Π.χ. δείτε μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, που προωθεί καθαρά την γραφή της εν λόγω "γλώσσας" (δεν είναι γλώσσα αλλά παραφθορές) στην νεολαία μέσω κινητών τηλεφώνων (άλλος δούρειος ίππος, αλλά θα το συζητήσουμε άλλη φορά αυτό το θέμα). Είναι η ίδια εταιρεία που σε παλαιότερη διαφήμιση της, περνούσε καθαρό υποσυνείδητο και ύπουλο μήνυμα, με σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης (φίλε giouxta θα ήθελα να ξέρω την άποψή σου επί του θέματος). Ένας άνθρωπος, που δεν είναι γνώστης, ούτε και ψάχνει πολύ, θα έτρωγε αμάσητο το συγκεκριμένο μήνυμα. Δεν βγάζω τον εαυτό μου από αυτούς που εκ πρώτοις έφαγαν αυτό το μήνυμα.
Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι υπάρχει ευρύτερο σχέδιο συγκεκριμένων κύκλων εναντίον της Ελλάδος, η οποία, όπως είδατε και παραπάνω με την δήλωση του αξιωματούχου, αποτελεί το τελευταίο σοβαρό "προπύργιο αντίστασης" στην παγκοσμιοποίηση. Γιαυτό οδηγούμαστε σε μιά νέα εθνική καταστροφή, γιαυτό αφήνουμε Σκοπιανούς, τούρκους και κάθε λογής βαρβάρους να παραχαράσσουν την ιστορία μας (βοηθάμε και εμείς με την ιστορική λήθη), γιαυτό υπάρχει αυξημένη απαξίωση θεσμών, ηθών και εθίμων, που συνέδεαν τον έλληνα με το ένδοξο παρελθόν του, γιαυτό υιοθετούμε ένα ανήθικο Life style, που καταστρέφει και καταδυναστεύει τις ζωές μας και την ιδιωτικότητά μας (μέσω σελίδων δήθεν κοινωνικής δικτύωσης) γιαυτό γιαυτό γιαυτό......
Αν μετά από αυτά δεν μπόρεσα να σας πείσω (οι περισσότεροι είστε ήδη προβληματισμένοι), τότε ειλικρινά σας ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος και το ύφος του μηνύματος μου. Απλά έδωσα όλες τις διαστάσεις, όπως τις βλέπω εγώ, ενός "αθώου" προβλήματος -greeklish- μέσα από μια γενική σκοπιά του πώς προσπαθούν ορισμένοι να μας "υπνωτίσουν" και να μας οδηγήσουν εκεί που αυτοί θέλουν για να καταντήσουμε κάποτε μια άμορφη μάζα. Δεν είναι τόσο "αθώο" λοιπόν, διότι τα πολλά μικρά "αθώα", μετασχηματίζονται σε λίγα, αλλά καλοστημένα μεγάλα θέματα.
Last edited by epanastatis79 at 5/20/2011 3:32:26 PM