BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.277 in reply to 254065.275
Date: 2/25/2014 5:54:14 AM
Overall Posts Rated:
350350
Szerintem egyetértek!! Nem sokszor mondtam ilyet, de jó lenne a "közrend" miatt. Már ha értitek...
Kirúgás nem lesz dafke sem, dolgozzanak a szolganépek :)

This Post:
22
254065.278 in reply to 254065.277
Date: 2/25/2014 8:46:30 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Az év vicce, hogy te aggódsz a közrend miatt, öcsém...

From: JoeBlack

This Post:
00
254065.279 in reply to 254065.278
Date: 2/25/2014 9:16:14 AM
Overall Posts Rated:
411411

This Post:
00
254065.280 in reply to 254065.277
Date: 2/25/2014 11:50:11 AM
Overall Posts Rated:
310310
Az a baj, hogy te azzal értesz egyet, hogy senki ne mondjon neked ellent. Amikor valaki ignorál (pl Domi), akkor meg az a bajod. Ha itt mindenki ignorálna téged, akkor te lennél felháborodva és illemre hivatkozva bunkóznál le mindenkit, hogy miért vesznek téged semmibe.
Amúgy elég annyit tenned, hogy nem mondasz hülyeséget, nem magyarázkodsz, nem lázítasz, kritizálsz minden alap nélkül, nem feltételezgetsz úgy, hogy már az érintett fél is elmondta, hogy nem úgy van, ahogy te mondod és mindjárt nincs semmilyen vita. Az már csak hab lenne a tortán, ha lenne ennyi gerinced, hogy elismernéd, hogy a te taktikáddal vereség let volna ez a meccs, Domi taktikájával meg egy győzelem lett és gratulálnál neki, na nem úgy, ahogy megtetted, önigazolásba és az eredmény lekicsinylésébe burkolva, hanem rendesen. Tudod, ahogy illik.

Az meg, hogy a beosztottjaidat szolganépeknek nevezed, sokat elárul rólad és a jellemedről. Remélem, ezek után te sem kéred majd soha számon a minimális tiszteletet, ami minden embert megillet. Részemről mondjuk nem is fogom megadni neked ezek után. Egyébként ismerek jónéhány ilyen embert mint te vagy, aki a jogait rohadtul tudta szajkózni, meg számonkérni, de az, hogy ő a kötelességeit betartsa, vagy legalább másnak is megadja ugyanezen jogokat, már nem megy, de most nem kezdek el kisebbségizni.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.281 in reply to 254065.280
Date: 2/25/2014 12:50:08 PM
Overall Posts Rated:
350350
Erre hadd reagálok. Bár a vasárnapid is tele van ferdítéssel csak megjegyzem, abba belefáradtam , hogy 151-edszer is elismételjem ugyanazt, amit írtam 6 napon át.
Persze, h azzal értek egyet, főnöki habitusból ered, nem tudok másmilyen lenni,mint vagyok.
Hadd döntsem el , h vereség után (francia) mikor kritizálok.
Arra meg nem tudtál magyarázatot adni miért ferdítettél az egyenlegem ügyében vagy, h mikor voltam önként távol a fórumról. Az, h lehazugoztalak, jelen esetben a Te sarad! Te provokáltad ki. Mert csak jobban tudom mennyi a pénzem és kivel váltottam pm üzenteket. Ezért állítom biztosra, h füllentettél. Akkor viszont ne sértődj meg, ha kimondom az igazat.
Azt elismerem, h az Ivkós vitánál felment a pumpa, bár még ott sem tudok pontos skilleket. Nekem azt írta anno, h nem adhatja meg.

ott volt a :) szmájli végén! írhattam volna " "-be is úgy talán feltűnik, h szeretetből mondom. Ilyen vagyok. Mindig mókamiki voltam mindenhol és szórakozott prof-nak is neveztek már :P
A további vádaskodásod a jellememről innen kezdve tehát alaptalan.

Ha elfogadod az elnézés kérésem a verbális bántalmazásért nyugodtabb lenne a lelkiismeretem. kösz előre is
esetleg lehetne pm-ben folytatnunk ne uszítsuk a népharagot. Csak egy jobbító javaslatom ez is a közrend érdekében....

