BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271858.272 in reply to 271858.271
Date: 10/27/2015 2:48:09 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Chaperon je imao passing 2

Imao je 3 ;)
Zamisli da si trebao da mu dizes IS sa 7 na 20, to je tesko, sa 17 na 20 i nije bas.

Trevellin i Xiaofa su vec bili trenirani oko 9 sezona pre nego sto su zavrsili kod tebe, najtezi deo treninga im je bio zavrsen. Tebi je ostalo da im dignes skilove koji se lako treniraju. Zato su vredeli preko 4m jer su bili fenomenalno istrenirani.

Mnogo je lakše podići neki skill sa 7 na 10 recimo, nego sa 19 na 20

Lakse je u Prvoj ligi trenirati sa 19 na 20 kada je igrac vec vrhunskog kvaliteta, nego dizati sa 7 na 10 gde rezultati dosta trpe zbog treninga.

možda si upravo ti pronašao razlog zbog čega sam osvajao trofeje, zato što sam ja igrače trenirao i u 29,30 godini

Ali svi treniramo igrace sa 29-30god. I meni je Branezac sa 29god napredovao OD sa 8 na 10. Vidic ove sezone ima 4 skill-upa, uskoro ce i 5. A i cele sledece sezone ce se trenirati. Ivko trenira Gregu, Relju, Bateza, a svi 29-30god. Ocekujemo da Grega dobije jos 1-2 skilla sledece sezone a imace 31god. I Lale trenira Eklema, Mario Jovancu, niko ne propusta nijedan trening iako su svi u godinama. Cvele, Radosavljevic, Skuletic, etc. su se svi trenirali sa 29-30god.

This Post:
00
271858.273 in reply to 271858.272
Date: 10/27/2015 3:59:59 PM
Overall Posts Rated:
740740
I ti mislis da svi mi i dalje treba da verujemo da ti BB nije bitan i da ti je samo hobi?

Sine, 4 fakulteta bi imao do sada da si toliko vremena posvetio knjigama i ucenju.

This Post:
00
271858.274 in reply to 271858.272
Date: 10/28/2015 8:27:22 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
NE bih se složio da je lako trenirati beka u Prvoj ligi na poziciji centra, pogotovu ne 2 startna beka, gde jedan uvek mora da ulazi sa klupe.
Takođe, moji igrači se mešaju u odbrani, otuda još teže ih kombinovati za trening, ne samo Chaperona i Treila, onomad, već i Trevelina i Tiana.
Opet, mnogo je lakše trenirati i ne obazirati se na rezultat, što mnogi rade.Ja sam sa druge strane, trenirao i svake sezone jurio trofeje, što nije lak zadatak.
Stoga, jasno je da su svi navedeni igrači poprimili drugačiji oblik nakon treninga kod mene.Tako recimo, Trevelin je bio klasično krilo pre no što je stigao u moj tim, a sada je klasičan plej...siguran sam da bi ga 99% menadžera trenirala po drugom šablonu, uključujući i tebe.Recimo, pamtim prepisku sa tobom, gde su tebi neki drugi skilovi bili primarni, bio ubeđen da je tvoj put ispravan...a ja sam te uverio u suprotno, upravo sopstvenim rezultatima.
Što se godina i treniranja tiče, svako trenira po jednog, do dva, dok sam ja trenirao celokupan tim, kako kome je trebalo, u zavisnosti od utakmice te nedelje i slično.
Ako uzmemo u obzir da je i Wilm kod mene napredovao, Pak sa 33god, Chaperon dobio 2 upa prošle sezone, Borovey takođe, uz glavne "trenirce" Trevelina i Tiana, dođemo na to da sam trenirao okusnicu tima, iz sezone u sezonu, a da rezultat, pri tome, nije trpeo.

This Post:
00
271858.275 in reply to 271858.274
Date: 10/28/2015 10:22:24 AM
Overall Posts Rated:
172172
Relja mašinerija...

This Post:
00
271858.276 in reply to 271858.274
Date: 10/28/2015 8:36:47 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
NE bih se složio da je lako trenirati beka u Prvoj ligi na poziciji centra

Kada taj bek vec ima IS 17, po mom misljenju je lako.

