@ Kung Flu :
Το έκανε έτσι...? 'Η με γελούν τα μάτια μου...??? !!!
σε έφαγα ρε γμτ...για να σε έχω και του χρόνου...;)))
@Villagkouras:
Εμείς πάμε για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη Valhalla, για να ολοκληρώσουμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.
και μόνο που με προβλημάτισες και έπαιξα δυνατά...respect...αυτό βέβαια θα μου στερήσει την άνοδο αλλα τεσπα...
@ALEXANDROS7:
se theloume edwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!
μην ανησυχείς...ο procrustes και η ομαδάρα και ο Villagkouras φρόντισαν για αυτό...;)
thor!!!!an epaikses dynath htan megalo lathos!alla pisteyw den tha mas peis :-)!
απάντησα ήδη...και παραδέχομαι ότι καταδικάστηκα....
κύριοι ο προπονητής της ομάδας ήδη βρίσκεται υπο διωγμό μετά την ακατανόητη και απαράδεκτη ενέργεια να κατεβάσει την ομάδα λές και γκρεμιζόταν η Valhalla.ο αντίπαλος σίγουρα άξίζε τον σεβασμό μας αλλα αυτή η επιλογή σίγουρα θα μας κοστίσει. Δεν ξέρουμε αν το κρεβάτι στο οποίο θα μας ξαπλώσει ο procrustes θα είναι μακρύ ή κοντό...ελπίζουμε να μετρήσει και το τρίτο μας πόδι μπας και μας αφήσει να φύγουμε αλώβητοι...(χιούμορ εεε, μην παρεξηγηθώ...) αλλά για να βρεθούμε στον τελικό θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι ...ιδιαίτερο...;)
ανεξάρτητα το αποτέλεσμα του Σαββάτου, ο όμιλος άρχισε να ζωντανεύει και είναι απο μόνο του ευχάριστο. Εμείς απο την αρχή είχαμε θέσει 2 στόχους, γήπεδο και πρωτάθλημα. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα η χρονιά θα είναι αποτυχημένη αλλα τουλάχιστον θα έχουμε βρει μια καλή παρέα.
Καλή τύχη στους αντιπάλους των procrustes και στους αντιπάλους των νικητών του κόκκινου ομίλου ;))))