BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199877.28 in reply to 199877.27
Date: 11/3/2011 5:57:19 PM
Overall Posts Rated:
2626
Ξέχασε το Ας και τον Πίκατσου ...........;(

This Post:
44
199877.30 in reply to 199877.29
Date: 11/4/2011 3:56:54 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Δέχτηκα την πρόταση του φίλου του kouklou να τον στηρίξω στις εκλογές κ να βοηθήσω όσο μπορώ την Εθνική.
Η U-21 είναι ένα δύσκολο κομμάτι που δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς αυτή την θέση για τον λόγο ότι έχεις να επιβλέπεις πολλές ηλικίες 18/19/20 κ το ήδη υπάρχον ρόστερ που θα παίζει στο τουρνουά.Πολλά τα μηνύματα κ η συχνή επικοινωνία που πρέπει να έχουμε.Σε αυτό το κομμάτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης βρίσκεις ένα υλικό κ πρέπει να παίξεις στο τουρνουά με αυτό ενώ οι μεγάλοι έχουν πιο επιλογές να διαλέξουν.
Αυτή την φορά χωρίς άνχος θα κάνουμε κάποιες επιλογές παιχτών με αυστηρά κριτήρια κ καλά δεύτερα σκιλς.Χρήστη σαν τον Corfu Tigers δεν θα βρούμε σε όλο το μπάζερ να προπονεί σέντερ σε θέση πόιντ γκάρντ οπότε οι παίχτες με αδύνατα δευτερα σκιλς δεν θα επιλεγούν.
Η προοπτική συμφωνώ απόλυτα με mamu αιωνιο ταλεντο κ κάτω δεν υπάρχει,καλός ο πρίγκας μεγάλη βοήθεια του τυφώνα στο τρόπο προπόνησης αλλά μας κόλλησε νωρίς.
Προσωπικά κάνω μία προσπάθεια να φτιάξω ένα αξιόλογο τριάρι ελπίζω να τα καταφέρω ώστε να βοηθήσω την μεγάλη εθνική σε μία σεζόν από τώρα...

Τέλος θα χαρώ όποιος προπονητής κ να βγει ,να βρει στο ταχυδρομείο πολλά μηνύματα που να λένε κόουτς θέλω να βοηθήσω κ εγώ την εθνική προπονώντας ένα παίχτη...Φτιάχνοντας ένα παίχτη για εθνική να ξέρετε δεν χάνετε ποτέ τα λεφτά σας...θα παίζει κάθε δευτέρα βάζοντας κ εσείς ένα λιθαράκι στην πορεία της αγαπημένης σας ομάδα...
Μέσω των εκάστοτε προπονητών έχετε να κλέψετε κάποιες οδηγίες προπόνησης - τακτικής που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον...

Καλές εκλογές να έχουμε,καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά με αυτά που τραβάει η χώρα μας ....

Last edited by kavala44 at 11/4/2011 3:58:17 AM

This Post:
11
199877.31 in reply to 199877.29
Date: 11/4/2011 4:55:35 AM
Overall Posts Rated:
5050
Καλημέρα, μιας και το έφερε η μοίρα παραθέτω κι ένα live παράδειγμα για το πως σκέφτονται οι σοβαρές ομάδες.
Ο συγκεκριμένος παίκτης (18225760) δεν έπαιξε εθνική νέων. Παρόλα αυτά οι κόουτς & των 2 εθνικών μπαίνανε και τον βλέπανε σχεδόν κάθε εβδομάδα, είτε ο ένας είτε ο άλλος. Ο παίκτης σίγουρα δεν θα μπορούσε να προσφέρει στην U21 γι' αυτό και δεν τον καλέσανε. Ο παίκτης επίσης σε σχέση με την ηλικία του, είναι ελαφρώς πίσω κατά την γνώμη μου.
Ωστόσο είναι ένας παίκτης που αξίζει να τον παλέψεις για την εθνική αντρών και γι' αυτό και τον χτυπήσανε από μία φάρμα τους, 2 ώρες αφότου βγήκε στη αγορά. Τον παίκτη τον είχα στους σελιδοδείκτες μου και τον παρακολουθούσα προκειμένου να τον πάρω όταν βγει προς πώληση. Πιστεύω ωστόσο ότι δεν θα τον αφήσουν οι Τσέχοι, άλλωστε η ομάδα που τον χτύπησε έχει πάνω από 7Μ και από ότι φαίνεται κάνει αυτή την δουλειά.
Κανένα σχόλιο;

This Post:
00
199877.33 in reply to 199877.32
Date: 11/4/2011 6:32:07 AM
Overall Posts Rated:
5050
Ναι απ' όσο μπορώ να καταλάβω αυτό με τα 24 είναι ένα πρόβλημα που προφανώς έχουμε. Ωστόσο αυτό που εγώ ήθελα να τονίσω είναι ότι παρ' ότι ο παίκτης είναι όντως πίσω (είναι πολύ χειρότερος από τον petrochilopoulo για παράδειγμα), κι όμως δεν τον αφήνουν να πεσει κάτω...

