Mozda kad Kajtaza istreniras da bi bio drugi,ali onda neces imati Paraca :D Imas ovdje 3 ekipe jace od tvoje,slobodno pocni od moje :P
Čuj njega i analiza hahaha
Imaš 3 ekipe jače od tvoje, slobodno počni od moje
😂😂😂 evo plačem od smijeha...vidim stanje na tabeli ali i posljednji rezultati ti potvrđuju to što pišeš.
Sa ovim o tri ekipe, tj. tvoja plus dvije, ti bi sigurno rekao da su uz tebe tu još pita i topnik ? Eto smijali ste se pojedini i pravili englezi kad sam ja rekao da taktički igram i držim se tako u vrhu.
Evo onda imam pitanje za tebe: Što si se smijao ako su čak tri ekipe po kvaliteti ( uključujuči i tvoju ) ispred mene a opet mi 2 od te tri debelo gledaju u leđa ( 3 i 5 pobjeda ) :) ?
Druga stvar, samo pričaš i potcjenjuješ pojedine ekipe a opet evo već drugu sezonu privodiš sezonu kraju na sedmom mjestu. Nemoj mi pričati o igračima koje treniraš i žrtvuješ rezultat zbog toga, ne stoji ti priča jer i ja treniram dva krila od 23 godine cijelu sezonu unutra, na poziciji centra ( ti raspolažeš sa dva skoro kompletna igrača od 26 - Medaković i 27 godina - Slaven i mnogo ti je lakše ). S tim u vezi, ova konstatacija ti ne pije vode i blago rečeno je smiješna.
Ono što ide u prilog ovog gore što sam napisao su tvoji posljednji rezultati: Miševe si kući dobio jedva sa košem razlike na kraju, od mene si u gostima dobio pošteno po ušima i ostao na -27, a ni topnike ne bi vjerovatno dobio i napunio svoju koš razliku sa velikih +72 da nije bila kompenzacijska tekma u pitanju :D.
Ali eto, ti si veliki menadžer. I ne, me trebaš mi odgovoriti jer tačno znam šta će u odgovoru biti:
"vidjećemo sljedeće sezone, tad ću kompletirati ekipu a ti ispadaš zbog starog rostera." - to slušam već drugu sezonu :)