nuž trošku sa zapojím aj ja..
asi je jasné že každý by chcel mať v repre aj vo svojom vlastnom tíme najlepšieho hráča multiskila a najlepšie hneď všetkých to bez debaty.. (to čo si písal o multiskilloch beriem ako preklep a myslel si asi monštrum alebo hráča ktorý nemá viac skilov vytiahnutých). Teraz ale prichádza na rad otázka: koľko z tých hráčov čo si označil má na to aby hralo v repre? Ja som si zbehol len guardov a čo poznám tak Jasenský asi v repre nebude (ak hej tak 2 sezony intentzivneho jednopostoveho treningu by mu museli byť dané ihneď (JS 2post samozrejme), podobne taký Zemianek, ktorý má 23r..
Osobne mi tam chýba Kávai napríklad, ktorý som myslel že bude ťahúňom repre v budúcnosti, ale aj tomu chýbajú tréningy.
Tiež ťa nechcem odrádzať alebo kritizovať, ale reálne skús napísať ku každému hráčovi koľko skilov každému jednému asi ešte chýba do repre a či ten jeho manažér bude schopný mu to dať aby sme mali reálny obraz o tom, že kedy títo chlapci budú tvoriť jadro repre. Aspoň ma presvedčíš, že sa mýlim, lebo zatiaľ sa mi to moc nezdá, že by sa to reálne mohlo stať.
A dovetok: myslím že allstar potenciál (hviezda) je asi na každej pozícii primálo na repre hráča, ktorý by mal byť konkurencieschopný proti tímom kvality našej a vyššej. (výnimka je možná snáď len na SF aj to by musel byť špeciálny prípad)
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching