Dnes nás čeká čtvrtfinále s Peru, začíná se za pár minut. Od soupeře čekám Look Inside (Směrem ke koši) a na SF nějakého podkošáka. Ale ani 100% vyloučit nemůžu vnější variantu útoku, byť mi přijde méně pravděpodobná.
Budeme hrát Push the Ball (rychlá hra) a osobku:
PG - Lípa/Uhrovic/Trebický
SG - Večeřa/Čech/Trebický
SF - Smolník/Sedlár/Vozka
PF - Kubeš/Urbánek/Sedlár
C- Hána/Urbánek/Holub
V téhle variantě bych věřil, že Smolník jejich SF přehraje a v útoku bude přínos vyšší než případné negativní dopady v obraně a na doskoku. V případě vnějšího útoku soupeře by to Smolník měl zvládnout bez problémů v obraně, v útoku by si asi moc nezastřílel, ale jeden nikdy neví.
Mimo hru Klíma, Lorenc, Vrzal, zraněný Turek. Nově povolaný Trebický, ještě jsem uvažoval nad Hemzou, ale Trebický jako skokan roku udělal tuhle sezonu velký pokrok a rychle se dotahuje na ty nejlepší a konečně měl štěstí na super formu.
Zajímavostí je, že jsem sledoval úvod ostatních zápasů a na poslední chvíli měnil hned 2x (tam a zpátky) nastavení k zápasu. Bohužel teď se ten druhý duel vyvíjí tak, že bych to dal zase jinak :-) Tak nezbývá doufat, že i takhle ten zápas dotáhneme do vítězného konce, soupeř by měl mít nízkou náladu a to by mělo hrát pro nás.