BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל-ספרד

ישראל-ספרד

Set priority
Show messages by
This Post:
00
9343.27 in reply to 9343.26
Date: 12/11/2007 6:56:10 AM
Overall Posts Rated:
55
אני ראיתי את כל המשחק והפסדנו את המשחק בעיקר בגלל ריבאונד!
הספרדים היה להם כל התקפה שתיים שלוש אפשרויות לזריקה בגלל ריבאונד התקפה וזו היתה הבעיה!

This Post:
00
9343.28 in reply to 9343.27
Date: 12/11/2007 8:22:14 AM
Overall Posts Rated:
88
כן,
זה קרה כי הם שיחקו פנימה
הסמול פורוורד שלהם מדהים לדעתי
12 מ13 מהשדה!
9 ריבאונדים, 2 חסימות
שיתוק של השחקן שלו
זה היה המיסמאץ' הכי רציני במשחק
בטח יש לו אינסייד שוט רציני ביותר

Edited by yanivsag (12/11/2007 8:22:43 AM CET)

Last edited by yanivsag at 12/11/2007 8:22:43 AM

From: Warrior

This Post:
00
9343.29 in reply to 9343.11
Date: 12/11/2007 10:22:22 AM
Overall Posts Rated:
1010
משחק של אחוזים מזעזעים ביותר.. אני לא רואה אחד שאני יכול להגיד עליו שהוא הצטיין .. בסקור כזה נמוך של 72 ..

משחק בעיקר של הגנות אחת ניטרלה את השנייה למרות שאצלהם האחוזים קצת טובים יותר.. בסה"כ לפחות לא עשו עלינו חגיגה (לא ראיתי את המשחק אבל מהסקור הכולל הם לא עברו את ה100 נקודות וזה יפה..

לדעתי חבל שלא לקחת סיכונים עם הטקטיקה וניסת איזה משהו בהגנה.. אתה רואה שהמאמן הספרדי משנה כל הזמן ולא משחק על דברים "בטוחים" למרות שזה ממש לא ככה אומנם זה נראה כאילו אזורים ייתן להם לחגוג אבל לא לדעתי זה עדיף והטקטיקה להתקפה זה פשוט חובה .. הרי לא היה לנו מה להפסיד ולדעתי זה היה משנה קצת את צורת המשחק ודי חבל אבל לא נורא .. אולי תבין את זה להבא במשחקים אחרים ..

From: adomole

This Post:
00
9343.30 in reply to 9343.29
Date: 12/11/2007 10:46:40 AM
Overall Posts Rated:
22
כדאי שתראה את המשחק, כל ההפרש- מ5 או 6 דקות ברבע האחרון
טקטיקה פה עבדה די לטובתינו, אחרת איך תסביר שהיינו צמודים ואף הובלנו מספר דקות מול ספרד הגדולה? התקפית אני לא חשבתי לשנות כלום, עכשיו כשאני מסתכל על זה, גם לא הייתי צריך, לשחק החוצה? תראה את האחוזים של הקלעים, הם רק היו זורקים יותר לסל, ולפי האחוזים זה לא טוב לנו, לשחק פנימה? זה מה שהם רוצים, בגלל זה הם שומרים 2-3
הטעות אולי שעשיתי הייתה לא לשנות ל2-3, ובאמת עד השניות האחרונות התלבטתי בעניין, החלטתי ללכת על מה שהוביל אותנו עד לכאן, וב90 אחוז מהמשחק זה עבד, עד שהגיעו הדקות הרעות ברבע האחרון
זה נכון שלא היה לנו מה להפסיד, ועכשיו בדיעבד אני מודה שאם הייתם מחזירים לי את זה אחורה הייתי שומר 2-3, הייתי צריך לקחת את הסיכון, אבל שוב, הנבחרת הייתה מצויינת ברוב שלבי המשחק, חבל שזה נגמר בתוצאה שנראית כאילו היינו על הפנים

This Post:
00
9343.31 in reply to 9343.30
Date: 12/11/2007 5:17:25 PM
Overall Posts Rated:
1010
עם כל הכבוד לנבחרת ספרד הגדולה.. אם ככה היינו שקולים מאוד להם .. לדעתי עם טקטיקה די שונה בהתקפה היה אפשר אפילו לנצח את ספרד הגדולה .. החוצה כבר אמרתי לך שאני לא חושב שזה מתאים לשום דבר..

push the ball

טקטיקה מאוד טובה.. שעבדה לנו בפעמים שראיתי שהשתמשת בה.. אבל לשחק על רגיל גם בהגנה וגם בהתקפה זה כמו לשחק על רנדומלי לדעתי ומה לעשות צריך לקחת סיכונים בעיקר במשחקים שאין לנו כלום מה להפסיד לנסות דברים שאומנם הם סיכון אבל מצד שני יכולים להצליח .. אני לא מאשים אותך או משהו אבל אני מקווה לפחות שזה יהיה לך כנקודה למחשבה להמשך הקדנציה.. כמובן שאתה המאמן אני לא אתערב בהחלטות אני רק אומר את דעתי ולפחות תחשוב על זה .. למרות שקבוצה ברמה של ספרד כנראה כבר לא נפגוש העונה.. למרות שאני מקווה שכן ואולי יהיה אפשר לעלות .. אבל בעונה הבאה .. בעזרת השם.

