BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXIV

Kérdés és csevegő XXIV (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263002.278 in reply to 263002.277
Date: 1/19/2015 5:47:11 AM
Overall Posts Rated:
350350
Mert a másik féltől szerinted nem kapok szándékos hazugságot meg nem értést és csúsztatások garmadáját?? Ez már csak ilyen: Amilyen az adjon isten, azt kapjaa másik, de ez mindkét félre igaz. Viszont nem fogom hagyni én sem a hazugozást, meg nem értést.
Charlie mitől lenned értelmesebb nálam? Ugyanezt játssza vica-vers ,mint én!
DE tudod mit: okos ember enged, ti meg szenvedjetek tovább abban a hitben, hogy ez

1) ez tökéletes volt
2) ez nem volt szégyen
3) ez mindenek felett álló taktika a játékban

SZERINTEM meg :

Súlyos kudarc
Szégyen és gyalázat
Rossz taktika, rosszkor választva

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 5:47:59 AM

This Post:
00
263002.279 in reply to 263002.278
Date: 1/19/2015 5:52:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
Tudod, mitől vagyok értelmesebb? Több dologtól is.
1. Én most is azt mondom, amit régen és nem forgolódok szélkakas módjára. Továbbá nem változik a véleményem 3 hsz és 18 perc eltéréssel.
2. Én fel tudom fogni a különbséget a "nincs esély" és a "van esély" között
3. Én csak nevetek rajtad, te meg majd szétrobbansz.

Don't feed the troll
This Post:
00
263002.280 in reply to 263002.278
Date: 1/19/2015 5:56:13 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch

Mert a másik féltől szerinted nem kapok szándékos hazugságot meg nem értést és csúsztatások garmadáját??
Ez már csak ilyen: Amilyen az adjon isten, azt kapjaa másik, de ez mindkét félre igaz.

Nem lehet,hogy többen így vannak ezzel Veled kapcsolatban is?

Viszont nem fogom hagyni én sem a hazugozást, meg nem értést.
Charlie mitől lenned értelmesebb nálam? Ugyanezt játssza vica-vers ,mint én!

Nem lehet,hogy egyszerűen tükröt tart eléd?

DE tudod mit: okos ember enged, ti meg szenvedjetek tovább abban a hitben, hogy ez

1) ez tökéletes volt (ezt senki nem mondta-csúsztatás!)
2) ez nem volt szégyen (miért lett volna az,egy online játékban kikapni??)
3) ez mindenek felett álló taktika a játékban (ezt senki nem mondta-csúsztatás2!)

SZERINTEM meg : (az már jó,hogy leírtad,hogy szerinted-komolyan örülök,hogy nem kinyilatkoztatás,csak egy vélemény a sokból!)

Súlyos kudarc (szerintem nem-de attól még elférünk itt egymás mellett)
Szégyen és gyalázat (pláne nem-de nem baj,lehet eltérő a véleményünk,ha elfogadod,hogy másnak más a véleménye)
Rossz taktika, rosszkor választva (szerintem meg ismeretlen taktika,aminek adtunk egy esélyt egy olyan helyzetben,amikor a többivel is vereség lett volna-nem jött be,ennyi-de a többivel se lett volna jobb!)

This Post:
00
263002.281 in reply to 263002.280
Date: 1/19/2015 5:57:58 AM
Overall Posts Rated:
310310
Látom azért más is érti, mit miért csinálok

Don't feed the troll
This Post:
00
263002.282 in reply to 263002.281
Date: 1/19/2015 6:07:29 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Tanár volnék,vagy mi...

This Post:
00
263002.283 in reply to 263002.280
Date: 1/19/2015 6:39:55 AM
Overall Posts Rated:
350350
Nem lehet,hogy többen így vannak ezzel Veled kapcsolatban is?

Írtam hogy: ez mindkét félre igaz. Így rá is, meg aki nem érti mit mondok!

Nem kérek tükréből Ha annyira vágyik tükrözése menjen üvegesnek vagy nőgyógyásznak!

3) ez mindenek felett álló taktika a játékban (ezt senki nem mondta-csúsztatás2!)

1) Ha csúsztatás, akkor szted SEM VOLT tökéletes! akkor miért ellenkezel velem? Elvégre egyetértünk, hogy nem volt tökéletes!
Mert én azt mondom,hogy szerintetek ez jó volt, de erre rekontrázol, hogy mégsem és hazugságot beszélek...

2) Azért, mert minden súlyos verség szégyen. Legyen online világ vagy valós. Szerinted egy robot vagyok vagy hús vér ember? Hús vér ember, te is az vagy meg dzsevasz is meg mindenki, aki játszik

3) Na, de ha azt mondjátok, hogy adott meccsen ez a lehető legjobb, akkor az mindenek felett áll! Neeem?

Az, hogy mást gondolsz, az a te bajod.

Szerintem:

Súlyos kudarc, mert az! -27 az mi túró lenne?
Szégyen és gyalázat, mert egy buzzermágus érte el És tőle ez már megengedhetetlen mértékű.

Végül is talált az ismeretlen szó. Az nálam azért rossz, mert nem ismerjük. Miért ártanánk magunknak egy ismeretlennel?
Miért műtenéd meg magad , ha nem értesz hozzá? Miért ártanék magamnak egy ismeretlen dologgal?
Amit nem ismerek, annak utánajárok előtte. Utánaolvasok, utána keresek. Ennyi.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 6:42:46 AM

This Post:
00
263002.284 in reply to 263002.283
Date: 1/19/2015 6:54:16 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
"Nem lehet,hogy többen így vannak ezzel Veled kapcsolatban is?

