а то не знаю навіть як так ми опинились в 5 корзині.
шо серйозно не знаєш як?![:D](/images/conf/emoticons/big-grin.png)
Та не треба мені твої файлики, ти займаєшся херньою, досліджуєш рандом? Ну удачі тобі в цій нелегкій справі)
як на мене це означає що є страх перед фактами
І хочеш спихнути цей страх на рандом.
Рандом присутній у грі я не спорю, але є загальна картина, назвемо її холодною реальністю, яка нікуди не дінеться на жаль чи на щастя, вирішуй сам.
Ну ти ж мабуть выграєш або у турків або у угорців? Бо по-твоєму ми мали б бути вище 5 кошика.
Факт що гравці кидають +- рандомно чи факт що с бк 13 Рипана він закинув 1-2 і це скоріш виключення ніж якась тенденція? Чи факт що у Ініхова в цілому скіли краще чим у Рипана?) Цікаво, а Гордон бачив Рипана? Як йому те що його гравці конкурують з таким мегамонстром, у якого крім дальнього кидка все інше на рівні середняка другої ліги?
я буду старатись вигравати в кожному матчі, а чи вдасться чи ні, покаже лише час та "РАНДОМ"
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
тобі при вході у Віп ложу зразу даватимуть ящик гнилих помідорів, щоб ти міг в мене їх кидати
а факт є те, що Рипан зробив 2 кидки майже біля 3х очкової лінії. Тобто його ближній кидок хоч би був 1 він всеодно забив би 1-2.
А вот де кидав Краснухін та Яцик - дуже цікав стата. Скільки вони робили данків, скільки вони робили кидків з близької, середньої та дальньої дистанції. Я поки обробив 2 чверті, ще 2 залишилось.