Ma pusti stranovskog, prica gluposti, cuj ti najbolji na bb. Pa ti jos nemas titule u srbiji . Nadam se da nije mislio ozbiljno
Imam jedan zanimljiv predlog.. Ajde lepo da se svi nadjemo u Bg-u sutra ili prekosutra.. Iznajmimo neki hangar ili neku ogromnu kafanu.. I onda lepo uzivo uz pivo besedimo o ovim izborima.. Pustimo lepo kandidate da pricaju, mi lepo cutimo i slusamo, pitamo ako imamo nesto i to je to.. A ne ovako da mi pametujemo i pisemo gluposti koje se realno ni ne ticu izbora, vec pola ljudi ovde pise da bi se inatilo i prkosilo drugoj strani.. Bez ljutnje ali pola postova je bez ikakvog smisla i veze sa izborima.. ;s Presipanje iz supljeg u prazno.. Na "obe strane" se odnosi..
Ja delim misljenje sa Veseljakom da su Samuraj i Laimbeer svojom umisljenoscu i lupanjem packi drugima oduzeli dosta glasova Jarleyu i pozivam ih da prestanu sa tim! Covek je najbolje resenje i prestanite vise da mu odmazete!
pa prema mojim strucnim procjenama, ocekujem borbu za titulu za 4-5 sezona nadam se da ces da nam pozivis jos toliko
Razumeo bih i da si me sve ovo vreme zajebavao i da te to zabavlja ali da mislis ozbiljno sve sto pises ukljucujuci poslednji post...u shoku sam.
OK, sutra ces ti biti najbolji izbor za selektora ali mi necemo moci da glasamo za tebe jer si u ovom postu podrzao ve-seljaka koji mene ne voli pa cu ja da izlobiram protiv tebe. Jel si to hteo da kazes? Da medjusobni odnosi ljudi na forumu odlucuju o tome kakav je ko kandidat?