BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ερωτηματολόγιο ΙΙ

Ερωτηματολόγιο ΙΙ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
259166.28 in reply to 259166.27
Date: 6/6/2014 3:34:54 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Ερ 15 Θεωρείται ότι έχετε την τακτική κατάρτιση ώστε να φτιάξετε μία ομάδα που θα παίζει ικανοποιητικά μεγάλη ποικιλία συστημάτων

α) Ναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό (40%)
β) Ναι αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά ζητήματα για τα οποία έχω απορίες (35%)
γ) Έχω μία μάλλον μικρή γνώση (25%)
δ) Θα το προσπαθούσα πρακτικά στα ''τυφλά'' (0%)

Ερ 16 Θεωρείται ότι στα forum (ελληνικά και μη) υπάρχουν αρκετά post που αναλύουν/εξηγούν το πως θα φτιάχναμε ένα τέτοιο ρόστερ (πλουραλιστικό)

α) Υπάρχει μεγάλος όγκος πληροφορίας (10%)
β) Υπάρχουν κάποια λίγα σκόρπια post (35%)
γ) Πρακτικά πολύ λίγα πράγματα (35%)
δ) Γράφονται πουθενά πράγματα για το ζήτημα αυτό; (20%)

Ερ 17 Ας υποθέσουμε ότι με ένα μαγικό τρόπο απαγορευόταν από όλες τις ομάδες της κατηγορία σας να παίζουν την πιο ισχυρή τους επικέντρωση (εσωτερικά ή εξωτερικά ή ουδέτερα). Θα είχατε στο πρωτάθλημα

α) Πολύ καλύτερη πορεία (20%)
β) Απλά καλύτερη πορεία (20%)
γ) Περίπου την ίδια πορεία (25%)
δ) Θα τα πήγαινα λίγο χειρότερα (20%)
ε) Θα τα πήγαινα πολύ χειρότερα (5%)
στ) Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό (10%)

Ερ 18 Θα το θεωρούσατε χρήσιμο/ενδιαφέρον να ανοίξει ένα thread αφιερωμένο αποκλειστικά στο μάντεμα;

α) Ναι (95%)
β) Όχι (5%)

Ερ 19 Ένα μεγάλο ρόστερ (8-10 παίχτες) πιστεύεται ότι πρέπει να έχει για να παίξει ικανοποιητικά πολλά συστήματα

α) Μία πεντάδα βασικών οι οποίοι θα έχουν μεγάλες ικανότητες ο καθένας σε διαφορετικά συστήματα (10%)
β) Ο κάθε ένας παίχτης του ρόστερ πρέπει να έχει ειδίκευση (ρόλο) σε άλλο σύστημα. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγώνα επιλέγω τους κατάλληλους για βασικούς (90%)

Ερ 20 Άλλαξε καθόλου η εκτίμηση σας στην πάσα μετά από την αλλαγή του ''μαντέματος''

α) Ναι, ανέβηκε (47%)
β) Ναι, μειώθηκε (5%)
γ) Δεν βλέπω ξεκάθαρα την σχέση (47%)

Ερ 21 Εάν θέλατε να φτιάξεται μία πιο πλουραλιστική ομάδα θα θεωρούσατε σωστή την τακτική ''Νίκος Γκάλης'', δηλαδή την αγορά ενός super-επιθετικού παίχτη ως βάση για όλα τα συστήματα

α) Ναι, αυτό είναι το ''κλειδί'' για το χτίσιμο ενός τέτοιου ρόστερ (22,5%)
β) Όχι αυτή η υπερβολική εξάρτυση από έναν παίχτη μπλοκάρεται εύκολα αμυντικά (77,5%)

Ερ 22 Έστω ότι υστερείτε σημαντικά από τον επόμενο αντίπαλό σας. Τι κάνετε;

α) Προσπαθώ να πάω στην δύναμή μου και να τον διπλομαντέψω (15%)
β) Προσπαθώ να τον διπλομαντέψω και να παίξω σύστημα που θα χάσει αυτός το μάντεμα (20%)
γ) Εξαρτάται πολύ από τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου κάθε φορά (65%)
δ) Δεν νομίζω ότι γυρνάνε παιχνίδια με τέτοια ''κόλπα'' (0%)

Ερ 23 Πριν από κρίσιμο παιχνίδι θα λέγατε ότι μελετάτε (ως προς το μάντεμα) τον αντίπαλό σας

α) Πάρα πολύ (25%)
β) Πολύ (40%)
γ) Ρίχνω μια ματιά (20%)
δ) Σχεδόν καθόλου (5%)
ε) Κοιτάζω να έχω εγώ κυριαρχική ομάδα και αφήνω τον αντίπαλο να ''κάνει παιχνίδι'' ως προς το μάντεμα (10%)

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
259166.30 in reply to 259166.29
Date: 6/6/2014 5:44:44 PM
Overall Posts Rated:
11571157
ουπς ξεχάστηκα

1-β
2-α
3-α
4-β
5-α
6-β
7-β
8-στ
9-α
10-α
11-β
12-γ
13-β
14-β
15-β
16-γ
17-β
18-α
19-β
20-β
21-β
22-γ
23-γ

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
22
259166.31 in reply to 259166.26
Date: 6/6/2014 7:50:43 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ωραία δουλειά και ίσως και κάτι παραπάνω, για το λόγο ότι μετά τις αρχικές 2 ερωτήσεις μπαίνουμε σε έναν έλεγχο του αν πιστεύουμε όντως τις αρχικές 2 απαντήσεις μας. Πιο αναλυτικά

* το 60% είχε θετική γνώμη. Πλέον το ποσοστό αγγίζει το 95%! Με λίγα λόγια μιλάμε για την απόλυτα επιτυχημένη αλλαγή.

