ja sam za kotoora glasao zato sto mi je extra covek i postoji mnogo ljudi koji to mogu da potvrde ....a drugi deo ocigledno nisi lepo procitao...to je replika na ono Jarley je najbolji izbor...ako je najbolji izbor treba sam nesto da uspe...i da je kotoor doso za nekog da prica da treba da glasamo za nekog lika zato sto je najbolji i to bi mi se smucilo...a ti idi leci komplekse... i nemoj celu sezonu da se duris zato sto sam te dobio..treba da te pustam da bi bili ortaci...ma pali...
i marko pantelic je dobar chovek... i dejan stankovic ima jako pozitivno mishljenje o njemu (kako i ne bi, kad su kumovi)... medjutim, to bash i nije merodavno za njegove fudbalerske skilove, koji su ochajni, to smo se (pretpostavljam) davno uverili, ne samo na sp
i meni i dalje ne ide u glavu da se za nekoga glasa na osnovu sporednih stvari, kao shto su: "dobar je chovek", "znam ga", "njega ne podrzavaju bg i gm"... izvini, ali za mene je to savrsheno glupo, jer ovo nisu izbori za uchitelja bon-tona, vec za selektora reprezentacije
samim tim, ti si uradio i goru stvar od kotura - aktivno si uchestvovao u kampanji, podrzavajuci ideju o novoj shvajcarskoj, da bi tvoji motivi i kriterijumi bili totalno drugi... samim tim si znachajno uticao i na odluku drugih...
sad, da li si spreman da preuzmesh odgovornost za neuspeh? a neuspeh je jasan: selektor ne vodi rachuna o spiskovima, selektor ne odradjuje postave za prijateljske, selektor ne zakazuje prijateljske, selektor ne zna osnovna pravila za vodjenje reprezentacije, selektor se nije udostojio da ni posle 3 meseca nauchi ta pravila, selektor je morao da sacheka nedelju da bi pozvao i izbacio igrache, iako je za to imao 10 dana roka, selektor je srozao entuzijazam i izgubio od novog zelanda.... i ajd sve to, varljivo je, ali
meni je, kao glasachu, uvek bilo najbitnije za selektora mlade reprezentacije da vodi rachuna o napretku igracha, da savetuje trenere, a uspeh u rezultatima mi je bio na drugom mestu.... shto je i logichno, jer su mi treninzi jedina stvar koju mi ovu igru chini zanimljivim...
a pored toga je dao i losh primer ostalim ljudima koji rade uz reprezentaciju: da li ja sad treba da odustanem od spiskova reprezentacije? shto da ne, skautiram 7 sezona, mogao bih u penziju? (retorichko je pitanje, jer ovo svakako ne bih uradio usred sezone)
dakle, osecash li odgovornost shto si glasao za dobrog choveka?