This Post:
00
9343.32 in reply to 9343.31
Date: 12/11/2007 5:58:15 PM
Overall Posts Rated:
22
אני מקבל את מה שאמרת, אתה צודק, עכשיו, אחרי שהפסדנו והכל, אפשר לאמר שהייתי צריך לשמור 2-3, חשבתי על זה, והחלטתי ללכת על מה שהוביל אותנו עד עכשיו להישגים טובים, וגם הפעם, ברוב המשחק זה עבד
מה שכן, זה נקודה מאוד חשובה בשבילי כמאמן נבחרת, וזה נסיון חשוב עבורי, בפעם הבאה שאנחנו נבוא כאנדרדוג כל כך ברור, אני ינסה להפתיע בטקטיקה, לטוב ולרע
אגב, טקטיקה בהתקפה אני לא הייתי משנה בחיים, אני מרוצה מההתקפה שלנו, ושיחקנו מול נבחרת ההגנה הטובה בעולם, ונכון קלענו 72, היה קצב משחק נמוך, ובדקות התפרקות לא קלענו בכלל, והקלעים שלנו לא קלעו, זה יום, אני בטוח שאם תתן לנו עוד משחק מול ספרד, אנחנו נוכל לקלוע יותר, היה חסר מאוד עוד קלעי, בנוסף לטולדנו, יפת שוהם בחלקים מהמשחק עשה את זה
מצד שאני אני יודע שבחירת השחקנים הייתה נכונה, אני מרוצה מהשחקים
אתה חייב להבין, שכשאתה מדבר על המשחק תבין שזה היה אחד המשחקים היותר צמודים שראיתי בחיים שלי, עד הדקות התפרקות שלנו כמובן
ושמע, אם נתנו קרב לספרדים, אנחנו ניתן קרב גם לגרמנים ולצרפתים שנחשבים לטובים מאיתנו, אבל הם לא טובות כמו ספרד, נקווה לפחות, בכל מקרה, צריך להרים ראש, יש משחק חשוב מאוד שבוע הבא, חייבים לנצח שבוע הבא מול רומניה

This Post:
00
9343.33 in reply to 9343.32
Date: 12/12/2007 3:49:11 PM
Overall Posts Rated:
1010
כן את רומניה בהחלט צריך לנצח ואני באמת מקווה שיהיה אפשר לנצח את צרפת וגרמניה למרות שאני תאמת לא הייתי מחשיב אותם לכאלה פחות טובים מספרד.. די קרובים ברמות.. אבל אם את ספרד היה אפשר לנצח אז גם אותם אפשר ללא ספק לנצח וגם את גרמניה. אבל בכל אופן , עשית לנו קמפיים טוב מאוד ולאן שהגענו זה שלב מכובד מאוד אם כי זה רק העונה הראשונה של הנבחרות אבל בכל זאת .. אנחנו בפיגור של עונה ואין פה הרבה פעילות בפורום ובקהילה וכל זה לעומת ארצות כאלה כמו ספרד וצרפת וכל אלה.. וזה מה שעושה את עיקר השינוי .. נקווה שזה ישתפר פה תוך כמה עונות ושנמשיך לעבור שלבים ולהפתיע .. וגם לנצח קבוצות חזקות אם יתאפשר..

כי לא לשכוח שמצבנו טוב כרגע ואני מדבר על העתיד.. כי יש לי הרגשה חזקה שזה משחק שימשוך להרבה מאוד זמן בידיוק כמו בהאטריק .. וכמו בהאטריק, גם אחרי 10 שנים עדיין מוסיפים מדינות ככה שאנחנו פה מהעונה השנייה וזה יהווה יתרון גדול בעתיד הרחוק של עוד 3-8-10 עונות כי כל כמה ימים מתווספת פה מדינה ואנחנו בהחלט נהיה בין הטובות בהמשך .

From: Shay

This Post:
00
9343.34 in reply to 9343.33
Date: 12/12/2007 3:51:47 PM
Overall Posts Rated:
00
האמת אני די מפחד שלא... כשנרשמתי בתחילת העונה הזאתי היו 600+ קבוצות פעילות, ועכשיו יש רק 400... צריך להתחיל לפרסם את המשחק או שנהיה כאן ממש ממש מעט...

