Ted sem si vsiml tech otazek xD jinak jsem Pavel je mi 18 bydlim v zeleznym brode jinak cas mam porad jelikoz sem nezamestnany takze cas mam a to moc xD basket nehraji ale chodim obcas na pce a kamosim se s hraci pce takze o basketu vim par veci jinak ted uz to tady ctu hracu cca sem myslle ze bude cca okolo tech 200 mladych a jak koukam nebyl sem daleko je jich asi 300 jinak kdybych se stal koucem tak bych sebou nikoho neprived neznam kamose ktery by tohle asi zvladly jinak pro pozici strelce bych trenoval strelbu dostrel kontrolu mice a rozehravac kontrola mice prihravky a pak naky vedlejsi veci co se tice taktiky tak bych zvazoval podle hracu ktere bych mel k dispozici a hlavne podle soupere proti kteremu hraju jinak jeste k tomu predstaveni sice hraju od silvestra a urcite spousta z vas si mysli ze sem naky posuk xD co se snazi bejt zajimavy ale tak to neni jen me to chytlo a i kdyz je to jen hra tak proste ji beru vazne xDD a chci taky ukazat ze v uvozovkach ted neznamy manager muze dokazat velke veci i kdyz ho kazdy podcenuje
Jsem lepší než vy !!! xDD