Ubijas ovu igricu u pojam. Ovakve stvari koje ti radis nadam se da nece ostati nekaznjene. Sad kao dogovorio sam se da trampimo igrace po naduvanim cenama. I odjednom Vasilescu vredi 6 miliona. A italijanov celih 8,4. Malo sutra.Do sada sam bio uz tebe, jer si jednostavno koristio ljudsku glupost i zaradjivao na tome. I tu nema nista lose. Ali ova zadnja dva transfera sto si uradio su veliki bezobrazluk i nadam se da ce neko da te sankcionise. Stvarno nemam reci. Mi ostali ispadamo ovce jer to ne zelimo da radimo. Jebem ti i BB kada dozvoljava da se ovakve stvari rade.
Ja sam te prijavio minimum 5x, i nikada nisi kaznjen...razumem ja to sve kako funkcionise i dao sam sve od sebe da budes kaznjen onako kako treba da budes kaznjen, ali posto te ocito neko stiti("odozgo"), nema nikakve svrhe prijavljivati.Igrica sucks, GM sucks, BGSamuraj sucks, Likchina sucks jer se upoinje da razmrsi ovo zamrseno klupko koje je neresivo jer mi koji nemam vlast mozemo da se uhvatimo za usi i da igramo.Sto meni ne daju carobni stapic na 5 minuta samo...tako bi te lepo poslao u IV ligu malo na ladnjenje mozdanih vijuga, pouzimao sve igrace i ne bi ti nista ni obrazlozio jer ni toliko ne zasluzujes, kenja mi se od takvih ljudi kao sto si ti, bez skrupula do cilja!
Sve je to uredu, ali MI SVI TO MOZEMO DA RADIMO! Ali zasto ja to ne radim?!Pa zato sto sam jednom to uradio, prodao sam Punisu Naumovica za 3,5 miliona a on je bio procenjen na 3,25 miliona i GM-ovi su me kaznili sa 700k zbog toga sto je bio "dogovoren" transfer. Ej, to je samo 250k bilo vise nego sto je on procenjen!A Samurajevi transferi se porede milionima razlike od realne cene!!!I gde je tu pravda? Da nece mozda GM-ovi sada njemu za ovog Palerma skinuti 1,3 miliona u razlici cene i jos jedno 300k da ga kazne? Da li je uopste i jedna njegova "snalazljivost" kaznjena?