BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.273 in reply to 254065.272
Date: 2/25/2014 12:59:51 AM
Overall Posts Rated:
190190
És mennyit ivott előtte?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
254065.274 in reply to 254065.272
Date: 2/25/2014 2:25:46 AM
Overall Posts Rated:
411411
Mi magyarok, képtelenek vagyunk összefogni és ez rátok is néhányatokra ugyanúgy vonatkozik,mint rám.

Ti hatan magyarok képtelenek vagytok összefogni a többi fórumon lévő magyarral. A többes szám maximum így állja meg a helyét! Ha nem vennéd észre, az egész dolog ami rád irányul egy össznépi összefogás ellened, illetve egy össznépi összefogás Domi mellett és érte! De gondolom ez se esett le neked. Itt egyvalaki húz széjjel, és az nem más mint Spirito dei vecchi temp! A többi ember mind összetart és összefog!

From: gecsega
This Post:
00
254065.275 in reply to 254065.274
Date: 2/25/2014 3:39:22 AM
Overall Posts Rated:
4141
Amúgy tudjátok mi a baj? Hogy mi vagyunk azok akik ezt generáljuk igazából.. Ha nem írnánk vissza semmi írására, akkor egy idő után abba maradnának... Igaz, hogy valószínű idegességében kirúgna 1-2 alkalmazottat maga körül.. :D De szerintem megérné megpróbálni!!

This Post:
00
254065.276 in reply to 254065.275
Date: 2/25/2014 4:05:54 AM
Overall Posts Rated:
310310
Nem, nem az lenne. Ha ráhagyod, legközelebb már rád hivatkozik, hogy igazat adtál neki, mivel nem ellenkeztél.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.277 in reply to 254065.275
Date: 2/25/2014 5:54:14 AM
Overall Posts Rated:
350350
Szerintem egyetértek!! Nem sokszor mondtam ilyet, de jó lenne a "közrend" miatt. Már ha értitek...
Kirúgás nem lesz dafke sem, dolgozzanak a szolganépek :)

This Post:
22
254065.278 in reply to 254065.277
Date: 2/25/2014 8:46:30 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Az év vicce, hogy te aggódsz a közrend miatt, öcsém...

From: JoeBlack

This Post:
00
254065.279 in reply to 254065.278
Date: 2/25/2014 9:16:14 AM
Overall Posts Rated:
411411

This Post:
00
254065.280 in reply to 254065.277
Date: 2/25/2014 11:50:11 AM
Overall Posts Rated:
310310
Az a baj, hogy te azzal értesz egyet, hogy senki ne mondjon neked ellent. Amikor valaki ignorál (pl Domi), akkor meg az a bajod. Ha itt mindenki ignorálna téged, akkor te lennél felháborodva és illemre hivatkozva bunkóznál le mindenkit, hogy miért vesznek téged semmibe.
Amúgy elég annyit tenned, hogy nem mondasz hülyeséget, nem magyarázkodsz, nem lázítasz, kritizálsz minden alap nélkül, nem feltételezgetsz úgy, hogy már az érintett fél is elmondta, hogy nem úgy van, ahogy te mondod és mindjárt nincs semmilyen vita. Az már csak hab lenne a tortán, ha lenne ennyi gerinced, hogy elismernéd, hogy a te taktikáddal vereség let volna ez a meccs, Domi taktikájával meg egy győzelem lett és gratulálnál neki, na nem úgy, ahogy megtetted, önigazolásba és az eredmény lekicsinylésébe burkolva, hanem rendesen. Tudod, ahogy illik.

Az meg, hogy a beosztottjaidat szolganépeknek nevezed, sokat elárul rólad és a jellemedről. Remélem, ezek után te sem kéred majd soha számon a minimális tiszteletet, ami minden embert megillet. Részemről mondjuk nem is fogom megadni neked ezek után. Egyébként ismerek jónéhány ilyen embert mint te vagy, aki a jogait rohadtul tudta szajkózni, meg számonkérni, de az, hogy ő a kötelességeit betartsa, vagy legalább másnak is megadja ugyanezen jogokat, már nem megy, de most nem kezdek el kisebbségizni.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.281 in reply to 254065.280
Date: 2/25/2014 12:50:08 PM
Overall Posts Rated:
350350
Erre hadd reagálok. Bár a vasárnapid is tele van ferdítéssel csak megjegyzem, abba belefáradtam , hogy 151-edszer is elismételjem ugyanazt, amit írtam 6 napon át.
Persze, h azzal értek egyet, főnöki habitusból ered, nem tudok másmilyen lenni,mint vagyok.
Hadd döntsem el , h vereség után (francia) mikor kritizálok.
Arra meg nem tudtál magyarázatot adni miért ferdítettél az egyenlegem ügyében vagy, h mikor voltam önként távol a fórumról. Az, h lehazugoztalak, jelen esetben a Te sarad! Te provokáltad ki. Mert csak jobban tudom mennyi a pénzem és kivel váltottam pm üzenteket. Ezért állítom biztosra, h füllentettél. Akkor viszont ne sértődj meg, ha kimondom az igazat.
Azt elismerem, h az Ivkós vitánál felment a pumpa, bár még ott sem tudok pontos skilleket. Nekem azt írta anno, h nem adhatja meg.

