BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
11
60774.276 in reply to 60774.274
Date: 2/21/2011 4:08:40 PM
Overall Posts Rated:
66
Evo ti odgovor, čovijek je sve lijepo objasnio:
(97135.32)

A slijedeći put ako hoćeš, rećiću ti i taktiku i skilove igrača i nivo entuzijazma! Sram te bilo!

From: DACHO

This Post:
11
60774.277 in reply to 60774.276
Date: 2/21/2011 4:19:03 PM
Overall Posts Rated:
5151
Čovjek se hvali na sva usta kako je dobar menadžer kako je ušao u top10 kako ovo kako ono ali kada treba pokazati muda,pročitati taktiku protivnika postaviti zonu e onda se ugovara TIE.Ali vidjećemo ga sada kada nema ''komšija'',''braće'' i ostalog kako će da prodje.Nešto nisam siguran da će ponoviti neki taktički uspjeh približan svom prethodniku...Toliko od mene. Živjeli mi i još mnogo pobjeda dočekali...

This Post:
00
60774.278 in reply to 60774.276
Date: 2/21/2011 4:31:15 PM
Overall Posts Rated:
740740
Evo ti odgovor, čovijek je sve lijepo objasnio:
(97135.32)

A slijedeći put ako hoćeš, rećiću ti i taktiku i skilove igrača i nivo entuzijazma! Sram te bilo!

Vidis da ne moras nista da mi kazes. Mogao si i da nas crunch-ujes i ni to ti ne bi pomoglo.

Sad lepo uzivaj u svom porazu. Zasluzio si ga.

I ovo SRAM TE BILO dovoljno pokazuje kakav si covek. Sto vec kad citiras ovog GM-a nisi poslusao njegov savet i izignorisao me. NEEEEE bolje se osecas kad slazes. Obraz kao djon. Svaka ti cast.

This Post:
00
60774.279 in reply to 60774.277
Date: 2/21/2011 4:37:20 PM
Overall Posts Rated:
740740
Čovjek se hvali na sva usta kako je dobar menadžer kako je ušao u top10 kako ovo kako ono ali kada treba pokazati muda,pročitati taktiku protivnika postaviti zonu e onda se ugovara TIE.Ali vidjećemo ga sada kada nema ''komšija'',''braće'' i ostalog kako će da prodje.Nešto nisam siguran da će ponoviti neki taktički uspjeh približan svom prethodniku...Toliko od mene. Živjeli mi i još mnogo pobjeda dočekali...

A ti se zilion puta javljas na nas forum i sve si nam nesto vickast i sve nas nesto volis i sve smo ti mi Srbi braca. I samo glupak treba da ne prihvati TIE na TIE vec hoce da trosi entuzijazam na NORMAL-NORMAL.

A sto se tice taktike, e tu si me tek iznenadio. Nesto se ne secam, je li vam upalila ova ispala? Pazi kad nije. Em ste sprcali entuzijazam, em smo odrali ovog vaseg bez obraza (ili vise ako vas ima).

A i jos nesto da znas, i kod nas vise ljudi odlucuje sta ce da se igra. Pa smo svi bili za to da ispostujemo dogovor koji smo bili ubedjeni da je postignut. Toliko o nasem postenju.

I da, jel mislis da bi dosao u TOP 10 da se sa svima dogovaram TIE-TIE? Svako finale? Svako kolo kupa? A uostalom odakle ti znas te stvari. A da interesuje te Srpski forum. Mogao bi malo i tamo da opletem po tebi kad si vec u ulozi drvenog advokata. Ali i tebi to nista ne bi znacilo. Obraz ni ti izgleda nemas.

E neka je i tebi srecan vas NORMAL.

This Post:
22
60774.280 in reply to 60774.278
Date: 2/21/2011 4:58:52 PM
Overall Posts Rated:
66
Sto vec kad citiras ovog GM-a nisi poslusao njegov savet i izignorisao me

Poslušao sam! Pročitaj ponovo, LA-u...

