BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 választási vitafórum

U21 választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Cs

To: Cimi
This Post:
00
252291.28 in reply to 252291.6
Date: 12/25/2013 2:33:55 PM
Overall Posts Rated:
1010
Én is őt fogom támogatni. Nála tényleg nincsen megfelelőbb személy a posztra.
Előző szezonban csodát művelt a kerettel, remélem ez idén se lesz másképp.

Amúgy poénból indultam csak el, egy percig nem gondolnám,hogy Domi menedzseri munkáját meg tudnám közelíteni, viszont szívesen segíteném az u21-es csapatot,akármilyen minőségben.

This Post:
00
252291.29 in reply to 252291.28
Date: 12/25/2013 3:55:24 PM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
Gila!

légyszí szedd pontokba a kérdése(i)det, nincs erőm most ezt végigolvasni, van elég sok teendő...

bármire szívesen válaszolok.

Biztos hogy én is ludas vagyok hogy így állunk IR poszton idén mint ahogy, de higgyétek el nem edz annyi ember és nem olyan minőségben mint régebben. Tavalyi korosztály, ezt írtam tavaly is hogy unicum , volt 6-7 olyan GM akik aktivan részt vesznek ebben a közösségben..
régebben ez szinte minden szezonban így volt most nincs igy.

Idén nagyon sok levelet kapok, érezhetően nagyobb a kedv az edzésre mint az elmúlt 2-3 szezonban.

From: Domi

To: Cs
This Post:
00
252291.30 in reply to 252291.28
Date: 12/25/2013 3:56:29 PM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
örülnék ha segítenél, irok PM.-et

This Post:
00
252291.31 in reply to 252291.8
Date: 12/25/2013 5:50:30 PM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
Gila még annyit hogy én semmit nem csináltam amit Te mondtál, Te általában mindig az ellenkezőt állítod mint amit én,
soha nem kértem senkitől hogy monstert csináljon ezt rajtad kívül mindenki tudja...

Fogalmad nincs hogy néz ki pl Kasper...

szóval maradjunk annyiban hogy Te nekem ebben a játékban még semmi újat nem mondtál,(főleg azok után mikor kijelentetted hogy a blank szar) és legfőképp soha nem azért csináltam vmit mert épp Te mondtál esetleg olyat is, a másik 150verziód után.

és most kérlek nem kell kifakadnom meg kiemelned meg nagybetűvel írni semmit sem a következő hsz-idben...

fogadd el hogy én azt mondom hogy nem. köszi

From: Mikhail

To: Domi
This Post:
00
252291.32 in reply to 252291.31
Date: 12/25/2013 7:35:23 PM
Overall Posts Rated:
188188
Kifejtened a blank taktika előnyét? Én véleményem szerint simán verekedni egy csapatot ha én állítok keretet. Blanka esetén találkozó kimenetele különleges lesz és nem tervezhető . Szerintem. Gil és hárulnak annyit mindketten tévedtek és igazgatók is van. Itt most nem fejem ki. Rufusz értékei megvannak és tudom mi volt 20 éves kora végén. Elmondhatom Nógrádi elmaradott volt hozzá képest és mindkettő u21s volt. Többit másik fórumon .

From: JoeBlack

This Post:
00
252291.33 in reply to 252291.31
Date: 12/25/2013 7:41:11 PM
Overall Posts Rated:
411411
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy ha kivesszük a külső dolgokat (felhasználószám, jó draft, megfelelő mennyiségű nevelő) és csak a lehetőségeinkre koncentrálunk, mit tudsz/fogsz változtatni a jelenleg futó rendszeredbe, hogy soha többet ne fordulhasson elő olyan, hogy egy adott posztra nem nevelődik egy játékos sem?

Nem kell azonnali válasz, gondold át a dolgokat kérlek. Beszélj akivel kell, és ha megvan a szerinted megfelelő intézkedés, akkor majd válaszold meg a kérdésem kérlek szépen. Köszönöm előre is!

Message deleted
This Post:
00
252291.35 in reply to 252291.29
Date: 12/26/2013 8:19:49 AM
Overall Posts Rated:
350350
Tehát

1) Mi akadálya van, hogy egy főskillekre érvényes minimumot meghatározz?

Fő skilleknek értem az irányítónál a kv+passzt, dh-nál tempó+kv-ét (a dobótáv az lehet egyedi), bedobó mindenben egyedi (sőt azt több vélemény szerint kár is erőltetni az u21-re), a magasaknál meg legyen 14 a védekezés, és 14 a 2 pontos. (pattanó is minimum 12, mert különben satnya a játékos). Nem hiszem, h az kifogás lehet ha nem érik el, akkor mi van? Akkor is az van, hogy a legjobbak kerettagok lesznek.
Továbbá ma is régen is konstansnak számított a magasság, az edző szintje meg az indulóskillek. Ezek sem okozhatnak problémát.

2) Milyen rendszert használtok a scoutolásban? Milyen időközönként keresitek meg a nevelőket? Ha eltér a régi/bevált módszertől (252291.4), akkor tervezed-e a régi módszer átvételét?