Trevelin je bio klasično krilo pre no što je stigao u moj tim, a sada je klasičan plej...siguran sam da bi ga 99% menadžera trenirala po drugom šablonu, uključujući i tebe

Ove skilove je imao Trevellin kada si ga doveo: (http://i.imgur.com/oh6xzSb.png)
A ovo su opcije koje bi vecina menadzera (ukljucujuci i mene) sa kojima se cujem iz I, II i III divizije izabrale za trening:
(http://i.imgur.com/hMkSr7J.png)
(http://i.imgur.com/hrrCAtn.png)
(http://i.imgur.com/rAbcOVc.png)
etc.
Neki bi izabrali manji PA a veci HA i DR, neki obrnuto, u zavisnosti sta im odgovara. Postoji toliko programa sa salary calculatorom da sada svako zna da napravi krilo na granici PG i PF plata.

A od Chaperona: (http://i.imgur.com/yJVwoQs.png) bi skoro svi pravili slicno ovome:
(http://i.imgur.com/WSyCqY3.png)
Takodje, neki bi vise PA, a manje HA i DR, kako kome odgovara. 115 zbir skilova je imao Chaperon sa 23god, a ne 113 kako sam mislio, i to glavni sekundarac vec 17.

Recimo, pamtim prepisku sa tobom, gde su tebi neki drugi skilovi bili primarni

Koji drugi skilovi? Nije nikakva tajna da sam oduvek potencirao OD za bekove sa sto vecim IS i ID, i da im plata bude izmedju PG i SG. Za Krila vazi slicno, s tim da je plata izmedju PG i PF. A kod unutrasnjih volim da je ID malo veci od IS, Radosavljevic je pravi primer kakve centre volim.
Normalno, to vazi za LI koji sam i igrao vecinu sezona, za druge taktike volim drugacije tipove igraca.

This Post:
00
271858.277 in reply to 271858.276
Date: 10/29/2015 3:31:54 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Što reče Dumba, jesi li ti siguran da je tebi ovo hobi?Pa ja sam zaboravio kakve skilove su imali navedeni igrači, mada je lepo videti kakvi su bili a kakvi su sada.
Mnogo opcija si napisao za Trevelina, realno, onim putem kojim sam ja išao, teško da bi neko krenuo.
Nije istina da si potencirao bekove sa IS, već sa JR.Imam prepisku sa tobom, gde si mi lepo obrazložio kakav plan imaš, a čini mi se, da si i na forumu istu strategiju obrazložio...
Drugo, ja sam prvi menadžer koji je potencirao extremno visok IS na bekovskim pozicijama.Dok ste se ti i drugi zadovoljavali mnogo nižim, ja sam potencirao na istom.
Imao si novce, samo ove sezone si potrošio 9 miliona na pojačanja, a neposredno pre toga dodatnih 4mil na beka.Moje pitanje, kako i zašto ti nijedan bek nema visok IS a potrošio si silne milione? Kako opravdavaš svoj stav da ti je IS primaran na bekovskim pozicijama, a starteri ti imaju 15 i 16?
Za centre ti verujem, tu si baš dosta omašio, otuda i nemaš rezultate, ali da ti ne otkrivam sve tajne ove igre, koliko si vremena provodio u njoj, koliko si njome opsednut, trebalo je, već, sam da zaključiš.

This Post:
00
271858.278 in reply to 271858.276
Date: 10/29/2015 9:24:12 AM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
414414
Nekad stvarno ne mogu da ne reagujem...

Nije nikakva tajna da sam oduvek potencirao OD za bekove sa sto vecim IS i ID, i da im plata bude izmedju PG i SG. Za Krila vazi slicno, s tim da je plata izmedju PG i PF. A kod unutrasnjih volim da je ID malo veci od IS, Radosavljevic je pravi primer kakve centre volim.
Normalno, to vazi za LI koji sam i igrao vecinu sezona, za druge taktike volim drugacije tipove igraca.

Toliko si jeziv, da sam prosto zapanjen.
Koga realno boli __rac šta ti voliš?!
I ove sezone si ostvario svoj primarni cilj - opstao u Prvoj ligi i obezbedio svom timu budućnost. Triput URA za tebe!
Možda ti je samo igranje BB-a hobi, ali pisanje po forumima ovde i pretraga istorije istih - zasigurno nije. Tu si nejveći stručnjak u BB svetu. Mogao bi malo da promeniš fazon, jer si debelo zastranio...

