BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 12

Sezona 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
137412.279 in reply to 137412.272
Date: 6/4/2010 11:20:42 AM
Overall Posts Rated:
22
Dobrodosao u klub.
Meee meee meeee, evo da ti se pridruzim jer sam i ja samo glupi obicni day trader :)))
Inace ovo nije prvi put da radi ovo sto radi i gde je umesano nekoliko klubova sa cudnim transakcijama.
Mene vise brine onaj ko ga stiti...jel tako GM?

From: Ozzy

This Post:
00
137412.280 in reply to 137412.272
Date: 6/4/2010 11:25:44 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ubijas ovu igricu u pojam. Ovakve stvari koje ti radis nadam se da nece ostati nekaznjene. Sad kao dogovorio sam se da trampimo igrace po naduvanim cenama. I odjednom Vasilescu vredi 6 miliona. A italijanov celih 8,4. Malo sutra.
Do sada sam bio uz tebe, jer si jednostavno koristio ljudsku glupost i zaradjivao na tome. I tu nema nista lose. Ali ova zadnja dva transfera sto si uradio su veliki bezobrazluk i nadam se da ce neko da te sankcionise. Stvarno nemam reci. Mi ostali ispadamo ovce jer to ne zelimo da radimo.

Jebem ti i BB kada dozvoljava da se ovakve stvari rade.

Da znas da se sad razmisljam da li da ti dam moj facebook :DDDDD

Heh... stvar koja je mene najvise fascinirala kod cika Samurajka je prodaja Luca Palermo. Znaci on je tu matoru drkelju uvalio za $ 3 750 000 (kako on koji se razume u TL kaze da vredi toliko) dok je propustio cinjenicu da se identican igrac, 3 godine mladji, sa nekoliko vecih sekundarnih skilova i vecim potencijalom nalazi na transfer listi za $ 3 500 000. I naravno Samurajko je prodao svog igraca po REALNOJ ceni, dok za ovog drugog niko nije ni ponudio. Elem, Luka Palermo je ubzo zatim prodat za 2,6 miliona, sto je i vise nego realna cena...

A ovaj klinac za 6 miliona... hahaha pa ako mu je to realna cena onda moj Meksikanac vredi REALNO 25 miliona!!!!!

Hahahahaha... ali pogledajte tek ovo:
Massimiliano Deiana (5790778)
Current Bid: $ 8 400 000 by BG Samuraj

Pa ovo je smesno! :DDDD

This Post:
00
137412.281 in reply to 137412.279
Date: 6/4/2010 11:27:52 AM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Momci, 100 putra sam vam rekao, vase sumlje slobodno prijavite, to vam niko ne brani.
Ako sam nesto lose uradio, oni ce me kazniti.
Kraj price.

This Post:
00
137412.282 in reply to 137412.281
Date: 6/4/2010 11:35:56 AM
Overall Posts Rated:
2424
Gde je tu moral, stub srama, lincovanje?

Bile koliko puta po zakonu moze da se nacini krivicno delo ove tezine da bi bio obrisan account?

This Post:
00
137412.283 in reply to 137412.281
Date: 6/4/2010 11:37:36 AM
Overall Posts Rated:
22
Ja sam te prijavio minimum 5x, i nikada nisi kaznjen...razumem ja to sve kako funkcionise i dao sam sve od sebe da budes kaznjen onako kako treba da budes kaznjen, ali posto te ocito neko stiti("odozgo"), nema nikakve svrhe prijavljivati.
Igrica sucks, GM sucks, BGSamuraj sucks, Likchina sucks jer se upoinje da razmrsi ovo zamrseno klupko koje je neresivo jer mi koji nemam vlast mozemo da se uhvatimo za usi i da igramo.
Sto meni ne daju carobni stapic na 5 minuta samo...tako bi te lepo poslao u IV ligu malo na ladnjenje mozdanih vijuga, pouzimao sve igrace i ne bi ti nista ni obrazlozio jer ni toliko ne zasluzujes, kenja mi se od takvih ljudi kao sto si ti, bez skrupula do cilja!

This Post:
00
137412.284 in reply to 137412.283
Date: 6/4/2010 11:47:19 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ja sam te prijavio minimum 5x, i nikada nisi kaznjen...razumem ja to sve kako funkcionise i dao sam sve od sebe da budes kaznjen onako kako treba da budes kaznjen, ali posto te ocito neko stiti("odozgo"), nema nikakve svrhe prijavljivati.
Igrica sucks, GM sucks, BGSamuraj sucks, Likchina sucks jer se upoinje da razmrsi ovo zamrseno klupko koje je neresivo jer mi koji nemam vlast mozemo da se uhvatimo za usi i da igramo.
Sto meni ne daju carobni stapic na 5 minuta samo...tako bi te lepo poslao u IV ligu malo na ladnjenje mozdanih vijuga, pouzimao sve igrace i ne bi ti nista ni obrazlozio jer ni toliko ne zasluzujes, kenja mi se od takvih ljudi kao sto si ti, bez skrupula do cilja!

E svaka ti se dala... ala ti vera! :) koji ti je facebook? :)

This Post:
00
137412.285 in reply to 137412.284
Date: 6/4/2010 12:38:16 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ni ja ne opravdavam ono sto samurajko radi i to iskljucivo sa moralne strane!

Covek koristi to sto day-trading nije regulisan kako treba i mi mozemo samo da ga mrzimo dok nova pravila ne ponude pravni okvir za resavanje ovakvih situacija. Kada kazem nova pravila - nadam se da ce ih uskoro biti i da ce biti uradjena kako treba, kao npr. u Hattricku (sto rece Dumba).

Takodje, cene koje stavlja su uvek vece od procenjenih/preporucenih i uvek se neko nadje da klikne. Pri tome, taj neko nije nikakav samurajkov multiaccount sto se vrlo lako proverava GM-ovskim mehanizmima a i on sam bi bio glup da rizikuje da izgubi sve pokusavajuci nesto sto se lako provali. Dalje, za 95% svojih transfera on bude prijavljen i zbog sukoba interesa ja te slucajeve ne mogu da resavam vec to odradi neutralni GM. Sukob interesa - obojica smo u prvoj ligi i ako bih mu ja sudio mogao bi da dodjem u iskusenje da sebi olaksam put do titule...

Dalje, vama niko ne brani da po ceo dan visite na BB-u, da se dogovarate BB-mailom sa celom zajednicom i na kraju krajeva da koristite postojece ili nadjete nove rupe u zakonu...

Ako na to niste spremni - ostaje vam samo moralna osuda, kao sto rekoh na pocetku.

Do tada, prijavljujte sve sto vam je sumnjivo i svaka prijava ce proci kroz zvanicnu proceduru, sto je najvaznije - proceduru ce sprovesti neko kome verujete (strani GM) a ne ja...tako da ne moras da brines, "likchina"....

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos

This Post:
00
137412.286 in reply to 137412.285
Date: 6/4/2010 1:23:05 PM
Overall Posts Rated:
2424
Sve je to uredu, ali MI SVI TO MOZEMO DA RADIMO! Ali zasto ja to ne radim?!

Pa zato sto sam jednom to uradio, prodao sam Punisu Naumovica za 3,5 miliona a on je bio procenjen na 3,25 miliona i GM-ovi su me kaznili sa 700k zbog toga sto je bio "dogovoren" transfer. Ej, to je samo 250k bilo vise nego sto je on procenjen!
A Samurajevi transferi se porede milionima razlike od realne cene!!!

I gde je tu pravda? Da nece mozda GM-ovi sada njemu za ovog Palerma skinuti 1,3 miliona u razlici cene i jos jedno 300k da ga kazne? Da li je uopste i jedna njegova "snalazljivost" kaznjena?

