во панику подняли =\
два ЛФчика с неизвестно какими скиллами (один ваще 19летний), они ж как ЛФы до упора до 40 лет расти будут. а как мелкие/большие - до 35 :Р
Легенды, легенды... Обосраться, сколько человек в Украине вытренили хотя бы волшебника до упора? хотя не, не так: хоть кто-нибудь в Украине дотренил волшебника до упора, до одного апа выше потолка, не говоря о легенде? Легос и Басивкас? Респект им конечно, но что-то мне подсказывает, что пару апов там ещё можно выжать (не в обиду указанным менеджерам, им и так наверное накладно по зп выходит).
Скорбеть о безвинно ушедших каждый может, а тренить нужно то, что есть. Будут вам ещё легенды =)
такое ИМХО
По пунктах:
1 Легенду треба тренити навіть 19шку. Чому ? Да потому шо це легенда, менеджер який виграв БББ дав за такого 6 мільйонів. Да він не окупиться, але менеджер який виграв БББ не дурак.
2 Не витренували чому? Бо :
А) В нас на форумі сидить 10 чоловік
Б) Реально шарить в ігрі може з 30 чоловік.А мають можливість кормити гравця може 10....
В)Дехто купить дешевшого іспанця і буде тренити.
Г)Пофіг на збірну.
Д)У нас ітак небагато менеджерів на рівні 330 + - а тепер глянь з Європейських збірних скіки там менеджерів
Проста статистика, Європейські збірні , які вище за нас в рейтингу:
1 Поляки (Активні команди: 3575 )
2 Чехи (Активні команди: 534 )
3 Італя (Активні команди: 4110 )
4 Іспанія (Активні команди: 4196 )
5 Франція (Активні команди: 2401 )
6 Німеччина (Активні команди: 1008 )
7 Фінляндія (Активні команди: 526 )
8 Латвія (Активні команди: 620 )
9 Словенія (Активні команди: 384 ) Глянь на склад молодіжки...Там ?скіки з 18 гравців Генії Волшебніки говорю по російському перекладі щоб ти поняв. При трені тіпів треба орієнтуватися на НТ збірну Бо гравець в молодіжці грає 1-1,5 сезони в націоналці він може грати 10 сезонів....
10 Росія (Активні команди: 618)
11 Словенія (Активні команди: 601 )
12 Угорці (Активні команди: 1121 )
13 Португалія (Активні команди: 1129 )
14 Україна з Активні команди:
328 Так чим ми гірші Чехів наприклад? Якшо ця горстка Укр. менеджерів шо тут є не буде цінити 2-3 легенди з 1 драфту тооо я думаю ніколи ми нічого не виграєм. Можна просто цікавитися своїм клубом і все ( Моя хата з краю.....)
3 Тренити шо є? Тобто тренити Талантів(зірок ліги) та з яких толку то тіки для себе?
П.С. без обід
Last edited by GM-Armin at 1/17/2012 6:13:29 AM