BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: fd97
This Post:
00
240885.274 in reply to 240885.273
Date: 8/21/2013 8:42:06 AM
Overall Posts Rated:
6262
Λογια, λογια, λογια, αποψεις, γνωμες, τσακωμοι και ξανα λογια.
Ελατε να μαζευτουμε ολοι να φτιαξουμε ενα τιμ ρε σεις.Ποσοι ειμαστε αυτοι που ασχολουμαστε, γραφουμε στα φορουμς και εχουμε γνωσεις;Εστω και τα βασικα να ξερουμε(οπως π.χ. εγω).Ειμαστε 20? Οι 10 στην μικρη εθνικη οι αλλοι 10 στην ανδρων.
Ετσι δεν θα λεμε, δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθουμε, 10 ατομα καλυπτουν ο ενας τον αλλο.
Πρεπει να φτασουμε στο σημειο να μην μας νοιαζουν οι εκλογες και να εχουμε αγχος για το ποιος θα αναλαβει, αλλα να ξερουμε ηδη οτι θα ειναι σε καλα χερια.
Ενα τετοιο τιμ θα προσελκυσει τους νεους μανατζερ να προπονησουν, βλεποντας κατι σωστα οργανωμενο και ονοματα της ελιτ του ελληνικου μπαζερ(και οχι μονο....).
Κατζαμπαρ κραταω μονο ενα πραγμα απο ολα αυτα που ειπες για να το τονισω.Ματσας και Μαμου νουμερο 2 και 3 στον κοσμο αντιστοιχα.Κορυφαιοι μανατζερ του κοσμου;; Αν αυτο δεν ειναι ικανο να μας βοηθησει τοτε τι;
Με 10(η περισσοτερα ατομα) καθε εθνικη θα εχουν την ευκαιρια ατομα που δεν εχουν ασχοληθει να παρουν ευθυνες στα χερια τους, εμπειριες και καποια στιγμη να βρεθουν στο τιμονι μιας ομαδας που ειναι στην κορυφη.
Π.χ. εγω εχω ασχοληθει μονο με σκαουτινγκ παιχτων (18χρονων).Φετος βοηθαω εναν φιλο στην Κυπρο.Ας κανουμε ολοι τον κυκλο να εχουμε καθε σεζον κατι διαφορετικο.
Κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο;Δηλαδη ειναι καλυτεροι οι αλλοι(Κινα,Πολωνια,Τσεχια κλπ.)

This Post:
44
240885.275 in reply to 240885.269
Date: 8/21/2013 8:46:26 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
περιμενα αυτο το μηνυμα σου σαν το διψασμενο και σχισμενο χωμα τις πρωτες φθινοπωρινες βροχες , σαν το σπουργιτη που περιμενει τα πρωτα μαυρα σπορια πανω στο χιονισμενο εδαφος ,σαν την λαχταρα των παιδιων για το πρωτο παγωτο του καλοκαιριου ,οπως και να εχει εισαι ακομα εδω κοντα μας ..

ειναι πλεον αληθεια οτι η κατασταση της εθνικης ειναι εαν οχι στο χειροτερο αλλα απο τα χειροτερα σημεια της και περιμενα την τοποθετηση σου με λεπτομερειες οπως επιτυχως την εχεις αναλυσει βαση καποιων στατιστικων που ανεφερες .

το σιγουρο ειναι οτι κανενας δεν πρεπει αυτην την στιγμη να σταθει στο ερωτημα ''πτεις πταιει''
δεν εχει σημασια ποιος φταει για το καταντημα αυτο ,σημασια εχει να μαζεψουμε ολοι τις επιθυμιες μας να κανουμε την ελλαδαρα Νο1 στο κοσμο ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ .

το μονο που χρειαζεται ειναι επνευση ,δεν ξερω πως θα ερθει αλλα ξερω ανθρωπους που την εχουν εδω και καιρο κρυμμενη ,που αναζητουν την στιγμη να την αποκαλυψουν και να την διοχετευσουν .

πιστευω οτι ειναι κομβικο το σημειο που βρισκομαστε πρεπει να δραστηριοποιησουμε ολη την ελληνικη κοινοτητα για το θεμα της εθνικης .

εχουμε ικανους μανατζερ που ενδιαφερονται απλα δεν μπορουν να βρουνε βημα .
εχουμε ατομα που μπορουν να σταθουν διπλα τους με την εμπειρια τους και τις γνωσεις τους .
απλα καντε το!!!!
καντε τις Δευτερες να ειναι πιο περιζητητες ημερες στο μπαζερ !!!

Last edited by kouklos at 8/21/2013 8:49:40 AM

This Post:
00
240885.276 in reply to 240885.273
Date: 8/21/2013 9:08:40 AM
Overall Posts Rated:
2525
Μα η καλη σου οικονομικη "κατασταση" θα σε βοηθησει να παρεις απο νωριτερα 6αρι προπονητη.Αυτο που λες για τη θεση που θα στερησεις το δεχομαι και μπραβο σου.

