Zgoda. Dlatego właśnie pisałem, że tamtego z pensją 50tys bym nie wziął, jednak z trochę niższymi zbiórkami a wyższą obroną i pensją do 40tys już może tak...Zakładając, że miałbym też drugiego z podobną pensją, ale skillowo bardziej wyrównanego. Czyli tak jakby dwóch równorzędnych panów=równie przydatnych, jednak każdy pod inną taktykę :) To dopiero się zacznie, ale już chyba warto kombinować w tym kierunku...Zwłaszcza, że w PLK nadal mamy kilka teamów typowo pod LI nastawionych i jakoś się przed tym bronić wypada, nie płacąc góry pieniędzy :) Wszystko jednak dopiero w fazie testów ;)
No i bardzo pozytywnie...Przynajmniej coś się w dobrym kierunku dzieje i odpowiednim momencie. Reszta beniaminków z całym szacunkiem niby jakieś zmiany czasem zrobiła, ale tak nijakie, że trudno powiedzieć, co mające na celu...Po prawej stronie tabeli martwiłbym się tylko właśnie o to, czy ten defens pod koszem da radę i mam nadzieje, że na to się przygotowałeś :)
Co do ostatniego akapitu...Wtopa z chudziolem oczywiście wliczona (choć tam długo się utrzymywało około -15, co na nowym silniku i z tragicznymi podaniami u PG uważałem za niezły rezultat)...Później jednak przyszło nieoczekiwane i dość zaskakująco kontrolowane zwycięstwo z korsarzem i chyba chłopaki uwierzyli w siebie (bo prezes to w nich nigdy nie wierzył :)). Przeraża mnie to jak ładnie miażdżę w tym sezonie defensywnie. Szukam źródeł tego i póki co nadziwić się nie mogę :) Mecze z Milanem i SUPERLIGOTĄ pobudziły tylko apetyt i szkoda, że peleton tak mocny do wyprzedzenia, a tu jeszcze korsarz tylko przez pecha chwilowo za plecami...ehh... :) Jak nie będzie szło wyprzedzić to chociaż byle jak najwięcej kasy odebrać rywalom gmatwaniem Im sytuacji w zakładce Fani ;)
Ty się nie spinaj tam na al_saida tylko pomyśl o dwóch kolejnych meczach...Kogoś poza tym Rybnikiem wypada jeszcze wyprzedzić ;) Cała PLK tylko dla II.1 jak najbardziej w zasięgu za równe 11 sezonów :)