sine cime se radis ti? ooo jeeeaaa uzbudim se najjvise kad vidim kootora u cipkanim carapicama i roze minicju....o cemu ti pricas bolidu????Uciteljice, ja sam za ovo dobio 7 dana. Mislim da bi bio fer da se ispostuju pravila da na forumu nema vredjanja, a ko vredja da bude kaznjen. Da vidimo koliko si fer i objektivan...
sine cime se radis ti? ooo jeeeaaa uzbudim se najjvise kad vidim kootora u cipkanim carapicama i roze minicju....o cemu ti pricas bolidu????
Pa vidis kako se uzbudis kad neko pomene kotoora. Mozda ipak nisi ljubomoran,mozda je neko drugo osecanje u pitanjusine cime se radis ti? ooo jeeeaaa uzbudim se najjvise kad vidim kootora u cipkanim carapicama i roze minicju....o cemu ti pricas bolidu????Uciteljice, ja sam za ovo dobio 7 dana. Mislim da bi bio fer da se ispostuju pravila da na forumu nema vredjanja, a ko vredja da bude kaznjen. Da vidimo koliko si fer i objektivan...
Pa vidis kako se uzbudis kad neko pomene kotoora. Mozda ipak nisi ljubomoran,mozda je neko drugo osecanje u pitanjusine cime se radis ti? ooo jeeeaaa uzbudim se najjvise kad vidim kootora u cipkanim carapicama i roze minicju....o cemu ti pricas bolidu????
Pa vidis kako se uzbudis kad neko pomene kotoora. Mozda ipak nisi ljubomoran,mozda je neko drugo osecanje u pitanju
1. prvo je postavljeno pitanje osobi Cime se radi???? nema razloga za BAN2. sigurno bi se i ti uzbudio kad bi video kotora u gore navedenoj garderobi. opet nema elemenata za BAN3. posto ste Vi sve sami CAR do CAR-a tj AUTOMOBILI , automobil koji dozivi nezgodu tj bude POLUPAN naziva se bolidom. takodje nema elemenata za BAN
Bile, aj napravi neku temu gde neograniceno mnogo menadzeri mogu da se pljuju svadjaju.. Oces? Ja mislim da bi ona postala najpoplarnija :)