nu ir čia aš nesutinku 200 procentais. antrinių reikia, bet U-21 tu nepadarysi tokių, kurie būtų tinkami viskam visur ir visada. pasiimk tą savo ekselį 2GB ir paskaičiuok pagaliau kiek galima patreniruoti per 3,5 sezono. tokius su visais patyrusiais skilais taip suaus kad net pats nesuprasi kas atsitiko. multiskilų reik, bet kodėl negali būti 1 PF, kuris būtų su nedideliai artimais, bet geru metimu ir nuotoliu? kam lošiant artimais centrui tas nuotolis su nesveiku metimu? gal geriau tada geresni artimi ir daugiau perdavimų? Kam bėgti ir mesti reikalingi patyrę artimi? ar ne geriau pusėtini su daugiau metimo, veržimosi ir nuotolio? aš pasikartosiu dar kokį tūkstantąjį kartą- visur turi būti sveikas protas. Be to NT nereik nei komandos lyderių, nei superžvaigždžių. O greitai gal ir MVP bus per mažai, tai kam apgaudinėti menegerius dėl tų algų? Nereik jų bijot kaip kažkokio baubo, tik tiek kad viskas turi būti daroma laiku, vietoje ir su protu. ir tai kad kažkur ten kažkas kapstos panašiai kaip mes lygyje su mažesnėm algom, tai nėra tikslas mūsų turėti mažesnes algas - tikslas yra pasiekti geresnius rezultatus. būtent todėl manau vis tiek reikės tų monstrų su 300-400k algos, nes jie pastatys +3 lvl gynybos išorinės, +2 vidinės ir po +3 nuotolio su metimu ir vėl skųsimės kad netinkamai buvo treniruojama. Nebijokim pagaliau eksperimentuoti. Aš visom keturiom už mintį, kad žaidėjai turi būti subalansuoti taktikom, nes kitaip tada kam čia tą buzzerį lošti iš visi. sudedam visi 1vs1 ir greitom atakom su vienodais 6-7 ūgio žaidėjais ir tas kas geriau treniruoja ir formas geresnes palaiko lai laimi. voula. peace. labanaktis. einu miegot ba ryt darban, o ir vertimo mačiau bus nemažai :)