From: Dumbarajko

To: Ozzy
This Post:
00
137412.287 in reply to 137412.286
Date: 6/4/2010 2:13:16 PM
Overall Posts Rated:
740740
Sve je to uredu, ali MI SVI TO MOZEMO DA RADIMO! Ali zasto ja to ne radim?!

Pa zato sto sam jednom to uradio, prodao sam Punisu Naumovica za 3,5 miliona a on je bio procenjen na 3,25 miliona i GM-ovi su me kaznili sa 700k zbog toga sto je bio "dogovoren" transfer. Ej, to je samo 250k bilo vise nego sto je on procenjen!
A Samurajevi transferi se porede milionima razlike od realne cene!!!

I gde je tu pravda? Da nece mozda GM-ovi sada njemu za ovog Palerma skinuti 1,3 miliona u razlici cene i jos jedno 300k da ga kazne? Da li je uopste i jedna njegova "snalazljivost" kaznjena?

e sad ja hocu tebe za prijatelja na FB))

a sto se tice samurajka, i dalje ti NE VERUJEM da si mu nabacio 7 skilova za 12 nedelja. mnogo je kume.

i samo da ispravim Billa. ovo sto on radi nije day trading. to su regulisali sa manjim procentom zarade, pa ko tu nadje racunicu alal mu vera (kao sto je i samurajko uradio sa onim centrom). ovo sto on radi je cista mutljavina. i dalje se nadam da ce biti sankcionisan. naravno samo finansijski.

This Post:
00
137412.288 in reply to 137412.287
Date: 6/4/2010 2:37:13 PM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Al' ste vi mene uzeli u usta.
@Dumba, taj centar je procenjen na 3,75 i ja sam ga za toliko prodao, to sto sam ga ja kupio za manje, to je zato sto je on tada io u formi 2, jer nije igrao te sezone uopste, pre dolaska kod mene, sto mozes da proveris jer je opet na TL. Takodje u njegovom TPE tise da je on bolji od 10-torice ciji su transferi uzetu kao prosek.
Za 7 skilova jedino da ti posaljem sliku iz BC-a da se uveris,
i opet kazem svima, nadjite slicne igrace Palermu i Vasilesku, i pogledajte koliko su njihove cene.
U ova 2 transfera sam ja preplatio jer sam zeleo ta 2 igraca, tako da njih mozete da prijavite, a ne mene:)

This Post:
00
137412.289 in reply to 137412.288
Date: 6/4/2010 2:45:56 PM
Overall Posts Rated:
740740
Al' ste vi mene uzeli u usta.
@Dumba, taj centar je procenjen na 3,75 i ja sam ga za toliko prodao, to sto sam ga ja kupio za manje, to je zato sto je on tada io u formi 2, jer nije igrao te sezone uopste, pre dolaska kod mene, sto mozes da proveris jer je opet na TL. Takodje u njegovom TPE tise da je on bolji od 10-torice ciji su transferi uzetu kao prosek.
Za 7 skilova jedino da ti posaljem sliku iz BC-a da se uveris,
i opet kazem svima, nadjite slicne igrace Palermu i Vasilesku, i pogledajte koliko su njihove cene.
U ova 2 transfera sam ja preplatio jer sam zeleo ta 2 igraca, tako da njih mozete da prijavite, a ne mene:)

a sto ga onda baja odmah prodao za 2,6 miliona??!??? jer mozda ne vredi vise??!!?
sliku mozes da okacis negde na net pa da nam das link pa da se svi uverimo. mada MNOGO JE KUME.

i jos hoces da se sazalimo na tebe jer si ostao bez para. znaci ovce su spremne za sisanje. meee meee meeee meeee

i, ako vec tvrdis da obojica vrede toliko za koliko si ih prodao, kako onda niko drugi da biduje za njih vec samo onaj sa kojim se trampis? zasto neko drugi nije dao 6,1 miliona za to cudo od Vasileskua? tri dana je na TL i tri dana stoji samo ponuda tvog trgovca. a njegova ponuda je "realna".

svaka cast, em trgujes, em po realnim cenama. me meeeee meeee meeeeeeee meeee

Advertisement