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy

To: Shay
This Post:
00
9343.35 in reply to 9343.34
Date: 12/12/2007 3:57:20 PM
Overall Posts Rated:
1010
אל תדאג.. תן לזמן לעשות את שלו ..
זה משחק עם תעודות .. ולא משהו חובבני.. יש פה הכל , את כל האפשרויות שצריך וזה פשוט מושלם כרגע לדעתי למשחק שפעיל רק 2 עונות וחצי.. וזה דבר שצריך לזכור שהמשחק רק בתחילת הדרך ועוד יוסיפו הרבה דברים ככה שמה שיש עכשיו זה רק קצה הקרחון ..

אני בטוח שהמשחק הזה יצליח כי יש צוות שבאמת משקיע ובאמת רוצה להגיע רחוק עם המשחק הזה ובצדק.. יש פה משחק ענק אני בטוח שהוא יצליח בידיוק כמו ההאטריק.. אפילו יותר למרות שקשה לי להאמין כי זה מוכח שכדורגל זה משחק פופולרי יותר מכדורסל , טוב נו .. לפחות בארץ .. אבל אני חושב שהמשחק הזה הרבה הרבה יותר מהנה מההאטריק , לפחות אני נהנה פה יותר .. ואני מקווה שעכשיו לפחות אחרי תירגום העברית וגם בכללי אחרי כל השיפורים הקטנים והדברים .. יגיעו עוד אנשים ..

This Post:
00
9343.36 in reply to 9343.33
Date: 12/12/2007 4:20:29 PM
Overall Posts Rated:
22
תודה רבה! אני באמת חושב שהקמפיין שלנו מצויין ובסס אותנו בחלק היותר עליון של הנבחרות בעולם
אני אישית לא מסתפק במונח שאמרת "טורניר מכובד", זה נכון, וזה יפה מאוד, ואני בטוח שאחרי האליפות הזאת כל נבחרת תקח אותנו ברצינות, אבל אני רוצה להרשים עוד יותר וזה אפשרי, על הנייר אנחנו מקום רביעי בבית, ומעבר לזה שאני מאוד רוצה לעלות, אנחנו צריכים להפתיע בבית הזה ולסיים לפני איפה שהנייר מציב אותנו, ואני בטוח שרובכם יסכימו איתי, וזאת למרות שאני מרוצה מאוד מהטורניר עד עכשיו, הפתענו פעמיים: ניצחנו את יוון ושמרנו על המקום הראשון בצורה משכנעת בכל חמישה המשחקים, הפסדנו לנבחרת טובה שעשתה מולנו משחק עונה
לגבי גרמניה, הם מדהימים, הם באמת הפתיעו אותי מול צרפת, יש להם ציונים לא פחות טובים משל ספרד ויכול להיות שמדובר בנבחרות ברמה שווה, וזאת למרות שגרמניה הרשימה פחות בבתים, לא בגלל ההפסד, הם זלזלו בהפסד שלהם, אלא בגלל המשחקים הכלליים, אבל הם בהחלט הגיעו בשיאם למשחק מול צרפת, היו להם ציונים יותר טובים מלספרד והם שיחקו נגד נבחרת שנחשבת לטובה יותר מאיתנו
בהנחה שהם יפסידו רק לספרד ולא יפתיעו אותם רומניה ושבדיה, אנחנו נהיה חייבים לנצח אותם בשביל לעלות, והפעם- אם אני יראה טקטיקה שיכולה להפתיע, אני ינצל את זה שאנחנו אנדרדוג וינסה אותה, בסופו של דבר- אין הרבה מה להפסיד

This Post:
00
9343.37 in reply to 9343.36
Date: 12/12/2007 4:28:53 PM
Overall Posts Rated:
22
חבל שאת השאלה הבאה אני לא יכול להפנות למיכה, הוא לא כתב פה הודעות, אז מיכה, עשיתי סקאוט קצר על כל הנבחרות בבית, ובצרפת שמתי לב למשהו, שחקן משמעותי שם מאוד זה השוטינג גארד שלך, אז כהכנה למשחק מולם, הייתי רוצה שתשלח לי את הנתונים שלו, מדובר בג'ולז דהאוק, אם אתה לא רוצה לשלוח לי נתונים, תגיד לי בערך צדדים חזקים וחלשים, וכמובן, איך עוצרים אותו, הוא קולע הרבה במשחקי נבחרת שלהם והוא שחקן חשוב שם, אני רוצה שנהיה מוכנים אליו

Advertisement