Ne covece! Nije mi liga prioritet nije mi ni kup prioritet!
Prioritet mi Bastos! O daaaa novi reprezentativac, a koliko ih ti imas btw? hehe... salu na stranu, ne znam kako treba da ti objasnim. Mozda Grkovic nije mogao da postane ono sto sam zeleo zbog potencijala, ali zato ima i vise nego dostojnog naslednika!
P.S.
zasto rasprodajes sada svoj najmocniji tim u ligi, nije valjda da ti je ova velika sveznalica malo pomutila planove i da si odlucio da i ti kupis nekog malo perspetivnijeg igraca i mladjeg od 24 godine? :)
P.P.S.
ne vidim zasto sam ja sveznalica, a to sto pricam je i krajnje nego logicno... moj igrac od 20 godina ce za jednu sezonu nadmasiti sve tvoje od 24 godine i sam vidis da nema svrhe trenirati te matorce kad ni tako nisi uspeo trofej uzeti...
P.P.P.S.
stvarno sebe ne smatram za sveznalicu, ali mi je drago da sam uspeo bar malo da ti otvorim oci i da shvatis da bi se sa svojim timom za 2 sezone borio za opstanak i da treniranje igraca od 24 godine nema mnogo koristi... zasto mi je drago?
Zato sto ce biti mnogo zanimljivije 2032. godine da protiv tebe igram TIE nego protiv nekog Junniora ;)