Dzięki za rady
))) Chociaż nie prosiłem.
I tak mam pretensje o zmiany w trakcie zabawy. To jakby ktoś teraz narzucił Ci od każdego miejsca w hali podatek, bo krzesełka kosztują:)
"bledem bylo budowanie infry bez swiadomosci jaki jest sens czy koszta a teraz mas zo to pretensje a pretensje powinienes miec do siebei ze sie nie zainteresowales albo za pozno."
Ale świadomie wiedziałem jaki jest koszt zakupu i tak też poczyniłem. Dodanie opłat - z tym się nie zgadzam
A jeśli mówimy o "za późno" to przegapiłem gdzieś moment, który pozwalał cofnąć za kasę jaką się wydało? Śmiało napisz, posypię głowę popiołem
Jeśli nie to argument z czapy, bo jeśli na początku nie było ni huhu o dodatkowych kosztach, a potem nie dało się ich ominąć bezkosztowo to o czym piszesz?
To jakbyś kupił grajków zza granicy i nagle pyk, trzeba dołożyć kasę, bo wiecie karta, paszport itd;)
....
W budowaniu infrastruktury cały czas są takie same zasady. Odkąd to wprowadzili
(297349.1) nic nie zmienili w tygodniowych kosztach. Za każdy poziom budynku płacisz i zawsze płaciłeś tygodniowo 5000 $. Nie zrobili tylko jednego, nie było tego widać w skróconym zestawieniu tygodniowych finansów. Ale w szczegółowym zestawieniu w zakładce Finanse potrącenia za infrę się odbywały. Minus tego był taki, że musiałeś sam sobie dodawać tygodniową kwotę za budynki, żeby wiedzieć ile jesteś na plusie, bądź minusie. Od niedawna dodali tylko tą pozycję do tego zestawienia, żeby było wszystko jasne, nie powodując żadnych dodatkowych kosztów.
Kasę za budynki można odzyskać, ale nie całą, co wydaje się oczywiste, bo każdy by stawiał budynek przed treningiem i burzył po treningu, żeby budynek nie był uwzględniony w aktualizacji finansów. Odzyskać można połowę kosztów rozbudowy i robi się to podobnie jak się buduje, ale tym razem zmniejszając poziom już wybudowanego budynku.