Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, ούτε να σε χαϊδέψω, αλλά η ομάδα σου δεν είναι έτοιμη ακόμη να γίνει φάρμα ή τουλάχιστον σωστή φάρμα, όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου.
Παλαιότερα είχα γράψει ένα σεντόνι για το πως πρέπει να στήσεις την οικονομία μιας ομάδος, πρωτού είναι σε θέση να προπονήσει παίκτη και παράλληλα να τον συντηρήσει, αλλά και να είναι οικονομικά ανταγωνιστική και μόνιμος κάτοικος ΙΙΙ κατηγορίας.
Αλλά θέλω πραγματικά να σου προτείνω δρόμους, ώστε σε 2 σεζόν το πολύ, η ομάδα σου να είναι σταθερά στην ΙΙΙ και να μπορεί να φτιάξει έναν παικταρά.
Είχα 15 τέτοιες περιπτώσεις συγχρόνως και σχεδόν μόνος μου. Τουλάχιστον είδα τον Γιαννιώτη να φοράει τα γαλανόλευκα, μιας και οι υπόλοιποι κακόπεσαν.
Δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχεις 1.
Κι αυτό μπορώ να το κάνω με όσους το επιθυμούν.
Μπορώ με στυγνά μαθηματικά να σας πω τι γήπεδο θέλετε, τι budget ροστερ και τι είδους παίκτες χρειάζεστε και πόσα χρήματα στην άκρη, ώστε να γίνετε βιώσιμη, ανταγωνιστική φάρμα ΙΙΙης κατηγορίας, που δυστυχώς θεωρώ πως είναι το ταβάνι μίας τέτοιας ομάδος.
Αλλά μιλάμε για εγχείρημα 8 σεζόν, δηλαδή 2 ημερολογιακών χρόνων. Είναι μεγάλο το διάστημα, αλλά θα συντροφεύσω οποιονδήποτε θελήσει να κουβαλήσει τέτοιο "δαχτυλίδι".