Pozdrav zajednico!
Danas igramo utakmicu protiv Francuza. Oni su prošlo kolo iznenadili Poljake i pobedili ih. To ih stavlja u najbolju poziciju trenutno u grupi. Naš meč protiv njih je bitan, ali nije odlučujuć. Ovaj meč bi odlučivao o prvoj poziciji u grupi ukoliko mi pobedimo Poljake u poslednjem. Tada bi mi kao prvi išli dalje, a ako izgubimo danas od Francuza oni su prvi gotovo sigurno, a mi drugi, ako pobedimo u poslednjem kolu.
Drugi meč u našoj grupi koji se tiče i nas jeste Belgija-Poljska. Belgijanci pobedivši nas su stvorili sebi određenu priliku za prolaz dalje, ali mislim da imaju najmanje šansi da prođu. Po nas bi bilo dobro da pobede Poljaci, jer ukoliko bi Belgijanci pobedili mi bi takođe morali da pobedimo Francuze danas, a ukoliko Poljaci pobede naša pobeda danas nije neophodna, ali je poželjna svakako.
Što se same utakmice tiče imao sam nekih taktičkih nedoumica, ali uz određene konsultacije nadam se da sam doneo prave odluke. Francuzi imaju bolju formu od nas, videćemo koliko će to uticati. Nama su dva igrača izbačena iz stroja upravo zbog forme. Utakmica počinje u 15:30h. :)