Nekem édesmindegy, mikor hazuidtál, most, vagy akkor. A leveleidben mindig leírtad, hogy állsz anyagilag. Én akkor hittem neked, ennek alapján írtam, amit írtam. Az hogy most benyögöd, hogy neked ennyid, meg annyid volt, már ne is haragudj, de egy ellenőrizhetetlen állítás. Amikor régebben is hazugsággal vádoltál én printscreennel bizonyítottam, hogy nem. Abban tökéletesen egyetértek, hogy te tudod jobban, hogy neked mennyi pénzed volt. Cserébe esetleg meg te is engedd meg másnak, hogy jobban tudja, mikor mit mondott és azt hogy gondolta.
A főnöki habitus neked azt jelenti, hogy szolganépnek nevezed a beosztottaidat, ez a te dolgod. Szerintem meg ez nettó bunkóság. De ha már a minimálisan elvárható tiszteletet sem adok meg másoknak, akkor te se várd el, hogy neked megadják. Én biztos nem fogom.
Azt is főnöki habitusnak állítod be, hogy csak neked lehet igazad és neked senki nem mondhat ellent. Már megbocsáss, de te mióta vagy az én főnököm? Csak azért, mert te valahol főnök vagy, nem azt jelenti, hogy mindenki felett rendelkezel. A sarki Spar üzletvezetője sem szólhat bele az életembe, neki is kb annyi hatalma van felettem, mint neked.
Felőlem aztán nyugodtan kritizálhatod a francia meccset, ehhez jogod van. A probléma az volt, hogy megalapozatlan hülyeséggel kritizáltad és a játék alapvető szabályait figyelembe sem véve érveltél. Még ezzel sem lenne gond, én is mondtam már hülyeséget, de utána elmagyarázták, átgondoltam és azt mondtam, hogy tévedtem. Te meg egyre nagyobb hülyeségekkel próbálod az igazad bizonyítani, mert nincs benned annyi gerinc, hogy elismerd, ha tévedtél.
Nem kérek az elnézéskérésedből, mert ezt egyszer már eljátszottuk. Nálam mindig mindenkinek van második esélye, de tizedik-huszadik már nincs. Pm-ben én nem folytatok veled semmit. Nekem is van jobbító javaslatom: fogd vissza magad és viselkedj kulturáltan. Ha ezt betartod, én sem fogok hozzád szólni. Ha nem tartod be, én is folytatom, ilyen egyszerű. Mellesleg semmi olyat nem csinálok, amit te ne csináltál volna meg. Erre mondják mifelénk, hogy amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Ha neked nem tetszik, amilyen módon kezellek, akkor te se viselkedj így és megoldódik a probléma.
Last edited by LA-Charlie50 at 2/25/2014 2:36:35 PM
Don't feed the troll