This Post:
00
199877.35 in reply to 199877.34
Date: 11/4/2011 9:39:25 AM
Overall Posts Rated:
5050
Για τον πετροχιλόπουλο μια από τα ίδια. Ελπίζω να πέσει σε καλά ξένα χέρια.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, για μένα, είναι ο μοναδικός από τους περσινούς 21άρηδες, ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές που πρέπει ώστε να συμμετέχει κάποια στιγμή σε μία σύγχρονη εθνική ανδρών, έτσι όπως την φαντάζομαι εγώ. Τέτοιοι παίκτες πρέπει να συνεχίζουν σε δικές μας ομάδες ώστε να σιγουρεύουμε την πρόοδό τους. Εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μου, τον έχω άλλωστε στους σελιδοδείκτες, αλλά αυτά που ζητάει δεν μπορώ να τα δώσω.
Θα μου πεις άμα ήταν πιο φθηνός και ποιός δεν θα τον ήθελε, σωστά; -:)

This Post:
00
199877.37 in reply to 199877.2
Date: 11/5/2011 9:07:24 AM
Overall Posts Rated:
8787
Καλησπέρα σε όλους.

Λίγες ώρες απέμειναν για την πρεμιέρα της σεζόν 18 γι αυτό πρώτα απ όλα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες,χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς ωστέ να γίνουν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και να κερδίσουνε οι καλύτεροι.Επίσης εύχομαι η νέα χρονιά να βρεί το BB χωρίς προγραμματιστικά προβλήματα και χρονικές καθυστερήσεις.

Όσο για την υποψηφιότητά μου,αρχικά επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω εμένα και τους συνεργάτες μου.Ασχολούμουν αρκετό καιρό με το game όμως λόγω προσωπικών προβλημάτων αναγκάστηκα να το σταματήσω.Τον τελευταίο χρόνο επανήλθα και προσπαθώ να βελτιωθώ όλο και περισσότερο διαβάζοντας το φόρουμ και χτίζοντας από την αρχή τη νέα μου ομάδα(Megalh Velanidia).Το μεγάλο όπλο της ομάδας μας είναι αδιαμφισβήτητα ο Mixos G -7- (gasmagnhsias).Με εμπειρία από τη σεζόν 7 στο Buzzer και με το χτίσιμο μιας δυνατής ομάδας που διεκδικεί επάξια την άνοδο στη ΙΙ κατηγορία τις τελευταίες δυο σεζόν θα μας βοηθήσει σημαντικά στο στίσιμο της εθνικής νέων.Επίσης το δυνατό μας ταλέντο Siap attack (Toro BC) έχει φάει πολλές ώρες στο διάβασμα του φόρουμ για την καλύτερη δυνατή κατανόηση της μηχανής παιχνιδιού και της προπόνησης.Γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα Ποιότητα-Προπόνηση και Στρατηγική και θα συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία του ρόστερ.Τέλος η απίστευτη (apisteutoi) με αρκετή εμπειρία στο Buzzer,πρωταγωνιστεί τις τελευταίες σεζόν σε έναν δύσκολο όμιλο IV κατηγορίας και θα είναι ένας ακόμα πολύτιμος συνεργάτης μας.Και οι τέσσερις είμαστε ενεργοί χρήστες με καθημερινή επαφή με το παιχνίδι.

Η λογική της συμπλήρωσης του ρόστερ μας δεν θα εξαρτάται αποκλειστικά από την προοπτική των παιχτών.Σκοπός μας είναι να γίνει η εθνική νέων ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο.Συνεπώς δεν θα αρνηθούμε σε κάποιον μάνατζερ να εντάξουμε στην ομάδα έναν καλά προπονημένο παίχτη,με υψηλά ποσοστά επειδή δεν έχει προοπτική υψηλή και επειδή δεν πρόκειται ποτέ να είναι ικανός να παίξει για την ανδρική ομάδα.Άλλωστε οι παίχτες με υψηλή προοπτική ετοιμάζονται για τις εθνικές ανδρών στις εθνικές μας φάρμες.Η Hellas U-21 δεν θα παίξει σε καμία περίπτωση το ρόλο της φάρμας.Φυσικά παίχτες με υψηλά ποσοστά και υψηλή προοπτική θα προτιμώνται σε σχέση με παίχτες με αντίστοιχα ποσοστά και χαμηλή προοπτική.Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε ομάδες που δεν μπορούνε να αντέξουνε την αγορά ενός φημισμένου,να χαρούνε την ένταξη του τουμπανιασμένου αστεριού τους στην εθνική νέων.Επίσης τα αυτονόητα,χάρες δεν κάνουμε σε κανέναν,συνεργαζόμαστε με όσους το επιθυμούνε να συνεργαστούν μαζί μας και ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους μάνατζερς των οποίων οι παίχτες απαρτίζουν το εθνικό ρόστερ να συνεργάζονται μαζί μας σε θέματα προπόνησης(σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτοί οι παίχτες τους στην εθνική).

Να ευχηθούμε σε όλους τους υποψήφιους και τους συνεργάτες τους καλή επιτυχία και να δηλώσουμε ότι όποιος κι αν εκλεγεί εμείς θα είμαστε δίπλα του αν και όταν μας χρειαστεί.

This Post:
11
199877.38 in reply to 199877.30
Date: 11/5/2011 9:45:37 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
Εφ'οσον ο φιλος μου Γιαννης (kavala 44) εκανε αυτην την επιλογη υποχρεωση μου ειναι πλεον να βοηθησω και εγω τον kouklo.....αν με θελουν φυσικα??

Advertisement