da smo dobili i Austrijance, sad bi se mogli nadati i nečem većem. ovako, zadovoljiće nas i ako pomrsimo nekome račune.
Svaka ti cast selektore. Svaka ti cast na obrazu i postenju. 12 sezona igram ovaj BB i ti si prvi koji je pogazio ono sto je dogovorio. Da sam znao da ti ova jedna pobeda vise znaci od obraza pustio bi te da pobedis, pa da budes veliki baja u tvojoj BB zajednici, jer mogu samo da pretpostavim koliko puta si pogazio rec u pravom zivotu na bitnim stvarima, kad ovde gazis za jednu sitnicu. Svaka ti cast i samo nastavi dalje ovako. Lep si reprezent svog naroda i svoje nacije. Nadam se da ce makar malo da ti padne rejting posle ovoga sto pisem. Mada verovatno te i zabole za to, jer si pokazao da ti obraz nije jaca strana. Sta tebe briga ko sta misli o tebi, bitno je da ti mislis za sebe da si baja.
Za vas ostale Crnogorce evo nase prepiske koje je bila u 2 BB mail-a. Pa vi prosudite za kakvog ste coveka glasali:
> Pozdrav za nase Crnogorce. Dobri ste ove sezone. Da li ce tako i da se nastavi? Videcemo.

))
>
> Aj da vidim da li ima sanse da se dogovorimo za TIE-TIE utakmicu? I vama i nama bi koristilo pred polaljake i spance. Dzabe da trosimo entuzijazam na normal-normal. Osim ako nam nisi spremio neki crunch?

)
>
> pozdrav
Pozdrav i za naše Srbe. Niste ni vi loši, ali porasli su apetiti prošle sezone.

)
Što se mene tiče, može tie-tie! Crunch svakako čuvam za Poljake

Ovako em je pogazio rec, em sam mu pokazao gde mu je mesto. Nadam se da ce ti obraz brideti jos neko vreme posle ove utakmice. A da, zaboravih, ti nemas obraz.
Pozdrav za moju bracu Crnogorce, jer vas takve stvarno i smatram. Imam mnogo prijatelja iz Crne Gore koje sam stekao za vreme studiranja i o 95% njih imam odlicno misljenje. Ali vas selektor izgleda spada u onih losih 5%.
Pozdrav od Dumbarajka
Ceracemo se mi jos.