Dzięki za rady :)))) Chociaż nie prosiłem.
I tak mam pretensje o zmiany w trakcie zabawy. To jakby ktoś teraz narzucił Ci od każdego miejsca w hali podatek, bo krzesełka kosztują:)
"bledem bylo budowanie infry bez swiadomosci jaki jest sens czy koszta a teraz mas zo to pretensje a pretensje powinienes miec do siebei ze sie nie zainteresowales albo za pozno."
Ale świadomie wiedziałem jaki jest koszt zakupu i tak też poczyniłem. Dodanie opłat - z tym się nie zgadzam :) A jeśli mówimy o "za późno" to przegapiłem gdzieś moment, który pozwalał cofnąć za kasę jaką się wydało? Śmiało napisz, posypię głowę popiołem :) Jeśli nie to argument z czapy, bo jeśli na początku nie było ni huhu o dodatkowych kosztach, a potem nie dało się ich ominąć bezkosztowo to o czym piszesz?
To jakbyś kupił grajków zza granicy i nagle pyk, trzeba dołożyć kasę, bo wiecie karta, paszport itd;)
Jeszcze raz. Masz poziomy 1-3 które jakoś się angażują w grę. Ale wielu wisi ot tak. Jeśli BB daje ankietę co zmieniać, by utrztymać przynajmniej liczbę użytkowników, to odpowiadam. Z mojego punktu widzenia nie zmieniać reguł w taki sposób jak teraz.
A więc reasumując zgodnie z super radą:
"scouting nie ma wiekszego sensu bo to loteria a jesli kogos stac to te drobne nic nie zmieniaja.
jesli ktos gra pod trening w 4 czy 3 lidze to zarabiajac na treningu tez wrzuci to w koszta. byc na zero to nie jest zaden wyczyn w rozliczneiu tygodniowym bo duzo druzyn jeszcze zarabia mimo calej infrastruktury i trenerow. drugi trener to wybor a nie koniecznosc i nie daje na tyle duzo zeby miec go koniecznie i tak trzeba to traktowac."
Szanowna kadro za radą Alter_ego
1. Nie skautuję.
2. Wywalam drugiego trenera.
Marzeniem moim jest być na plus:)))\
Jednocześnie oddam nietrenowanego (skoro już fachowe oko oceniło) grajka. I pa:)