This Post:
00
271858.279 in reply to 271858.277
Date: 10/29/2015 1:57:10 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir

Nije istina da si potencirao bekove sa IS, već sa JR.Imam prepisku sa tobom, gde si mi lepo obrazložio kakav plan imaš, a čini mi se, da si i na forumu istu strategiju obrazložio...

Da te podsetim: (271858.217)

Nikada nisam spominjao odnos JR i IS, nema ni logike da iko to spominje, jedan je primaran, drugi sekundaran, jedan utice na platu, drugi ne...Pominjao sam odnos JR i JS i da mi je bitno da mi bar jedan igrac u ekipi ima solidan JR da bi lakse probio zonu, koja je umela da mi pravi probleme jer nisam imao veliki PA.
I to sam i imao ranije, De Ceglie JS 11, JR 11, Kostov JS 14, JR 12, dok su mi drugi bekovi bili samo sa JS, Juchin JS 17, JR 4, Yingyun JS 15, JR 5, etc.

Drugo, ja sam prvi menadžer koji je potencirao extremno visok IS na bekovskim pozicijama.Dok ste se ti i drugi zadovoljavali mnogo nižim, ja sam potencirao na istom.

*Prvi menadzer koji je imao para da kupi bekove sa ekstremno velikim IS-om.

Moje pitanje, kako i zašto ti nijedan bek nema visok IS a potrošio si silne milione?

Ove sezone sam napravio tim za spoljne taktike, a IS 15-16 je najvise sto je postojalo na trzistu za bekove sa primarnim skilovima kakve sam zeleo. Da sam pravio tim za LI, podrazumeva se da bi mi IS bio dosta veci.

Za centre ti verujem, tu si baš dosta omašio, otuda i nemaš rezultate, ali da ti ne otkrivam sve tajne ove igre

Centar koga sam spomenuo je nama doneo silne medalje i zlato na proslom EP. Ako mislis da je los, zasto si bidovao za njega?

This Post:
00
271858.280 in reply to 271858.278
Date: 10/29/2015 1:57:27 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Jel te teram da citas ono sto pisem? Preskoci ako te ne zanima...

This Post:
00
271858.281 in reply to 271858.278
Date: 10/29/2015 2:17:10 PM
Overall Posts Rated:
740740
E kad je tebi pukao film i kad je doslo do toga da se 100% slazem sa tobom onda se BB-u blizi kraj

This Post:
00
271858.282 in reply to 271858.279
Date: 10/29/2015 2:36:17 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom

Ne razumem na šta me konkretno podsećaš?
Uvek si igrao sa bekovima koji imaju nizak IS, barem za moja shvatanja, sad je odjedanput tebi važan IS kod bekova?
Opet ti o parama, a veoma dobro znaš da ti te probleme nisi imao, evo i dokaza:
(http://prntscr.com/8wrcax)
Znači, imao si novca, višeš nego 90% ljudi koji igraju ovu igru, da ne spominjem da si samo ove sezone potrošio 10miliona, što je sigurno rekord, barem za naše uslove...
A da pare nisu primarne u ovoj igri, evo primera (82550692)
da se nadovežem, neposredno posle utakmice sam dobio ovakvu poruku od tebe (http://prnt.sc/8wra12)
Naravno, tada ni naznaka pominjanja novca...a kuriozitet je da se sve to zbilo pre no što sam doveo pojačanja...
Kažeš da si pravio ekipu za spoljne napade, sa druge strane IS ti je, uz OD, najbitniji kod bekova, ko je ovde lud?
Mozda, ipak, da uzmeš igrače sa svim 20icama, da budeš siguran, kako u odbrani, tako i u napadu?
Pročitaj lepo šta sam napisao, ne vidim kad je Radoš bio kod tebe?Moj post se odnosio na Branezca, žali Bože dinara od onih 200k što je primao...
Da se osvrnem na ono, najbitnije, jedino je Alavi uspeo da mi uzme skalp, a mnogo manje novca potrošio od mene, daleko manje i od tebe, zašto ti nisi uspeo u tako nečemu, a imao si pregršt sezona za probati?
Ajde, probao si ove, pošto si lane bio ni njivi, pa si prošao kao bos po trnju, bacivši tako dobar deo svoje ušteđevinu niz vodu...

Advertisement