Nadam se da mi selektor neće zameriti, ja bih se obratio cenjenom auditorijumu pre početka utakmice
![:D](/images/conf/emoticons/big-grin.png)
DakleM, želeo bih da na početku da izrazim svoje zadovoljstvo činjenicom da je zajednica prepoznala najboljeg kandidata i ukazala mu poverenje svojim glasovima. Vrlo pozitivna je i cela situacija oko reprezentacija (kako mlade, tako i A), a tu pre svega mislim na atmosferu i entuzijazam pojedinaca oko reprezentacije, ali i sve većeg broja ljudi koji aktivno učestvuje u treningu (trenutnih/budućih/potencijalnih) reprezentativaca. Naravno, tome su dosta kumovali i prethodni uspesi koje su ostvarili Ivko i Krmelj, ali i čitava jedna plejada "ljudi iz senke" koji su vredno radili i dodatno promovisali ideju treninga i potreba reprezentacije. Treba istaći da i dalje ima dosta propusta u radu, kako skauta, tako i pojedinaca koji dobijaju fine trenirce na draftu, ali ti klinci ostanu neiskorišćeni potencijal. Prvo sebi zameram što nisam "isklesao" bar još jedno kvalitetno krilo za ovu U21 generaciju. A bilo je materijala. Ali, to je priča za dublju analizu.
No, kako je danas dan za utakmicu i za, nadam se, još jednu uspešnu sezonu, treba gledati napred sa optimizmom. Lale je u jednom od uvodnih postova naveo koje su glavne snage ove generacije, a ja, pak, dodajem da će glavna prednost ovog tima biti upravo jedinstvo i monolitnost zajednice i posvećenost selektora. Verujem da ćemo rasti iz nedelje u nedelju.
U svoje ime, mogu da obećam još predaniji skautski rad, dok će Anđelinović biti maksimalno treniran za potrebe reprezentacije i apsolutno sačuvan od prekomerne minutaže
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Srećno danas.
Živela Srbija!
Last edited by Zvone Kralj at 2/2/2015 9:58:45 AM