Ha rám hivatkozol, akkor azt mondd, amit én mondtam. Mit mondtam én a klubmeccsekről? Azt hogy
nem alkalmas kísérletezésre. Megvan? Felfogtad? Na akkor jöhet a következő lépés. Miért is kellett volna nekem a te meccsedet elemeznem? Honnan veszed te asz ilyen baromságokat, hogy nekem mi a feladatom és mi nem?
Szerinted nekem nincs meg a tudásom az elemzéshez? Ha van még egy cseppnyi gerinced, írd már le, ki csinálta az elemzéseket az ellenfelek kereteiről, amikor kapitány voltál.
Lehurrogtalak, hogy alma vs körte? Na mutasd hol! Sokadik valótlan beböfögésed ez. Esküszöm lassan kigyűjtöm az ilyen beszólásaidat (5-6 posztba csak belefér) és addig biztos nem hagylak békén, amíg meg nem válaszolod őket. Mert jelenleg az a megoldásod, hogy ha valamire nincs válaszod, vagy rájöttél, hogy hülyeséget mondtál, akkor egyszerűen ejted a témát. Ez már a sokadik ilyen úgyhogy lassan kezdhetsz készülni a válaszokra. Így elsőre mondjuk kezdheted azzal, hogy honnan vetted, hogy bárkinek is előírt dolga a menetrend kiírása.
Amúgy meg Dzsevasz kérte, hogy ha valakinek van tapasztalata, ossza meg. Te meg kijelented, hogy "voltál olyan jó fej", hogy tesztelted. A baj csak az, hogy a török meccs
után. Csak éppen a dolog nem erről szól. Senki nem mondta, hogy a benti vegyes csodataktika. Egyszerű volt a helyzet, itt le is van írva:
(254065.602). Te ebből az elsőt választod, gratuláltam is hozzá, mennyi eszed van. De jöhet a következő kérdés: Te tudtad a török meccs előtt, hogy mennyi lesz a pontdifi? Tudtad pontosan, mennyi lett volna 2-3-mal? Ha a válaszod nem, akkor feleslegesen pörögsz, hogy mit
kellett volna menni. Ha a válaszod igen, akkor hazudtál.
Továbbra sem fogom a te klubmeccseidet elemezgetni, főleg nem a te utasításodra. Majd ha te válaszolsz a kérdésekre, amiket kaptál, akkor esetleg válaszolok én is a tieidre. Addig meg írogasd csak a hülyeségeidet, hadd lássák minél többen.