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/25/2014 12:54:20 PM

This Post:
00
254065.282 in reply to 254065.281
Date: 2/25/2014 1:34:40 PM
ott volt a :) szmájli végén! írhattam volna " "-be is úgy talán feltűnik, h szeretetből mondom. Ilyen vagyok. Mindig mókamiki voltam mindenhol és szórakozott prof-nak is neveztek már :P
A további vádaskodásod a jellememről innen kezdve tehát alaptalan.

Akkor már értem a múlt heti viselkedésed. Az aztán kész vicc volt. :D

This Post:
11
254065.283 in reply to 254065.281
Date: 2/25/2014 2:35:07 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nekem édesmindegy, mikor hazuidtál, most, vagy akkor. A leveleidben mindig leírtad, hogy állsz anyagilag. Én akkor hittem neked, ennek alapján írtam, amit írtam. Az hogy most benyögöd, hogy neked ennyid, meg annyid volt, már ne is haragudj, de egy ellenőrizhetetlen állítás. Amikor régebben is hazugsággal vádoltál én printscreennel bizonyítottam, hogy nem. Abban tökéletesen egyetértek, hogy te tudod jobban, hogy neked mennyi pénzed volt. Cserébe esetleg meg te is engedd meg másnak, hogy jobban tudja, mikor mit mondott és azt hogy gondolta.

A főnöki habitus neked azt jelenti, hogy szolganépnek nevezed a beosztottaidat, ez a te dolgod. Szerintem meg ez nettó bunkóság. De ha már a minimálisan elvárható tiszteletet sem adok meg másoknak, akkor te se várd el, hogy neked megadják. Én biztos nem fogom.

Azt is főnöki habitusnak állítod be, hogy csak neked lehet igazad és neked senki nem mondhat ellent. Már megbocsáss, de te mióta vagy az én főnököm? Csak azért, mert te valahol főnök vagy, nem azt jelenti, hogy mindenki felett rendelkezel. A sarki Spar üzletvezetője sem szólhat bele az életembe, neki is kb annyi hatalma van felettem, mint neked.

Felőlem aztán nyugodtan kritizálhatod a francia meccset, ehhez jogod van. A probléma az volt, hogy megalapozatlan hülyeséggel kritizáltad és a játék alapvető szabályait figyelembe sem véve érveltél. Még ezzel sem lenne gond, én is mondtam már hülyeséget, de utána elmagyarázták, átgondoltam és azt mondtam, hogy tévedtem. Te meg egyre nagyobb hülyeségekkel próbálod az igazad bizonyítani, mert nincs benned annyi gerinc, hogy elismerd, ha tévedtél.

Nem kérek az elnézéskérésedből, mert ezt egyszer már eljátszottuk. Nálam mindig mindenkinek van második esélye, de tizedik-huszadik már nincs. Pm-ben én nem folytatok veled semmit. Nekem is van jobbító javaslatom: fogd vissza magad és viselkedj kulturáltan. Ha ezt betartod, én sem fogok hozzád szólni. Ha nem tartod be, én is folytatom, ilyen egyszerű. Mellesleg semmi olyat nem csinálok, amit te ne csináltál volna meg. Erre mondják mifelénk, hogy amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Ha neked nem tetszik, amilyen módon kezellek, akkor te se viselkedj így és megoldódik a probléma.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/25/2014 2:36:35 PM

Don't feed the troll
This Post:
11
254065.284 in reply to 254065.283
Date: 2/26/2014 11:13:46 AM
Overall Posts Rated:
350350
Neked mégis sikerült harmad annyit füllenteni,mint ami a valóság volt. "Elcsaltad" a pénzem majd' kétharmadát. És igen én is mondhatom erre, amilyen az adjon isten....
Még szép, hogy lehazugoztalak ezek után. Igen, költöttem már belőle majd 1 milliót, mert nem kaptam olyasmi játékost, amit kértem tőletek. Attól függetlenül most is 2* több a pénzem, mint amit itt tévesen állítottál.

Nettó bunkóság szeretni a beosztottakat? Te még nem kaptál hasonlót pl "mi van, te csirkefogó" vagy "gyere ide, te naplopó"? Ezek nem sértőek, hanem pont a szeretet sugárzik belőlük. Oké, elhibáztam, h nem " "-be írtam, de ott volt a :) jel a végén.

Nem kizárólag nekem lehet igazam, de úgy neveltek, hogy mindig így gondolkodjak. Nem tudok hamis álcába bújni és becsapni önmagam. Mindig a teljes igazam vagy javarészben a vélt igazam mondom el.
Mondok példát egy szállodában/ étteremben a mindig a vendégnek van igaza. Ez tény.

Itt mondom, h kár védened a vereséget. Azt nem lehet ugyanis. Az meg, hogy mennyire megalapozott, tényszerű a kritika már habitus kérdése. Erre hoztam fel a déli mentalitást (olaszok, görögök stb...) Saját szememmel láttam egy olasz focitúrámon Milánóban, hogy megkéseltek egy az ellenséget hergelő vendégszurkolót. Totálisan elképedtem rajta.
Vagy amikor csak "bánatukban" kocsikat gyújtanak fel.. ez is megesett már a történelemben. Ilyenekre nem vetemedtem , szerencsére. De minden habitus kérdése!

Az, hogy viselkedjek kulturáltan erősen szubjektív, ha velem sem teszik,. dafke sem teszem Ld domi arra is képtelen, h felnyisson egy pm üzenetet. Ez a bunkóság és nem az, hogy itt vagyok képtelen "péemezni" vele bosszantva a nagyérdeműt is. Nem szántszándékkal teszem, így tudom megoldani, mert a túloldalt elmarad az "európai" fogadtatás
Oké nem kell elfogadnod az elnézésem, de azt el kell fogadnod , hogy jogosan hazugoztalak le a füllentéseid miatt.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/26/2014 11:15:54 AM

This Post:
11
254065.285 in reply to 254065.284
Date: 2/26/2014 12:54:10 PM
Overall Posts Rated:
310310
Még egyszer mondom, a pénzügyeidet arra alapoztam, amit te magad írtál nekem. Hogy most nem mondasz igazat, vagy akkor, azt csak te tudhatod.

Az hogy egy millát költöttél két 28 éves játékosra, az a te döntésed. Ennyiből vehettél volna 3 magyar 18 éves U21 esélyest. Nekem ugyan édesmindegy, hogy te edzel-e, vagy nem, csak akkor ne hivatkozz arra, hogy te a válogatottnak akarsz segíteni. Két 28 éves külföldivel ugyanis nem segítesz.

Nettó bunkóság nagy nyilvánosság előtt szolganépnek nevezni a beosztottakat, igen. Ez nem egy kedveskedő megszólítás, hiába próbálod annak beállítani. Ez lenéző, nagyképű, arrogáns (igen, amit te előnynek tartasz) és pökhendi. Ja és bunkó dolog. Ha engem anno valamelyik főnököm így hívott volna, szájbaverem és kilépek. Ebből ugyanis nem éppen a szeretet sugárzik.

Az hogy hogyan neveltek téged, nem rám tartozik. De ha te már számonkéred az illemet, európaiságot, akkor talán te is tartsd be. Addig meg ne követelj semmit. Egyébként eredeti szakmám vendéglátós, dolgoztam is benne több mint egy évtizedet,, úgyhogy nekem ne magyarázd el a "vendégnek mindig igaza van" urban legend-et. Maradjunk annyiban, hogy ez koránt sincs így, csak sokan hivatkoznak erre. Hozzáteszem, általában azok, akik vendégek és rohadtul nincs igazuk. Az pedig nem tény, hogy ez a valóságban így működne. Próbálj csak bemenni egy étterembe, szándékosan fellökni a felszolgálót és utána erre hivatkozni, aztán majd számolj be róla, hogy mi lett az eredmény. Kidobnának, mint macskát szarni, elmondom előre és még örülhetsz, ha megúszod pofon nélkül.

Jó, nem védem a vereséget, de akkor te se tedd. Ismerd be szépen, hogy a 16. szezonunkban miattad hoztuk minden idők egyik leggyengébb szezonját, mindenféle magyarázkodás, kommentár nélkül.Nyerhető meccseket buktunk, csak a vakszerencsén múlott, hogy egyáltalán ott lehettünk a 12-ben, ahol meg csúfos vereségsorozattal lettünk utolsóelőttiek.
A fociszurkolók nem érdekelnek és őszintén szólva nem is értem, minek keversz ide totálisan ide nem vágó dolgokat. Nincs igazad, példának azt hoznám fel, hogy Írországban láttam, hogy egy csapat birka felment a dombra, kivéve egyet, aki kiment az útra, azt meg elütötte egy autó. Na itt a bizonyíték, hogy nincs igazad. Kb ennek a történetnek is annyi bizonyító ereje van, mint amiket te felhoztál.

Jó, ne viselkedj kulturáltan, ha nem akarsz. De akkor ne is várd el. Ez a te logikád, te érvelésed, tehát nyugodtan alkalmazhatom az esetedben, ugye. Domi nem véletlenül nem nyitotta ki a pm-jeidet, és erről előre szólt is. Az pont a te kulturálatlan viselkedésed miatt volt.

A lehazugozásról annyit, hogy másodszor játszod el. Először bebizonyítottam egyértelműen, hogy te hazudtál. A mostani második esetben nem tudom bizonyítani, de arra alapoztam, amit te magad mondtál. Magyarul lehet, hogy most nem hazudtál, de akkor meg a múltkor hazudtál. Nekem mindegy mikor, döntsd el te.

Don't feed the troll
This Post:
11
254065.286 in reply to 254065.285
Date: 2/26/2014 1:49:07 PM
Overall Posts Rated:
350350
Én pü-i téren mindig a valóságot mondtam. Az elmúlt 6 szezonban sosem volt 1,9 milliónál kevesebb pénzem. Sőt! Volt olyan idő ,amikor kiestem 2.2-ből a fiataljaim megvétele előtt (Farkas+Verebes + 6-os edző), h 4,7 milliót mutatott az egyenlegem! Még Pétertől tanácsot is kértem hogy kell ekkora összeget okosan kezelni. Te a 2 milliós tétel a feléről beszélsz továbbá idén nem két 28 évest vettem - ha megnézed : idén nem igazoltam 100k-ért sem nemhogy 1 milláért!- , hanem 525-ért edzőt és 450-et meg stadionba raktam! Egész konkrétan majdnem 3* annyi pénzem volt az idei szezon kezdetén,mint azt te hazug módon állítod!Csak jobban tudom nálad mennyi volt a pénzem.

kinek a pap, kinek a papné.. tudják ők, h szeretetből mondom, h "csirkefogók" és hogy "szolganépek". Nekik van annyi "sütnivalójuk", h ezen nem sértődnek meg veled ellentétben.
Mivel már évek óta, - egy évtizede- együtt dolgozunk, ők is lemajmozhatnak engem, akár. Ezen én sem sértődnék meg, ahogy ők sem a jelzőimre.

Vendéglátós voltál? Akkor pont az "oldalad" véded. Meg sem lepődök... És ti milyen disznóságokat csináltok?
Levesbe köpés, túlsózás, félig romlott alapanyag felhasználása stb..stb..- (hallottam ilyesmikről egy bennfentes mondta) -ez mind a vendégszeretetet jelzi..... Erre mondom, h a vendégnek van igaza.

16. szezont muszáj alátámasztani a körülményekkel,mert a történelmet is úgy szokták magyarázni. Minden csatánál felhozzák, h ki milyen erőt képviselt akkor és milyen háttere volt.
Milyen nyerhető meccset buktunk el a görögön kívül? A spanyolok, akkor világelit teteje voltak.
5-2-vel jutottunk 12-be!
A habitus miatt keverem ide. Igen, vannak magukat embernek nevező lények, aki kocsikat gyújtanak fel egy-egy vereség után akár Dél-Európában, akár Dél-Amerikában. Ez tény.
Hozzájuk képest kisangyal vagyok!

Kulturálatlan viselkedés? Azon balhéztunk össze legelőször, neki jó lett volna 13 bv-s center.. Én csak annyit mondtam nem kéne lemenni Kamcsatka szintjére. Jót akartam, ő meg ezen megsértődött,mint ahogy volt már rá más példa is. Dzsevasz leszólta az ir-eket, domi ezt kikérte, pedig... dzsevasznak meg minden más bírálónak volt igaza akkor.

Most a valóságot mondom, múltkor is csak azon ment a fel a pumpa, h Ivko az mondta nekem nem tudja átküldeni, te meg virítottál másnap a skillel. Akkor vagy ő volt inkorrekt vagy pedig te. Nekem nem mondta meg.

Lépjünk át pm -be
Nem gondolom, h kíváncsi erre a szájtépésre bárki is a közösségből.

This Post:
00
254065.287 in reply to 254065.286
Date: 2/26/2014 2:36:50 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Lépjünk át pm -be
Nem gondolom, h kíváncsi erre a szájtépésre bárki is a közösségből.

Támogatom, ne sajátítsátok ki Charlieval a fórumot a privát eszmecserétekhez!

Advertisement