Ten sarkazm to zachowaj dla siebie, to że z takim składem radzę sobie w IV lidze to nie powód do tego żeby w jakiś sposób deskredytować moje zwycięstwa. Wielu jeszcze przed awansem z V do IV ligi obawiało się że będę walczył o utrzymanie w najlepszym przypadku o środek tabeli. Trochę ich zawiodłem i mam najlepszy bilans w swojej lidze mimo że też mam w rozgrywkach mocnego spadkowicza z III ligi (Fux). Nie zrażam się tego typu wypowiedziami jak twoja i będę grał o awans. Nie tylko aby zarabiać więcej ale też udowodnić że dobrze inwestując w kadrę można rozwijać się w mocniejszej lidze a nie czekać i budować zespół w niższych ligach. Tak było w tym sezonie i taki mam zamiar na przyszłe rozgrywki. Twoje podejście trąci trochę żalem do innych że mają więcej szczęścia ale pamiętaj że szczęsciu też trzeba umieć dopomóc. Może nie mam kadry na III ligę ale mam ambicje i wolę walki. Myślę że to poparte odpowiednimi umiejętnościami taktycznymi i ruchami transferowymi nie stawia mnie w roli outsidera. Trzeba walczyć a nie marudzić...
Last edited by Tales at 12/22/2010 7:09:40 AM
Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy
![*-:)](/images/conf/emoticons/ligthbulb.png)
...