Ez a kérdés csak a mostani IR probléma miatt merült fel bennem, nehogy előfordulhasson a későbbiekben is amennyiben hiba lenne a rendszeretekben.

3) (252291.10)

Pontosan tudom, hogy gyenge draftok is vannak 2-3 szezononként, abból nehéz várat építeni, de ilyenre még nem volt példa, hogy egyik poszton ennyire tré legyen a helyzetünk. Régen is voltak gondjaink ir poszton (tudok ilyenről és azt is, hogy nehéz edzeni őket), de mindig akadt 2-3 valamire való játékos. Sőt, a dh is neuralgikus pontunk, mert sokáig nne mentünk kintről. Volt, hogy csak évente 1-2 edződött, azok társak híján mentek a levesbe, hogy úgy mondjam.
Nem tudták őket kihasználni a kapitányok megfelelő társak hiányában.
Tehát sosem volt kolbászból 1-1 évet leszámítva. Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy jobban figyelni kell a következő korosztályokra (is).

Nem tudom hogy néz ki pontosan Kasper, de nem vagyok hülye, hogy ne sejtsem, hogy a fizetése alapján erős játékos.
Legalább 1, de inkább 2 16-os skillje biztos van, mindazonáltal azt viszont tudom, hogy a tempója , lveze fejleszthető - ez meg is történt. Gondolom hasonló mód,mint anno Hubával, akit 21 évesen alig edztek benti skillre, jóformán végig kieget kapott. Ugyanez igaz Czédlire is.

Lehet, hogy nem mondtam újat abból a szempontból, hogy kb ezeket kell edzeni a normális eredményért, ahogy edzetted a tavalyi csapatot, viszont a módszerekben (scoutolás) látok hibapontokat. Arra viszont mondtam módszert hogyan lenne logikus csinálni, ha mégsem úgy teszitek, ahogy ezt megelőzően vendától kezdve cimiig bezárólag minden szöv. kap tette.

A blank meg nem ér sokat.. Tudtál menni a vigaszági döntőn blankot? Nem teljesen! 3-4 embert fixálni kellett!
Másfelől érdemi edzésmunka mellett a klubok nem tudják használni. Csak válogatottnak való vagy azoknak, akiknek mindegy mennyi idő megy az edzett poszton (mert momentán nem edzenek semmit).
Van játékosom, akit pl minden posztra berakott a gép, akkor hogyan blankoljak, hogy normálisan tudjak edzeni mellette?
Na,csak emiatt szar... meg volt itt már NT edzői panasz is rá.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/26/2013 8:25:19 AM

This Post:
00
252291.36 in reply to 252291.35
Date: 12/26/2013 10:03:17 AM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
1. nem látom értelmét, minden szezonban a lehető legerősebb keret kerül az u21.be
azzal nem vagyunk elöbbre ha leirom hogy 14- 14 KV PAssz kell Ir poszton 21éves korra.
ha nincs meg akkor levesszük jövőre 13-ra....
ha meg 15játékosnak is megvan a 14-14akkor meg az lesz a gond hogy miért nem az őve került be..
pl idén is volt olyan hogy fontos meccs elött töltöttem a kereten és nem elsősorban a skillek döntöttek hanem a forma.

2. scoutok kapcsolatban vannak a tulajokkal, eddig akik elérték a 21éves kort azokkal én is felvettem a kapcsolatot.
persze vannak tulajok akik nem reagálnak, de ilyen sztem régebben is volt.
vannak gondok scoutolással , cserélődtek emberek, nem úgy ment ahogy elterveztem, biztos hogy ebben lehet fejlődni, de pl amikor átvettem az u21et nem kaptam listát a kinti emberekről...

3.kicsit később válaszolnék...

From: Domi

This Post:
00
252291.37 in reply to 252291.33
Date: 12/26/2013 10:14:21 AM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
megírtam rá a választ csak mielőtt elküldtem volna sikerült bezárnom...most biztos kihagyok majd vmit..
örülnék ha Te is visszajönnél scoutolni ha csak 5-6embert vállalnál az is jó lenne.

amin változtatni kell hogy többet kell a tulajokkal levelezni, ugye 9-10scouttal kezdtem a végére lett 4. vki időközben nem ért rá akár hetekig, volt aki szó nélkül eltűnt..

szóval a kommunikációval vannak gondok, jobban utána kell menni a tulajoknak, az hogy nem lesz ilyen hogy adott posztra nem lesz ember ehhez azért az is kell hogy ne 10játékos eddzen egy korosztályt.

19éveseknél is baj van, remélem ott lehet még javítani.

From: Mikhail

This Post:
00
252291.38 in reply to 252291.37
Date: 12/26/2013 10:29:46 AM
Overall Posts Rated:
188188
19éveseknél is baj van, remélem ott lehet még javítani.

Kifejtenéd PM-ben?
Rossz a felhozatal? Nincsenek edzésben tartva a játékosok?

Hogyan gondoltad az utánpótlás edzők számának a növelésést? Szerinted mennyi csapat kellene, ahhoz, hogy minden évben használható számú játékos legyen az U21-ben? Például: 18 éves játékost 15 csapat, 19 évest 10 csapat ...?

Advertisement