Po odchodu skauta lsahy jsem se snažil najít další skauty. Oslovil jsem druhou a třetí ligu a našli se i zájemci. Tuším,že jich bylo osm. Na začátku to byla euforie,že manažerům není lhostejná U21,ale pak přišlo tvrdé vystřízlivění.Jak jsme se domluvili na komunikaci a co mají dělat tak už se odmlčeli a už nenaspali ani řádku kromě dvou.
K Janíkovi přibyl nový skaut spectrum a možná přibude BigS.
Ohledně tréninku hráčů U21 jsem se rozhodl,že se zaměříme více na obranu a tím,že končí kolotoč tak k tomu přizpůsobíme i pozice.
Hráči kteří by měli hrát v U21 by měli mít na daných postech vypadat na konci 20let přibližně takto(týká se ročníku 28 sezony a mladší.hráči 19,18 letí ):
PG - nejdůležitější je vnější obrana(OD) - 15.přihrávky(PA) -11,střelba(JS) - 11,kontrola míče(HA) - 11 ,nájezdy(DR) - 11,
dostřel(JR) - 8.
SG - nejdůležitější je vnější obrana(OD) - 15.dostřel(JR) - 11,střelba(JS) - 11,kontrola míče(HA) - 11 ,nájezdy(DR) - 11,
přihrávky(PA) -8.
SF - střelba(JS) - 10,dostřel(JR) - 9,vnější obrana(OD)- 10,kontrola míče(HA) - 10,nájezdy(DR) - 10,přihrávky(PA) - 10.
podkošová střelba(IS)- 10,podkošová obrana(ID)- 10,Doskoky(RE)- 8.
PF/C - Kontrola míče(HA)- 8,Nájezdy(DR)- 8, přihrávky(PA)- 6,podkošová střelba(IS)- 14,podkošová obrana(ID)- 15,Doskoky(RE)- 15.Nejdůležitější dovednosti jsou,podkošová obrana a doskoky.
Budu čekat na vaše připomínky.U pozice SF je to takový základ skilů.