bağkur hocamın lig yükseleceği resmi olarak açıklanmış. kendisinin adına çok sevindim, umarım ordan da TBL'ye çıkar ve bu kaliteli 3. ligi zaman zaman hatırlar :) kendisini özleyeceğiz, forumdaki aktifliğin 1 numaralı ismiydi. tebrikler
ayrıca şampiyonu da bizim konferanstan vermek gerçekten çok hoş olur. teknik olarak 2 şampiyon vermek de bu konferansa yakışır ve bi tık altta olan takımların önünü açar. tabii gelecekleri bilemiyoruz ama bu sezondan daha zorlusu olamaz herhalde :)
yarın için herkese başarılar. haliyle po old. için herkes çz çıkıyor, sakatlık ihtimali yüksek. herkes için temennim sakatlık olmadan bu sezonu bitirmek.
ben zorlu bir deplasmana çıkıyorum, umarım oyuncularım istediğim performansı gösterir. kazanıp-kaybetmekten daha çok önemli benim için. uzun süreli bir proje olarak bakıyorum kadroma, nedeni bu. istediğim kadro yapısını oluşturdum diyebilirim. normal sezonda en çok asist yapan 3 ya da 4. takımdım galiba. carlisle, coach pop ve brad stevens'tan çok etkilendik, etkilenmeye de devam ediyoruz :) ama her şeye rağmen maçı canlı izlerken istediğim basketbolu 48 dk oynamıyor takım. eğer ligden düşmezsem bunun üstüne gidecek ve ona göre bir kaç hamle yapacağım.
Last edited by ardachan at 11/8/2019 2:11:00 PM