Mislim da je čist bezobrazluk što si mi poslao prijedlog da igramo tie utakmicu. Pomalo vrijeđa inteligenciju i znam da ni ti ne bi pristao na takav dogovor da si na mom mijestu i da igraš protiv reprezentacije koja je, realno, treća po kvalitetu u grupi. Ne igram dugo kao ti, ali prvi put dobijam takav prijedlog. Na bezobrazluk sam ti uzvratio istom mijerom.

A kakav sam ja čovijek, to ne trebaš da prosuđuješ ni ti ni ja, već oni koji me znaju...

Igraj, uživaj i nemoj više da se dogovoraš sa mnom.

This Post:
00
60774.281 in reply to 60774.280
Date: 2/21/2011 5:05:40 PM
Overall Posts Rated:
740740

Mislim da je čist bezobrazluk što si mi poslao prijedlog da igramo tie utakmicu. Pomalo vrijeđa inteligenciju i znam da ni ti ne bi pristao na takav dogovor da si na mom mijestu i da igraš protiv reprezentacije koja je, realno, treća po kvalitetu u grupi. Ne igram dugo kao ti, ali prvi put dobijam takav prijedlog. Na bezobrazluk sam ti uzvratio istom mijerom.

A kakav sam ja čovijek, to ne trebaš da prosuđuješ ni ti ni ja, već oni koji me znaju...

opet lazes.
ti si uradio ovo:
"You can answer him you will, and then play normal. This gives a big fuss, but in the end, he created a situation for you where you need to choose to benefit from it, or be disadvantaged. Since he sent the mail, there is no way you will have a neutral option. He forces you in a direction, and you need to do what is best for the NT"

a trebao si ovo:
"You can ignore him, and pretend you haven't received anything. In that case you don't reply to him, and he doesn't know what to do, since he has given you some info about his intentions. Most likely he will play normal, since you didn't agree, but he can still opt to TIE, since he intendd it all along... Many will think this a good solution, since you don't react to an unsportsmanslike offer. It also brings you in a disadvantage, since you now will doubt about what he will play more then when you didn't get the info.."

jel mozes sam da prevedes ili ti treba LA?

verovatno ti treba LA jer ti inteligencija nije jaca strana. sta mislis sta je bolje za tvoj tim TIE-TIE ili NORMAL-NORMAL? ili ti i za ovo treba LA?

a da dobijas prvi put to ti ne verujem. ili si ti bio taj koji je to stalno predlagao.

This Post:
00
60774.282 in reply to 60774.281
Date: 2/21/2011 5:17:57 PM
Overall Posts Rated:
66
"Personnally I would choose the latest. the result is that you will never get TIe agreements again either, since they will know they can't trust your answer. This is best for the team, when you are forced to choose, and it prevents a future in which users can blame or bug you about being unsportsmanslike."

verovatno ti treba LA jer ti inteligencija nije jaca strana. sta mislis sta je bolje za tvoj tim TIE-TIE ili NORMAL-NORMAL? ili ti i za ovo treba LA?

Opet vrijeđaš, a ne čitaš do kraja ili ne znaš... Ali to govori dovoljno o tebi. Sad bih ja mogao da nagađam o tvojim osobinama, ali ne želim da se spuštam toliko nisko.

Mislim da je za moj tim najbolje TIE-NORMAL. Nažalost, to ovaj put nije donijelo pobijedu. Ali vratiće se već drugom prilikom...

I bolje spremaj taktiku i dogovaraj se za slijedeće dvije utakmice, nego što se sa mnom raspravljaš. Probaj da nagovoriš Poljake i Špance u poslijednjoj utakmici da odigraju TIE.
Znam da ti nije svejedno, kad si se uplašio male Crne Gore, koja ima 15 puta manje korisnika.

Ugledaj se malo na ASirka...

From: AirWolf

This Post:
11
60774.283 in reply to 60774.280
Date: 2/21/2011 5:27:58 PM
Overall Posts Rated:
100100
Pobedaaaaaaa, Srbija o5 pobedila, pa da l' je moguce?
Svaka cast Crnoj Gori, ali jednostavno zna se ko kosi a ko vodu nosi ;)
Ni crunch ne verujem da bi pomogao Crnoj Gori da pobedi, pardon, u to sam siguran!

