Da li zna neko hocu li dobiti trening ako stavim postavu za prijateljsku sa 3 igraca a ostalo da budu laki fanovi?
Nazalost... trenuto sam u minusu :(
Jbg tako je to kad igras negativca, uvek pobedjuju sherifi... dok ih ne roknesDDDD
kakvo suđenje imaš u gostima! ovo je neverovatno!!! svaki put faul-koš važi! morao na kraju lucky fan da odlučuje :)Dobro da si igrao normalicu inace bi posle tekme svi odreda bili unlucky... ;)
kakvo suđenje imaš u gostima! ovo je neverovatno!!! svaki put faul-koš važi! morao na kraju lucky fan da odlučuje :)
Nazalost... trenuto sam u minusu
Nazalost... trenuto sam u minusu :(cudi me da me nisi pitao za pozajmicu koji vracas na vreme i sa kamatom :))jel hoces da dam ovih 13 miliona za ovog meksikanca? ima se, moze se.
Nazalost... trenuto sam u minusucudi me da me nisi pitao za pozajmicu koji vracas na vreme i sa kamatom)jel hoces da dam ovih 13 miliona za ovog meksikanca? ima se, moze se."Pozajmica" je zenskog roda, a ne muskog.A nemas ti pare za Meksikanca... bolje vidi sa Samurajom on ima Amera za tebe!
Nazalost... trenuto sam u minusucudi me da me nisi pitao za pozajmicu koji vracas na vreme i sa kamatom)jel hoces da dam ovih 13 miliona za ovog meksikanca? ima se, moze se.
Izasao sam iz minusa za tvoju informaciju. Sada mozes ocekivati jos jedan bombastican transfer. Zato nastavi da pratis moj tim stizu nova iznenadjenja ;)