Írtam hogy: ez mindkét félre igaz. Így rá is, meg aki nem érti mit mondok!

Nem kérek tükréből Ha annyira vágyik tükrözése menjen üvegesnek vagy nőgyásznak!
Nem lehet,hogy mások sem kérnek abból,amit Te művelsz itt?

1) Ha csúsztatás, akkor szted SEM VOLT tökéletes! akkor miért ellenkezel velem? Elvégre egyetértünk, hogy nem volt tökéletes!
Mert én azt mondom,hogy szerintetek ez jó volt, de erre rekontrázol, hogy mégsem és hazugság...

Nem.Te azt mondod,hogy a 2-3 jobb lett volna.Nem ugyanaz!Vagy Te mondtál egy olyan védekezést,amivel meglett volna a meccs? Nem emlékszem...

2) Azért, mert minden súlyos verség szégyen. Legyen online világ vagy valós. Szerinted egy robot vagyok vagy hús vér ember? Hús vér ember, te is az vagy meg dzsevasz is meg mindenki, aki játszik

Komolyan rossz lehet úgy élni,hogy a kudarcokat ilyen mély szinten éled meg. Ne haragudj,de ha IRL is így pörögsz mindenen,akkor tényleg esélyes nálad egy infarktus,vagy egy agyvérzés.JÁTÉK!Fogd fel úgy, és kezeld a helyén!Ha nálad ez a helye-hát sajnálom.

3) Na, de ha azt mondjátok, hogy adott meccsen ez a lehető legjobb, akkor az mindenek felett áll! Neeem?

Megint csúsztatsz!Azt mondtuk,hogy 2:3-al biztos volt a vereség,ezt meg ki lehetett próbálni!Még csak azt sem mondtuk,hogy azon a meccsen a lehető legjobb-csak éppen senki nem tudott jobbat:olyat,amivel nem zakó a vége.Tudod,voltak már példák ennek megvilágítására-mérgezett ital,stb.A példákat is fantasztikusan nem akartad megérteni,mellébeszéltél,stb.Nem ismételném ezeket,mert látom,felesleges.

Az, hogy más gondolsz, az a te bajod.

Nem,nem-az nem baj! Az egy nézőpont,egy vélemény-amivel én remekül működök.Miért fáj Neked,ha nem adok igazat Neked? Hiszen ha úgyis igazad van,akkor az én véleményem számodra mindegy (és nem akarsz megtéríteni),ha meg nincs igazad,akkor felesleges erőlködnöd? Ja,hogy a tévedésedet belátnod kellene,és nem tovább magyarázgatni?Értem...

Szerintem:

Súlyos kudarc, mert az! -27 az mi túró lenne?
Szégyen és gyalázat, mert egy buzzermágus érte el És tőle ez már megengedhetetlen mértékű.

Hm,itt még nem láttam mágusokat-de Te tudod...

Végül is talált az ismeretlen szó. Az nálam azért rossz, mert nem ismerjük. Miért ártanánk magunknak egy ismeretlennel?
Miért műtenéd meg magad , ha nem értesz hozzá? Miért ártanék magamnak egy ismeretlen dologgal?
Amit nem ismerek, annak utánajárok előtte. Utánaolvasok, utána keresek. Ennyi."

Nem tudtál előtte utánanézni.Más sem segített.A másik út tuti bukás-itt az ismeretlen ad egy pici esélyt.
Akkor jobb a tuti bukás?

This Post:
00
263002.285 in reply to 263002.284
Date: 1/19/2015 6:57:54 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hiába magyarázod neki, főleg az utolsó pontot. Egyszerűen nem érti a "nincs esély" és "van esély" közti különbséget. A legtöbb amit elvárhatsz, hogy pár perccel később gyökeres ellentétét mondja annak, amit most, csak hogy ne kelljen belátnia, hogy hülyeséget mondott.

Don't feed the troll
This Post:
00
263002.286 in reply to 263002.284
Date: 1/19/2015 7:00:28 AM
Overall Posts Rated:
117117
Ti még mindig reagáltok erre a nem is tudom minek nevezzem mire?! :D gyerekeeeek...nemár! Hagyjátok már magára... el fog rohadni, nyugi

This Post:
00
263002.287 in reply to 263002.286
Date: 1/19/2015 7:04:07 AM
This Post:
00
263002.288 in reply to 263002.286
Date: 1/19/2015 7:04:37 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. Nekem ez vicces
2. Tavaly megpróbáltam ráhagyni. Leírtam itt fórumon, hogy azért nem válaszolok többet, mert Dzsevasz, Domi megkértek rá, sőt Péter és Chosen is célozgatott ilyesmire. Ezek után küldtem Gilának pm-et, hogy itt a vége, de nincs igaza. Mi történt? Beírta, hogy nekem elfogytak az érveim. Megint ráírtam, hogy ez nagyon nincs így és fejezze be, erre megint beírta. Na ilyen nem lesz többet. Ha kell minden egyes hsz-e után bemásolom a saját hülyeségeit, tökmindegy, hogy nekem szólt-e, vagy nem. Arra még egyszer tuti nem fog tudni hivatkozni, hogy én igazat adtam neki, mert nem cáfoltam az ordas baromságait. Max agyvérzést kap.

Don't feed the troll
Advertisement