jos hoces? Da ti ja dam neku konkretnu podrsku u tvom "krstaskom pohodu"? Ako to nije u pitanju, skini mi se sa one stvari jer i ja tebe ne prozivam po bilo kom osnovu a iz glave bih mogao da nabrojim 3-4 ozbiljnija "prekrsaja" od onih za koje ti mene prozivas!
@Ozi:
Ti si toliko bolestan i neizleciv slucaj da vise ni u jednom postu ne mozes a da me ne pomenes! Da li ti to uvidjas?
Na jos jednom primeru sam dokazao koliko si ili poremecen ili glup:
Da te podsetim, radi se o kampanji za selektora koju si vodio u ime Junniora sa ciljem da on postane selektor! Jos uvek nam nisi odgovorio sa kojim si to motivom radio? Da li ti je mrznja prema meni vaznija od reprezentacije? Ili bi je kroz Junniora ucinio tvojom privatnom - suprotno od onoga sto ja radim sada?
Ja ti sve ovo pisem iz najbolje namere, nadajuci se da ces sagledati svoje psiholosko stanje i da ces korigovati svoje ponasanje koje kod ozbiljnih ljudi izaziva pomesane emocije.
Sledeci?
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos