Hát lehet, hogy amit most írok, az az agymenésbe való lenne, de csak elbírja majd a nyomdafesték.
Lejárt a támogatóságom március 24-én, és amellett, hogy természetes dolog, hogy ilyenkor megszűnnek az ezzel járó kiváltságok (hosszabb üzenetek, üzenetbe beszúrás, hosszabb idő az átigazolási listán stb. stb.), egyes dolgok mellett nem tudok elmenni, mert szégyen gyalázatnak tartom az oldalra nézve.
Nem láthatóak a hírességek csarnokába eddig beválasztott játékosok (fizettem azért, hogy ott legyenek!) és ami még gusztustalanabb az az, hogy a privát ligáknál nem láthatóak az eddig lejátszott ligák, illetve az ottani eredmények (szintén fizettem azokért a ligákért!).
Ez valahol nekem totálisan unfair, nagyjából olyan, mintha a hamburgeres követelné, hogy öklendezzem vissza a húst és a bucit csak azért, mert másnap nem hozzá megyek vissza ebédelni, hanem mondjuk a szomszéd árusnál eszem lángost. De hát ugyebár kifizettem annak a hamburgernek az árát...
Tiltsa le az oldal a további privát liga részvétel lehetőségét, és ne engedjen további játékost beválasztani a csarnokba, de mégis milyen jogon veszi vissza azt, amiért fizettem???