Jos jednom, do neke nove pobede Srbije.. Najbolji smo najbolji!!! :))
Puno mi je srce kad sam video da je Srbija deklasirala Crnu Goru.
A te price kakav je Dumba ostavite kad budete igrali klub protiv kluba.
Priznajte sami sebi, deklasirali smo vas, bolje reci, naucili pameti.(da ne pricam da se Dumba obrukao sto je poslusao Crnogorca pa odigrao tie, nadao se covek da su Crnogorci posteni i dobri ljudi koji ne bi nikad pogazili svoju rec, ali jbg prevario se :/ )

U zdravlje braco, pardon, ipak, samo komsije, zna se ko su Prav. braca ;)
Pozdrav, AirWolf

Nadam se da nisam spamovao temu, bilo je samo moje odusevljenje pobede, morate priznati, mnogo nadmocnije, u ovom a i bilo kojem trenutku, Srbije.. ;)) Takodje se nadam da nikog nisam uvredio svojim postom, ako i jesam, izvinjavam se, ponele me emocije.. Razumecete me ;D

From: Jabus

This Post:
22
60774.284 in reply to 60774.277
Date: 2/21/2011 5:29:37 PM
Overall Posts Rated:
9393

Šta ti nije jasno? Srbija ceo ciklus kvalifikacija igra bez polovine igrača, odigrali ste normal-tie, izgubili i sad potežeš kako treba pokazati muda, pročitati taktiku itd. Pa, i pored toga što se vaš selektor poneo nekorektno, Dumba je izvukao pobedu.

No, nije suština u taktici. Nije ni suština u pobedi, koje bi ti da dočekaš. Jer, nije bitno samo pobediti, već je bitan i način na koji se ta pobeda ostvaruje.

Niti se radi o komšijama ili nekakvoj braći, a iskreno, poslednjih 15 godina više doživljavam Senegalce kao braću, nego narod Crne Gore.

Srž se krije samo u jednoj reči: obraz. Nije ovo politika, pa da važi makijavelizam.

From: Golub

This Post:
11
60774.285 in reply to 60774.284
Date: 2/21/2011 5:50:38 PM
Overall Posts Rated:
427427
vidam braco polako osvajamo forum :D lepo lepo

nego kad sam ovo procitao...ja koji iskreno ne volim Dumbu moram da kazem da vecu glupost od ove nisam cuo :D bravo Dumba samo napred...nema zezanja!!

toliko od mene pozdrav

(isto kao i Air..bez ikakve zle namere pisem..cisto da dam misljenje)

Last edited by Golub at 2/21/2011 5:53:35 PM

This Post:
00
60774.286 in reply to 60774.282
Date: 2/21/2011 6:18:26 PM
Overall Posts Rated:
740740
"Personnally I would choose the latest. the result is that you will never get TIe agreements again either, since they will know they can't trust your answer. This is best for the team, when you are forced to choose, and it prevents a future in which users can blame or bug you about being unsportsmanslike."

I bolje spremaj taktiku i dogovaraj se za slijedeće dvije utakmice, nego što se sa mnom raspravljaš. Probaj da nagovoriš Poljake i Špance u poslijednjoj utakmici da odigraju TIE.
Znam da ti nije svejedno, kad si se uplašio male Crne Gore, koja ima 15 puta manje korisnika.

Ugledaj se malo na ASirka...

sad cu da kazem doticnom GM-u da ti kaze da skocis u bunar, jer, koliko vidim, ti samo njega slusas. A onda cemo mi doci da te iz istog izvadimo.

da sam se uplasio male Crne Gore, kako je ti nazivas, ja bi igrao normal danas, ali kao sto vidis stisnuo sam muda i pokazao kako unakazena Srbija moze da vas odere.

i nemoj ASirka da nam uzimas u usta. nije dotle covek spao da ti moras o njemu da pricas.

over and out

ili, ako ti treba pomoc LA, zavrsio sam sa tobom.

sad idi skaci u bunar kad ti nadredjeni kaze.

Advertisement