Ubijas ovu igricu u pojam. Ovakve stvari koje ti radis nadam se da nece ostati nekaznjene. Sad kao dogovorio sam se da trampimo igrace po naduvanim cenama. I odjednom Vasilescu vredi 6 miliona. A italijanov celih 8,4. Malo sutra.
Do sada sam bio uz tebe, jer si jednostavno koristio ljudsku glupost i zaradjivao na tome. I tu nema nista lose. Ali ova zadnja dva transfera sto si uradio su veliki bezobrazluk i nadam se da ce neko da te sankcionise. Stvarno nemam reci. Mi ostali ispadamo ovce jer to ne zelimo da radimo.
Jebem ti i BB kada dozvoljava da se ovakve stvari rade.
Da znas da se sad razmisljam da li da ti dam moj facebook :DDDDD
Heh... stvar koja je mene najvise fascinirala kod cika Samurajka je prodaja Luca Palermo. Znaci on je tu matoru drkelju uvalio za $ 3 750 000 (kako on koji se razume u TL kaze da vredi toliko) dok je propustio cinjenicu da se identican igrac, 3 godine mladji, sa nekoliko vecih sekundarnih skilova i vecim potencijalom nalazi na transfer listi za $ 3 500 000. I naravno Samurajko je prodao svog igraca po REALNOJ ceni, dok za ovog drugog niko nije ni ponudio. Elem, Luka Palermo je ubzo zatim prodat za 2,6 miliona, sto je i vise nego realna cena...
A ovaj klinac za 6 miliona... hahaha pa ako mu je to realna cena onda moj Meksikanac vredi REALNO 25 miliona!!!!!
Hahahahaha... ali pogledajte tek ovo:
Massimiliano Deiana (5790778)
Current Bid: $ 8 400 000 by BG Samuraj
Pa ovo je smesno! :DDDD