BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 XVI

U21 XVI (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: AirWolf
This Post:
00
182795.274 in reply to 182795.273
Date: 7/4/2011 6:05:33 PM
Overall Posts Rated:
100100
E pa ako niste primetili, bek u21 repke ponovo na TL, i to za samo 3mil.
Ja da imam love, milijardu posto bih ga uzeo i trenirao do iznemoglosti. Ne znam koliki je limit za superstara, ali evo sta bih mu trenirao:
Sad ima sledece skilove: JS 14, JR 14, OD 17, DR 12, HA 12, PA 5, IS 7, ID 8, RB 6, BL 4.
Prvo bih mu trenirao JR do 15, pa JS do 18.
Kada je "zavrsen" sut, dignem i OD za jedan, pa DR i HA za 1 do 2.
To je najneophodnije. Ajde da kad smo sve ovo zavrsili je kraj sezone u kojoj on ima 23god.
Onda dizemo sve ostale skilove sem bloka do 8. I u 25. godini staminu i bacanja na oke nivo(5 odnosno 5-6).

Da li ima sase za ovako nesto? Naravno, posle do kraja karijere kad sve ovo zavrsimo skok sut, stamina, bacanja. Plata bi bila kad bi se sve ovo gore ispunilo 220k :D
Pozz :DDD
(sta mi bi? :D)

Message deleted
From: Trbazzi

This Post:
00
182795.276 in reply to 182795.274
Date: 7/5/2011 5:47:48 AM
Overall Posts Rated:
309309
Kao sto je gdin Air Wolf napomenuo Ivan Vujicic je stavljen na listu. Ukoliko je neko spreman da se odrekne 3m bio bih mu zahvalan :)

From: beks_ns

This Post:
00
182795.277 in reply to 182795.276
Date: 7/5/2011 11:10:06 AM
Overall Posts Rated:
112112
Kao sto je gdin Air Wolf napomenuo Ivan Vujicic je stavljen na listu. Ukoliko je neko spreman da se odrekne 3m bio bih mu zahvalan :)

Majstor ce izgubiti milju i po, ali njemu bitno da je u jednoj tekmi pomogao repki! Vidis sta ti je patriotizam! :))

Voleo bih da nadlezni pomno ispitaju veze tog tima sa selektorima Rusije, ovo mu nije prvi put da se tako lako odrice velikog novca, prosle sezone je isto uradjeno sa prvim centrom Poljske pred medjusobnu tekmu, tako da to mnogo smrdi na dupli tim.

Message deleted
This Post:
00
182795.279 in reply to 182795.277
Date: 7/8/2011 1:41:24 PM
Overall Posts Rated:
133133
Jao mamicu im njihovu bezobraznu..pa dajte ljudi sto se ne zalite???
Je*o me engleski kad ga ne znam inace bi svasta napisao glavnim GM-ovima...pa dajte onda i mi tako da radimo i osvajamo titule..mislim da to sto rade nije u redu!!!!

This Post:
55
182795.280 in reply to 182795.279
Date: 7/11/2011 8:24:40 AM
Overall Posts Rated:
309309
Po ugledu na brata Cou Stojanovica, resio sam da izmenim malo njegovu cuvenu najavu http://www.youtube.com/watch?v=O23bGYhAeNQ i uvedem vas u mec sa Spancima.

Da su birali dva borca koja se vise razlikuju ne bi ih bolje izabrali. Jedan cesce bombardovan nego sto se mozda verovalo, jedan redje izazivac nego sto zasluzuje. Oni su kao blejanje i flamenko, kao Jovanovic i Kalatrava (jebeni arhitekti), kao Tijana Stajsic i Panelopa Kruz, kao Porodicno blago i Seranovi, kao Deliblatska pescara i Ibica, kao Ibar i Sredozmno more, kao sarma i paelja. Oni su kao rakija i vino, kao Spasojevic (Srpski film) i Almodovar, kao Pavlovic i Alonso, kao Saban Saulic i Enrike Iglesijas, kao plavo i roha, kao pragnje i bik, kao nedisciplina i strast, kao otpadanje i sijesta, i buzzerbeater. Dobrodosli na stadion xxx u Moskvi na nebitan mec prvenstva evrope 2011 u Rusiji, oni su Srbija i Spanija.

