Φίλε delijohn, σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Λάθος σκεπτικό όταν υπάρχουν τεκμηριωμένα επιχειρήματα δεν υπάρχει. Στην συγκεκριμένη συζήτηση, που θεωρώ ότι γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο , ειλικρινά έχω πάρει κάτι, από ανεξαιρέτως όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.
Σε αυτό που λες, είμαι πάρα πολύ κοντά στο σκεπτικό σου. Συμφωνώ ότι θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα να πέσεις στην V, για τους λόγους που εξήγησες.
Το οικονομικό πλάνο σου και το μπάτζετ σου, συμβαδίζουν με αυτά που έχω κι εγώ στο μυαλό μου, για την υποθετική πρώτη μου χρονιά στην IV, ακόμα και τη δεύτερη. Εκεί που αμφιταλαντεύομαι αλλά εξακολουθώ να κλίνω προς την άλλη μεριά, είναι η μία έξτρα χρονιά στην V.
Θεωρώ ότι θα μου εξασφαλίσει σε εύκολο περιβάλλον από πλευράς ανταγωνισμού: α)οικονομικά οφέλη για αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου, ώστε να έχω από την πρώτη μέρα στην IV μια καλή βάση εσόδων β) δυνατότητα την σεζόν της ανόδου, δύο δυνατών μεταγραφών επιπέδου IV προς ΙΙΙ γ) άνεση ώστε να μην κινδυνεύσω στην IV, αφού ακόμα κι αν πέσω σε δύσκολο όμιλο, τρέχοντας την παραιτέρω αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου, θα μπορώ να πραγματοποιήσω ακόμα μια καλή ματαγραφή, ανά πάσα στιγμή. δ) το προηγούμενο συνεπάγεται και εύρος επιλογών σχεδιασμού(οικονομικού, προπονητικού κτλ) όντας στην IV και ε) χρόνο να μελετήσω το παιχνίδι, να διαβάσω, να πειραματιστώ, να κάνω παιδικά λάθη ενδεχομένως, που στο ανώτερο επίπεδο πληρώνονται ακριβά κτλ.
Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ! Είναι και θέμα διάθεσης, συγκυριών, αστάθμητων παραγόντων. Για παράδειγμα κάτι πολύ απλοϊκό. Η κουβέντα που είπες για τα bots στην V, ας πούμε. Ετυχε και στα 13 παιχνίδια που έπαιξα ως τώρα, φέτος που ανέλαβα, να μην έχω ένα 25-0. Μπήκα σε όλα τα live και παρακολούθησα παιχνίδι. Χάρηκα, τσαντίστηκα, με αποθέωσα, με κατέκρινα, καταλαβαίνεις. Του χρόνου μπορεί πολύ φυσιολογικά να πέσω σε ένα όμιλο που είναι γεμάτος bots. Δεν θέλει και πολύ, μια δυο τρεις, επίσης φυσιολογικά να πω δεν έχει νόημα έτσι, χτυπάω άνοδο και αναπροσαρμόζω τα πλάνα μου. Τουλάχιστον όμως θα παίζω το παιχνίδι.