* το 90% θεωρεί ότι οι μαντεψιές αναβαθμίζουν την ποικιλία συστημάτων και το σκάουτιν αντιπάλου. Παραδόξως η απάντηση νέα ώθηση πήρε 0%.

* οι απαντήσεις 5,5,6 δείχνουν ότι πέφτει το κάστρο στην συνείδηση του κόσμου για τη δύναμη της έδρας και κατ'επέκταση μειώνεται η ψαλίδα από τις καλύτερες ομάδες, ενώ συνδυαστικά με την 10, φαίνεται να πιστεύει η κοινότητα στην στρατηγική ικανότητα του μάνατζερ περισσότερο από το παρελθόν.

* το 100% των χρηστών που απάντησαν θεωρεί πως η ομάδα τους τα πάει από μέτρια εώς σούπερ με τις νέες αλλαγές, ωστόσο έχουμε τεράστια ποικιλία απαντήσεων στην ερ.17.

* εμπιστοσύνη στα μεγάλα ρόστερ και όχι στους σταρ είναι ένα άλλο συμπέρασμα για την κοινότητα.

Εκεί που είναι όμως ακόμα μπερδεμένα τα πράγματα είναι στις ερωτήσεις που σχετίζονται με μετρήσεις σκιλς και αναφορών. Δλδ

* το 40% απάντησε λάθος στο ερώτημα ποια επικέντρωση είναι πιο δυνατή.
* Στην ερ.21 περί πάσας, νομίζω μόνο εσύ θεωρείς ότι μειώθηκε η αξία της και προβληματίζει όλους εμάς τους υπόλοιπους.

μια παύση εδώ. Αρχικά με προβλημάτισες, αλλά θαρρώ πως σε κατανοώ τελικά. Μεγαλύτερη ανάγκη για ποικιλία συστημάτων σημαίνει μεγαλύτερη ανάγκη για επιθετικά σκιλς τα οποία όμως δεν μπορούν να είναι και στο θεό. Επιπλέον για να βρεις μια απειλή(βρεις=πάσα), πρέπει να υπάρχει η απειλή(ύπαρξη=επιθετικό σκιλ). Άρα τα επιθετικά σκιλς σκοραρίσματος πρέπει να ανεβούν και οικονομικά μας αναγκάζουν τα ρίξουμε λίγο την πάσα.

Μια άλλη εξήγηση στην απάντησή σου είναι η εξής. Αν με το μάντεμα μου κλείσει ο αντίπαλος το σκορ, μένω χωρίς απειλές και αχρηστεύεται η πάσα, άρα έχει μειωθεί η εκτίμησή σου στην αξία της.

* μεγάλη ποικιλία απαντήσεων και στην ερώτηση ποια σκιλς επωφελούνται παραπάνω.

Εμένα η αλλαγή μου άρεσε περισσότερο από ότι περίμενα. Πέρα από το γεγονός ότι χτυπήθηκε το κυρίαρχο στη συνείδηση του κόσμου κοίτα μέσα, που καταντούσε βαρετό μέρος του παιχνιδιού, πλέον έχει μειωθεί η ψαλίδα ανάμεσα σε καλύτερες και χειρότερες ομάδες. Πλέον μπορούμε να κερδίσουμε πολύ ευκολότερο έναν ανώτερό μας αντίπαλο, αλλά και να ηττηθούμε από έναν υποδεέστερο. Κι όταν δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων πως θα λήξει ένα ματς, ε τότε είναι που ανεβαίνει το ενδιαφέρον και η αγωνία.

Επιπροσθέτως, τα pre-game κάθε αναμέτρησης είναι πολύ πιο γουστόζικα και τελικά αναδεικνύεται και η ικανότητα ενός μάνατζερ σκακιστικά-στρατηγικά πιο έντονα από ότι στο παρελθόν, ενώ και οι γνώσεις του γύρω από όλα τα συστήματα δοκιμάζονται και αυτές.

Τελικό αποτέλεσμα είναι να τιμωρούνται οι καλύτερες ομάδες, αλλά να επιβραβεύονται οι καλύτεροι μάνατζερς. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο από το τελευταίο! Τέλος, οι λίγκες μας γίνονται πιο απρόβλεπτες, έχουμε περισσότερες εκπλήξεις, μεγαλύτερο σασπένς και αυτή είναι και η χαρά του παιχνιδιού.

Προσωπικά πιστεύω ότι στο θέμα του μαντέματος οι ΒΒ τα πήγαν περίφημα και μπράβο τους για αυτό.

Message deleted
This Post:
00
259166.33 in reply to 259166.4
Date: 7/24/2014 12:58:44 PM
Overall Posts Rated:
00
1 ε
2 ε
3 β
4 ε
5 α