Kome nesto nije jasno, neka pogleda klip. :)

Ocekujem vas na chatu danas u 16:00, a isto tako se nadam da cete doci da podrzite A repku, koja danas bije bitku sa Portugalom za ulazak u polufinale utesnog turnira. Njihov mec pocinje u 20:30. Selektor A tima, popularni Dumba nije u mogucnosti da se oglasava na forumu, pa sam preuzeo na sebe tu obavezu da vas pozovem. :D

This Post:
00
182795.281 in reply to 182795.280
Date: 7/11/2011 3:59:23 PM
Overall Posts Rated:
309309
Iako takmicenje jos nije zavrseno, danas smo i zvanicno izgubili svaku nadu za plasmanom na Svetsko sledece sezone. Ostaje nam jos mec sa Hrvatima da tu probamo da spasemo cast. Posle tog meca cete dobiti detaljan izvestaj mog ovosezonoskog rada. Da je moglo bolje, moglo je, ali idemo dalje!

This Post:
00
182795.282 in reply to 182795.281
Date: 7/11/2011 4:18:59 PM
Overall Posts Rated:
133133
Ma bice bolje..sledeca sezona je nasa..:DDDD

This Post:
11
182795.283 in reply to 182795.282
Date: 7/19/2011 5:56:47 AM
Overall Posts Rated:
309309
Evo da podnesem ovosezonski izvestaj rada.

Da krenemo od rezultatskog dela. Veliko razocarenje, pre svega za mene.
Sto se tice prve faze sve je lepo islo do meca sa Portugalom, kada smo bili u nedoumici da li da pustimo tu utakmicu i izgubimo sa mnogo razlike, da bi izbegli ovu grupu i otisli u drugu, ali smo odustali od toga i resili da se upustimo u kostac sa Italijom, Francuskom i Spanijom. Svako od utakmica u drugoj fazi ima svoju pricu, Povrede nas nisu mimoilazile, forma igraca je bila dosta losa, slucaj Vujicic, engine nas isto nije milovao, po 8-9 min kosa nismo davali kada se rezultat lomio. Daleko od toga da trazim izgovore, snosim svu odgovornost sa ovaj rezultatski krah.
Vazno je napomenuti da je i mali broj igraca napredovao tokom sezone, mnogi su dosli do svog limita i skoro da i nisu imali skil up tokom sezone (Pekovic, Damjanov), neki su se selili stalno (Adis, Vujicic) pa nisu napredovali, nekima trening nije bio podredjen itd. Od talentovane generacije doslo se do velikog neuspeha.

Sta je pozitivno za mog mandata? Pa recimo da sam zadovoljan radom sa mladjima narastajima, pre svega sa talentima 9+ potencijala. To je ono sto nam fali npr ove sezone. Vecina clanova mlade repke je losijeg potencijala od MVP, i vecina nece videti dres A tima. To se mora menjati. Imamo 800 korisnika i svaki igrac sa vecim potencijalom koji dodje sa drafta mora da se iskoristi. Ulozen je veliki trud u to, i u sledecim generacijama bi to trebalo da se vidi. Vec sledeca generacija, koju pratim od njihovog izlaska sa drafta ce biti jedna od boljih i imace par igraca koji ce kroz koju sezonu biti biti nosioci igre A tima. A iskreno se nadam da ce sledece sezone da zapaze zapazen rezultat na Utesnom turniru, a i sto da ne dovedu Evrospko kod nas.

Puno srece svima na draftu, pa se cujemo tada, a u sledece bitke krecemo sledece sezone.

PS. Svi zainteresovani koji zele da treniraju nekog on nasih igraca (18-21) god neka se jave na bb mail naci ce se nesto za njih.

Trbazzi

This Post:
33
182795.284 in reply to 182795.283
Date: 7/19/2011 6:46:17 AM
Overall Posts Rated:
185185
Iskreno, otkad ne treniram Djordjevica ni ne brinem se nesto za nasu mladu repku, ali kad bacim pogled na tim, stvarno ne znam odakle toliko optimizma, mi smo mogli ovo, mi smo mogli ono, moje misljenje je da mi nismo mogli nista i da je rezultat samo produkt toga, jer ako pogledamo, osim par 20-godisnjaka bekova koji su dobri ali jos uvek nekonkurentni nista u toj repki nije cak mozda ni prosek izuzevsi Vujicica.
Dakle rezime, isti ste ko svi vasi prethodnici, mozda cak i losiji, tako da sto se mene tice mozete svi u red pa ostavke :)
Ne znam stanje sa igracima 18,19 godina, tako da ako tu ima dovoljno talenata bar se time pozabavite.

Advertisement