16.3 .2013 je zadnja možnost za nakup igralca do 14h!
Danes smo 13.3 če želite prodati igralca ,da bo še igral v končnici morate ga dati takoj v prodajo (v treh dneh)če kdo še ne ve na isti način kot se kupuje (klikneš ime in priimek-odpre novo okno)
Letos 3 dni do 14h po zadnji tekmi naslednji dan zaradi zamika ur ,če se ne bo popravilo.
Na svojem igralcu sem videl ,da se je prodajal točno 3 dni. Ne vem ,če so spremenili nazaj na 3 dni ali pa samo zaradi tekem končnic.
Ne čakajte na zadnji dan ker so cene že sedaj podivjale-ponorele .Za sedaj samo za najdražje igralce a se da zgoditi ,da bo zavladala panika in bodo tudi slabši igralci terna.
Vsem lep pozdrav....
Kasneje popravljeno hvala za pomoč imam v Angleščini in sem prehitro prebral poleg tega pa sem tudi videl ,da se igralcem po 16 .3 ne izpisuje opozorilo (igralec ne bo igral v končnici se bo izpisovalo 19.3 2014), Nisem verjel ,da bodo omogočili več časa za nakup kot predhodna leta pa sem hotel tako prebrati torej majhna napaka v mojo škodo ,ker sem dal svojega centra 3 dni prehitro v prodajo ne mi očitat preprodajalec ker nisem edini špekulant ....lp
Do danes sem bil zmeden a na igralcih 16.3 po 14h se že ispisuje ne bo igral v končnici...
Last edited by Kk unoion olimpija at 3/14/2014 4:05:17 PM