Ne vjerujem ja tebi baš niš ti si mi najsumnjiviji od svih ostalih koji mi konkuriraju za drugu ligu......
Svi su dobrovoljno pristali da ja konaćno ove sezone odem u drugu ligu da sam već svima dosadio sa svojim žalopojkama ,o tome koliko sam već ovdje i kak bi več jednom bilo vrijeme da odem da im više ne dosađujem i ne maltretirm ih i na ovom forumu, stalno da nekaj pišu i komentiraju misle da bum ih ak odem u drugu pustio na miru i da se buju mogli u miru posvetiti igri. Jedini si ti trgao protiv mene i jedini si me ti pobijedio , što me i te kako smeta i sad odjednom ti odustaješ od svega , to mi je jako sumnjivo još sumnjivije nego na poćetku sezone kad si tek došao i odmah krenuo pobijeđivati........
zato baš ja tebi previše ne vijerujem , to ti meni pilu naopako da se ja opustim i mislim evo konaćno odoh u drugu ligu , a kad tamo brus ,evo ti nomada sa trgaonom i papa marijo ostao ti u 3-1 ligi a evo ti nomada u drugoj ligi, hm taj scenaro mi se uopće ne sviđa,
sumnjivac jedan kakvim se ti sve trikovima ne služiš pa to nema nigdje..........
he,he,he.......prokužio sam te.......he,he,he,::::::::)))))))))))))
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!