This Post:
00
240885.277 in reply to 240885.276
Date: 8/21/2013 11:40:13 AM
Overall Posts Rated:
231231
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, ούτε να σε χαϊδέψω, αλλά η ομάδα σου δεν είναι έτοιμη ακόμη να γίνει φάρμα ή τουλάχιστον σωστή φάρμα, όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου.

Παλαιότερα είχα γράψει ένα σεντόνι για το πως πρέπει να στήσεις την οικονομία μιας ομάδος, πρωτού είναι σε θέση να προπονήσει παίκτη και παράλληλα να τον συντηρήσει, αλλά και να είναι οικονομικά ανταγωνιστική και μόνιμος κάτοικος ΙΙΙ κατηγορίας.

Αλλά θέλω πραγματικά να σου προτείνω δρόμους, ώστε σε 2 σεζόν το πολύ, η ομάδα σου να είναι σταθερά στην ΙΙΙ και να μπορεί να φτιάξει έναν παικταρά.

Είχα 15 τέτοιες περιπτώσεις συγχρόνως και σχεδόν μόνος μου. Τουλάχιστον είδα τον Γιαννιώτη να φοράει τα γαλανόλευκα, μιας και οι υπόλοιποι κακόπεσαν.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχεις 1.

Κι αυτό μπορώ να το κάνω με όσους το επιθυμούν.
Μπορώ με στυγνά μαθηματικά να σας πω τι γήπεδο θέλετε, τι budget ροστερ και τι είδους παίκτες χρειάζεστε και πόσα χρήματα στην άκρη, ώστε να γίνετε βιώσιμη, ανταγωνιστική φάρμα ΙΙΙης κατηγορίας, που δυστυχώς θεωρώ πως είναι το ταβάνι μίας τέτοιας ομάδος.

Αλλά μιλάμε για εγχείρημα 8 σεζόν, δηλαδή 2 ημερολογιακών χρόνων. Είναι μεγάλο το διάστημα, αλλά θα συντροφεύσω οποιονδήποτε θελήσει να κουβαλήσει τέτοιο "δαχτυλίδι".

This Post:
00
240885.278 in reply to 240885.275
Date: 8/21/2013 11:43:15 AM
Overall Posts Rated:
231231
Πάντα με συγκινεί η υποστήριξή σου.

Σε ευχαριστώ ειλικρινά.

This Post:
00
240885.279 in reply to 240885.277
Date: 8/21/2013 12:43:57 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Ανυπομονώ! Τα θυμάμαι τα εν λόγω ποστς.
Ημουν δύο σεζόν στον σωστό δρόμο οικονομικά(πέρυσι ήμουν +90k εβδομαδιαία) και πήγαιναν σχεδόν όλα στο γήπεδο, αλλά η περιέργεια σκότωσε τη γάτα ;)
"Eπρεπε" φέτος να κάνω μερικές δοκιμές με καλύτερους παίκτες για να δω πώς αντιδράει η ομάδα, που γίνεται καλύτερη/χειρότερη από πριν κτλ.
Σε είχα μάλιστα επικοινωνήσει στο email σου. Επανέρχομαι φέτος να το ξεκινήσουμε σωστά.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειάζεται να γίνει, στείλε μου το όσο πιο άμεσα γίνεται και το παίρνουμε από κει.

Να'σαι καλά φίλε, ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

From: Getho

This Post:
00
240885.282 in reply to 240885.281
Date: 8/21/2013 5:46:06 PM
Overall Posts Rated:
162162
Θεος ο παίχτης!

Πανω απο 20 σκιλ κατω εχουν οι καλύτεροι ψηλοι μας..

From: kajabbar

This Post:
00
240885.283 in reply to 240885.281
Date: 8/21/2013 5:56:51 PM
Overall Posts Rated:
231231
Ξεκίνησε ντραφτάκι σίγουρα 70+, πιθανότατα 75 και έχει πάρει 72 πόντους, δηλαδή 6άρι προπονητή σερί 9 σεζόν με το 12-11-10-9-8-7-6-5-4 pop up ανά σεζόν.

Βέβαια all time great και 75 είναι πιθανότατα 1 σε κάθε σεζόν ανεξαρτήτως χώρας.

Πάντως 147 σύνολο σκιλς είχε φτάσει ο Μάντζιος, αλλά τα είχε υποδεέστερα κατανεμημένα.

140 δε φτάνουν αρκετοί παίκτες.

Δηλαδή αν από τον παραπάνω βγάζαμε 2 σουτ, 2 περιμετρικές άμυνες, 2 μπασίματα και 1 τάπα, το ίδιο παικταράς θα ήταν εγια εσωτερικά συστήματα.

Γίνεται, αλλά θέλει πολλή υπομονή και επιμονή.

Advertisement