Ja delim misljenje sa Veseljakom da su Samuraj i Laimbeer svojom umisljenoscu i lupanjem packi drugima oduzeli dosta glasova Jarleyu i pozivam ih da prestanu sa tim! Covek je najbolje resenje i prestanite vise da mu odmazete!
Ma pusti stranovskog, prica gluposti, cuj ti najbolji na bb. Pa ti jos nemas titule u srbiji . Nadam se da nije mislio ozbiljno
Imam jedan zanimljiv predlog.. Ajde lepo da se svi nadjemo u Bg-u sutra ili prekosutra.. Iznajmimo neki hangar ili neku ogromnu kafanu.. I onda lepo uzivo uz pivo besedimo o ovim izborima.. Pustimo lepo kandidate da pricaju, mi lepo cutimo i slusamo, pitamo ako imamo nesto i to je to.. A ne ovako da mi pametujemo i pisemo gluposti koje se realno ni ne ticu izbora, vec pola ljudi ovde pise da bi se inatilo i prkosilo drugoj strani.. Bez ljutnje ali pola postova je bez ikakvog smisla i veze sa izborima.. ;s Presipanje iz supljeg u prazno.. Na "obe strane" se odnosi..
pa prema mojim strucnim procjenama, ocekujem borbu za titulu za 4-5 sezona nadam se da ces da nam pozivis jos toliko