Και να μην είμαι σίγουρα θα τον προτείνω στον διάδοχό μου.
Πάραυτα χρειάζομαι τη γνώμη σου στα παραπάνω ερωτήματά μου.
Έχω ακόμα 3 παιχνίδια με δύο σχετικά υποδεέστερες ομάδες και με μία ισάξια. Με δεδομένο ότι η πρόκριση χάθηκε οριστικά έπειτα από την ήττα με τη Σουηδία, το χθεσινό παιχνίδι και τα τρία επόμενα προσφέρονται για να βρω μία καλύτερη χημεία μεταξύ των παικτών μας.
Ιδιαίτερα θέλω να καταλάβω γιατί η Υπομονετική επίθεση πάει τόσο άσχημα στην Εθνική μας και τόσο καλά στο σύλλογό μου.
Και δεν το λεω για να κάνω σύγκριση, όπως έγραψε ο Νίκος, αλλά γιατί χρησιμοποίησα την ομάδα μου σαν πειραματόζωο μόνο και μόνο για να ξαναχάσω με την Εθνική και άνετα κιόλας. Ρίξε μία ματιά στα στατιστικά χθες, ήταν η πιο άσχημη εμφάνιση. Μετά διέθεσε 1 λεπτό και κοίταξε τα 2 τελευταία μου παιχνίδια με το σύλλογο.
Από αυτά που έχω καταλάβει για την υπομονετική είναι: Βάζεις παίκτες με υψηλό χειρισμό και μπάσιμο ώστε να εξασφαλίσεις μία καλή τελική προσπάθεια ακόμα και με ατομική προσπάθεια στο τέλος της επίθεσης. Βάζεις χαμηλό τριάρι και αφού επιλέξεις man to man στην άμυνα κοιτάς να έχουν καλή προσωπική άμυνα ο καθένας τους, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να προκαλέσεις και λάθη σε αντίπαλες ομάδες που παίζουν κυρίως συστήματα γρήγορου tempo.
Σκοπός της είναι να ελεγξεις το ρυθμό απέναντι σε αντιπάλους που έχουν υψηλά ποσοστά στην επίθεση. Με την Λεττονία θεωρώ πως το πετύχαμε. Γιατί όμως επιθετικά συμπεριφέρονται έτσι οι πάικτες μου?
Last edited by Kajabbar at 1/19/2010 9:18:17 AM
The secret of communication lies in defeat...