OD i JR značajno usporavaju sa 21, 22, 23 god, dok nisam primetio takvo značajno usporenje sa DR i HA.
mislim da podjednako usporavaju, kombinovanje sa visinom donosi razliku.
Ne zaboravi da su engine pravila dvojica astrofizicara... nevidjeno je komplikovan, i jako ga je tesko prokljuviti!
IS, DR, HA i JS su mi bili skoro identični za sve igrače (sitne razlike su bile zbog godina), a visine su se kretale od 183 do 206. Tadašnji KC (potencijal 4, 21 god, 206 cm) je za 6 treninga imao 2 up-a IS, 3 DR, 2 HA ...
jako tesko moze da se napravi realna opservacija na jednom ili 2 up-a, upravo zbog startne vrednosti podskila... visina, pokazalo mi se kroz treninge igra veoma bitnu ulogu, pogotovo, kasnije kada treninzi uspore... ako treniras visoke igrace od ili hn/dr usporenje je znatno dok kod niskih i nije toliko - mislim da u tim kombinacijama formula pravi drasticne razlike. Ako tome pridodas i da treniras visi skil od ostalih mozes dosta vremena da izgubis....
Moja opservacija za trening prvo 4 skila putem - one on one - treninga, odnosila se prevashodno na SF pozicije gde je visina negde prednost a negde mana, jer treniras sve... s tim u vezi idealan SF je 190-200