Читеру, ЋУТИИИИИИИИИИ!!!!!!!
ajde bre lepo reko covek da se smire strasti ono opet ide prica...pa dokle tako....zaista dragi samuraju ali kada citam tvoje postove shvatam onu izreku:Bogu je trebalo milion godina da od majmuna napravi coveka, a coveku samo sto da od sebe napravi majmuna...a zar ne mislis flavijus da postoje ljudi koji su glasili za kotoora zato sto njega gotive...pa prema ovoj tvojoj price postoje ljudi koji vas ne vole i oni koji vas vole...ja sam glasao za kotoora zato sto imam poverenja u njega, i BB Srbija je na izborima pokazala ko je najbolji kandidat!! ocigledno da to nije Jarley...i molim te kao u onom pustu da malo spusit loptu, ako si znao da ce biti ovako trebao si da se kandidujes, ja bih prvi za tebe glasao!! ali da dam glas coveku za koga pre njegovog predstavljanja idu BG i GM i kazu glasajte za njega on je najbolji! TO NIKADA!!!! odo u soske cujemo se sutra ako ne odem na odmor:P
Reci lepo i konkretno, Samuraj je bio grub u kampanji, pricao nam je da ce doci do ovoga (naravno onako kao samuraj to radi, kaze svima u lice sta misli).E sad nekima se to nije svidelo, pa su zbog toga glasali za drugog kandidata (luzera), evo im ga taj luzer sad.kako je samuraj dobar kandidat. njemu se ovako nešto nikad ne bi dogodilo. on je za 2 sezone uvalio samo 2 reprezentativca za 10 miliona, pa posle sebi prebacio pola. pošto je gm njegov dobar drugar i kolega iz SŠ on mu skinuo samo 4-5 miliona, a dozvolio mu da zadrži isto toliko. mora i samuraj od nečega da živi...
Reci lepo i konkretno, Samuraj je bio grub u kampanji, pricao nam je da ce doci do ovoga (naravno onako kao samuraj to radi, kaze svima u lice sta misli).E sad nekima se to nije svidelo, pa su zbog toga glasali za drugog kandidata (luzera), evo im ga taj luzer sad.
Ne znam sto su svi protiv strucnog staba kad su ljudi lepo rekli da svako moze da iznosi svoja misljenja i svi da budu deo tog strucnog stabaMozes ti da izneses svoje misljenje, ali ako se ne podudara sa njihovim, coporativno ce da te ispljuju i izvredjaju na forumu. Takvo je moje iskustvo. I ja ovo sto pricam je bez poente, nikome nece ni doci do mozga... Ja sam digao ruke od svih vas...
Ne znam sto su svi protiv strucnog staba kad su ljudi lepo rekli da svako moze da iznosi svoja misljenja i svi da budu deo tog strucnog staba
Tumacenje:273-275 -> BillLaimbeer40276 -> GM:P
Samuraj i Superstar - sledeci offtopic i nema vas na po sedam dana.