ott volt a :) szmájli végén! írhattam volna " "-be is úgy talán feltűnik, h szeretetből mondom. Ilyen vagyok. Mindig mókamiki voltam mindenhol és szórakozott prof-nak is neveztek már :P
A további vádaskodásod a jellememről innen kezdve tehát alaptalan.

Ha elfogadod az elnézés kérésem a verbális bántalmazásért nyugodtabb lenne a lelkiismeretem. kösz előre is
esetleg lehetne pm-ben folytatnunk ne uszítsuk a népharagot. Csak egy jobbító javaslatom ez is a közrend érdekében....

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/25/2014 12:54:20 PM

This Post:
00
254065.282 in reply to 254065.281
Date: 2/25/2014 1:34:40 PM
ott volt a :) szmájli végén! írhattam volna " "-be is úgy talán feltűnik, h szeretetből mondom. Ilyen vagyok. Mindig mókamiki voltam mindenhol és szórakozott prof-nak is neveztek már :P
A további vádaskodásod a jellememről innen kezdve tehát alaptalan.

Akkor már értem a múlt heti viselkedésed. Az aztán kész vicc volt. :D

This Post:
11
254065.283 in reply to 254065.281
Date: 2/25/2014 2:35:07 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nekem édesmindegy, mikor hazuidtál, most, vagy akkor. A leveleidben mindig leírtad, hogy állsz anyagilag. Én akkor hittem neked, ennek alapján írtam, amit írtam. Az hogy most benyögöd, hogy neked ennyid, meg annyid volt, már ne is haragudj, de egy ellenőrizhetetlen állítás. Amikor régebben is hazugsággal vádoltál én printscreennel bizonyítottam, hogy nem. Abban tökéletesen egyetértek, hogy te tudod jobban, hogy neked mennyi pénzed volt. Cserébe esetleg meg te is engedd meg másnak, hogy jobban tudja, mikor mit mondott és azt hogy gondolta.

A főnöki habitus neked azt jelenti, hogy szolganépnek nevezed a beosztottaidat, ez a te dolgod. Szerintem meg ez nettó bunkóság. De ha már a minimálisan elvárható tiszteletet sem adok meg másoknak, akkor te se várd el, hogy neked megadják. Én biztos nem fogom.

Azt is főnöki habitusnak állítod be, hogy csak neked lehet igazad és neked senki nem mondhat ellent. Már megbocsáss, de te mióta vagy az én főnököm? Csak azért, mert te valahol főnök vagy, nem azt jelenti, hogy mindenki felett rendelkezel. A sarki Spar üzletvezetője sem szólhat bele az életembe, neki is kb annyi hatalma van felettem, mint neked.

Felőlem aztán nyugodtan kritizálhatod a francia meccset, ehhez jogod van. A probléma az volt, hogy megalapozatlan hülyeséggel kritizáltad és a játék alapvető szabályait figyelembe sem véve érveltél. Még ezzel sem lenne gond, én is mondtam már hülyeséget, de utána elmagyarázták, átgondoltam és azt mondtam, hogy tévedtem. Te meg egyre nagyobb hülyeségekkel próbálod az igazad bizonyítani, mert nincs benned annyi gerinc, hogy elismerd, ha tévedtél.

Nem kérek az elnézéskérésedből, mert ezt egyszer már eljátszottuk. Nálam mindig mindenkinek van második esélye, de tizedik-huszadik már nincs. Pm-ben én nem folytatok veled semmit. Nekem is van jobbító javaslatom: fogd vissza magad és viselkedj kulturáltan. Ha ezt betartod, én sem fogok hozzád szólni. Ha nem tartod be, én is folytatom, ilyen egyszerű. Mellesleg semmi olyat nem csinálok, amit te ne csináltál volna meg. Erre mondják mifelénk, hogy amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Ha neked nem tetszik, amilyen módon kezellek, akkor te se viselkedj így és megoldódik a probléma.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/25/2014 2:36:35 PM

Don't feed the troll
Advertisement