Még egyszer mondom, a pénzügyeidet arra alapoztam, amit te magad írtál nekem. Hogy most nem mondasz igazat, vagy akkor, azt csak te tudhatod.
Az hogy egy millát költöttél két 28 éves játékosra, az a te döntésed. Ennyiből vehettél volna 3 magyar 18 éves U21 esélyest. Nekem ugyan édesmindegy, hogy te edzel-e, vagy nem, csak akkor ne hivatkozz arra, hogy te a válogatottnak akarsz segíteni. Két 28 éves külföldivel ugyanis nem segítesz.
Nettó bunkóság nagy nyilvánosság előtt szolganépnek nevezni a beosztottakat, igen. Ez nem egy kedveskedő megszólítás, hiába próbálod annak beállítani. Ez lenéző, nagyképű, arrogáns (igen, amit te előnynek tartasz) és pökhendi. Ja és bunkó dolog. Ha engem anno valamelyik főnököm így hívott volna, szájbaverem és kilépek. Ebből ugyanis nem éppen a szeretet sugárzik.
Az hogy hogyan neveltek téged, nem rám tartozik. De ha te már számonkéred az illemet, európaiságot, akkor talán te is tartsd be. Addig meg ne követelj semmit. Egyébként eredeti szakmám vendéglátós, dolgoztam is benne több mint egy évtizedet,, úgyhogy nekem ne magyarázd el a "vendégnek mindig igaza van" urban legend-et. Maradjunk annyiban, hogy ez koránt sincs így, csak sokan hivatkoznak erre. Hozzáteszem, általában azok, akik vendégek és rohadtul nincs igazuk. Az pedig nem tény, hogy ez a valóságban így működne. Próbálj csak bemenni egy étterembe, szándékosan fellökni a felszolgálót és utána erre hivatkozni, aztán majd számolj be róla, hogy mi lett az eredmény. Kidobnának, mint macskát szarni, elmondom előre és még örülhetsz, ha megúszod pofon nélkül.
Jó, nem védem a vereséget, de akkor te se tedd. Ismerd be szépen, hogy a 16. szezonunkban miattad hoztuk minden idők egyik leggyengébb szezonját, mindenféle magyarázkodás, kommentár nélkül.Nyerhető meccseket buktunk, csak a vakszerencsén múlott, hogy egyáltalán ott lehettünk a 12-ben, ahol meg csúfos vereségsorozattal lettünk utolsóelőttiek.
A fociszurkolók nem érdekelnek és őszintén szólva nem is értem, minek keversz ide totálisan ide nem vágó dolgokat. Nincs igazad, példának azt hoznám fel, hogy Írországban láttam, hogy egy csapat birka felment a dombra, kivéve egyet, aki kiment az útra, azt meg elütötte egy autó. Na itt a bizonyíték, hogy nincs igazad. Kb ennek a történetnek is annyi bizonyító ereje van, mint amiket te felhoztál.
Jó, ne viselkedj kulturáltan, ha nem akarsz. De akkor ne is várd el. Ez a te logikád, te érvelésed, tehát nyugodtan alkalmazhatom az esetedben, ugye. Domi nem véletlenül nem nyitotta ki a pm-jeidet, és erről előre szólt is. Az pont a te kulturálatlan viselkedésed miatt volt.
A lehazugozásról annyit, hogy másodszor játszod el. Először bebizonyítottam egyértelműen, hogy te hazudtál. A mostani második esetben nem tudom bizonyítani, de arra alapoztam, amit te magad mondtál. Magyarul lehet, hogy most nem hazudtál, de akkor meg a múltkor hazudtál. Nekem mindegy mikor, döntsd el te.
Don't feed the troll