E da, predlazem i da zapocnemo neke zajednicke aktivnosti, kao sto se nekada radilo na ovom forumu..evo ja cu dati prvi predlog i nadam se da ce vam se svideti.. Evo dacu svoje prognoze za naredno kolo:
1. kapetanci - kk vecovci - Dajem veliku prednosti ekipi vecovci, igraju kuci, imaju jako dobar tim, a, koliko vidim, kapetanci imaju i dosta problema sa povredama.
2. Jacine Face - KK Bele Vode - Borba zacelja..prilika da Jacine Face upisu prvu pobedu, ali ipak mislim da KK Bele Vode ovo dobijaju, ali verovatno u neizvesnoj utakmici.
3. Sutjeska BDP - PartizanSO - Kada igraju trenutno jedine dve neporazene ekipe u ligi, to svakako mora da bude derbi kola..PartizanSO ima, po meni, najizglednije sanse da se ove sezone domogne viseg ranga, pa im i u ovoj utakmici dajem prenost.
4. KK Sečanj - StariGrad - StariGrad bi mogao da iznenadi, ali ima velikih problema sa formom, pa ipak mislim da ovo Secanj dobija.
5. KK Buducnost Ivanjica - KK.Mine - Jos jedna neizvesna utakmica u kojoj ce, po meni, slaviti Buducnost, iako Mine imaju veliku sansu da trijumfuju u utorak.
6. K.K.Virtus - Kakadui - Jasno je da Virtus dobija..
7. Kk Noob - Dinamo 12 - Jos jedan derbi..jako teska odluka, ali prenost cu dati Dinamu, samo zbog toga sto su domacini..
8. KK Bjesomar - KK Optimus Devils - Svoju utakmicu ne zelim da prognoziram, ali ipak mislim da protivnik ovo dobija.. :)
Eto, nadam se da vam je bilo zabavno da citate moje prognoze, pa ako jos neko bude zeleo, moze takoje da nam ispise svoje prognoze.. :)