A ako neprodjemo u 2. rundu(u sta ja neverujem), ja bih vam odmah ponudio ostavku, jer bih to smatrao velikim neuspehom, kao sto je bio prosle sezone, pa bi vi odlucili o mom daljem vodjenju Srbije.
Na osnovu cega garantujes prolaz?
Kome nudis ostavku u slucaju neuspeha i kako mislis to da sprovedes u delo?
Sa kojim reprezentacijama bi ti zakazivao prijateljske?
Da li mislis da mozemo da dobijemo ekipe kao sto su Italija ili Spanija?
E sad:)
-Niko ne moze da garantuje, ali cu sigurno kad dobio informacije sa kim smo u grupu, odrediti priorite koga moramo da dobijemo, sa kim da igamo CT sa kim TIE, da bi obezbedili tih 5 pobeda koje nam garantuju prolazak(sto znaci da nema kikseva kao protiv bosne, pa zbog toga da se neide dalje)
-Negde sam procitao da se moze dati ostavka na mesto selektroa ka god hoce (na nekom od foruma, mozda nisam najblje razumeo, to mi recite ti i Bill da li ima te opcije u selktorskom meniju)
- Sto se tice prijateljskih, zakazivao bih sa malo jacim ekipama, da bi videli gde smo i koliko mozemo(naravno za isprobavanje kombinacija taktika i igraca)
- Italiju(Active Teams: 3933) i Spaniju(Active Teams: 5054), tesko sa Active Teams: 554, mada iskreno nisam im gledao rejting, u ovij igri je sve moguce kad se igra jedna utakmica, ali sigurno nebi kidisao na njih u prvoj rundi ako bi nam pali u grupu.
Nadam se da si zadovoljan odogovima:)